Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Rimbo Idrottsförening
Fotboll
Rimbo Cup Ungdom

Rimbo Cup 2020 - Inställd!
2020-04-22 08:41

Den pågående Corona pandemin gör att årets Rimbo Cup 12-14 juni 2020 inte kan genomföras. Efter att ha tagit del av den information som finns tillgänglig från Folkhälsomyndigheten, Riksidrottsförbundet, Svenska Fotbollförbundet samt fört en dialog med Upplands Fotbollförbund har vi kommit fram till beslutet om att ställa in årets turnering.


Vi beklagar naturligtvis detta men hoppas att ni har förståelse för beslutet, vi har undersökt alla möjligheter för att hitta alternativa sätt att genomföra turneringen men med nuvarande restriktioner och rekommendationer är det inte möjligt. Vi vet alla, spelare, ledare, domare och funktionärer att vi i dessa tider måste sätta hälsan i första hand och tillsammans minska takten på smittspridningen av coronaviruset i samhället.


Alla anmälda lag som betalt anmälningsavgiften kan välja om de vill flytta över anmälningsavgiften till nästa års Rimbo Cup och därmed redan nu säkra sin plats i turneringen 2021, eller om de vill få anmälningsavgiften återbetald. Rimbo Cup mejlar alla anmälda lag med information om hur de ska gå tillväga för att meddela sitt val. Har ni några frågor är ni välkomna att kontakta Rimbo IF:s kansli.Rimbo IF Kansli

0175-705 55

kansli@rimboif.com