Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Rimbo Idrottsförening
Fotboll
Dam A

Välkommen till Rimbo Dam!
Vi jobbar hårt för att utveckla våra spelare med en kompetent tränarstab och 
dom rätta förutsättningarna!
Vill du utvecklas som fotbollsspelare är du välkommen att kontakta oss.
Du hittar alla kontaktuppgifter här bredvid!
Referat: Bälinge IF 2 - Rimbo IF 2
Div.4 Bälinge IF 2 - Rimbo IF 2
2018-09-17 22:55
Nyss hemkommen från en fotbollskväll i Bälinge med vårat frejdiga Rimbo 2.  3 pinnar i  bagaget hade vi med oss hem till Rimbo i den sena kvällen . Vi vinner med 2-1 efter ledning till vilan med 1-0.

En jämn match där lagen turas om att ha taktpinnen. Men tycker till slut att vi vinner rättvist då vi är lite vassare i sista tredjedelen .  När vi sätter pressen är vi riktigt bra och skapar ett övertag på motståndarna. Under perioder kommer vi lite fel och då hugger Bälinge mot oss och ibland hamnar vi lite fel i djupledsspelet i försvaret men då räddar matchens bästa spelare Emma i målet oss med ett par tre riktigt fina parader. Får oxå gåshud när man ser unga Ebba L  ta emot boll på ena kanten och med en självsäkerhet sätta bollen snyggt i bortre gavel förbi deras div.1 keeper Sofie Q. Värt hela entre pengen i dag !!!.  Kul oxå att återigen få se Maddis på planen som jobbar förnämligt i sin forwards position med ett viljemål till 2-0 som belöning.  Innan Bälinge reducerar till 2-1 har vi ett par gyllene lägen att punktera matchen där vi  har otur med en ribba ner på mållinjen och ett friläge som inte resulterar. Vi åker oxå på en utvisning och får avsluta sista 7-8 min. med en man mindre, men det sköter vi galant och får segerjubla när domaren blåser av matchen och ett fyrfaldigt leve från Rimbo struparna. 

Ett stort tack till Jenny som med kort varsel ställde upp och gjorde det riktigt bra när hon kom in i 65 min.

Stora Rosbuketten idag till Emma i målet som gör ett par matchavgörande räddningar och visar upp ett fint självförtroende i kvällens match
Måste oxå få framhålla lilla Ebba som är så cool i sitt agerande på planen och det kyliga målet hon gör
Lilla buketten till Tilde som oroar deras backlinje idag trots att hon inte får måla idag. Men är den som har flest avslut under matchen.

Vill oxå framhålla coach Jossan som styr laget i mitt sätt att se på det magnifikt !!!

Målen : Ebba L  Madde 

Laget : Emma Olivia (K) Ebba N Tove Kokk Mona Selma Tuva Tilde Ebba L Madde 
Avb. Jenny (66)

Referat: Rimbo IF - Avesta AIK
Omg.19 Div.1 N.S Rimbo IF- Avesta AIK
2018-09-16 08:59
Kaffe kaka,, jooodå det blev 7e raka i hemmaborgen IP Arkadien då vi tog emot Avesta i gårdagens div.1 match.  Det blev väl ingen klang och jubel tillställning men vi vinner matchen väldigt säkert med 4-1. Efter att ha haft en stabil 3-1 ledning till vilan., 

Matchen börjar dock väldigt lovande, jag tycker att vi tar tag i taktpinnen redan från start. Vi matar på bollar in i Avestas straffområde och i 2a matchminuten får vi utdelning. Anica måttar in ett inspel som når Mickis, som med sin heta vilja vinner kampen mot 2-3 Avesta spelare och sliter sig loss och tåpajar in ledningsmålet förbi en maktlös borta keeper. Skönt att så tidigt få utdelning för det känns som Avesta parkerat bussen och kommer spela med ett väldigt lågt försvarsspel. Hacke o Krille har under säsongen klurat på om vi skall prova spela med 3 backslinje och vi gör under denna match ett test för att vi ska få chansen att känna på detta. De har talat om de blottor som blir när man spelar på detta sätt. Precis en sådan situation utnyttjar Avesta bara minuten efter vårat ledningsmål. Vi blir ihåliga och det blir en 2 mot 1 situation som slutar med att vi oturligt kapar en Avesta spelare med straff och gult kort som påföljd. Kan tyckas att domaren är lite väl hård med dubbelbestraffning i den situationen men straffen är dock solklar. De gör inget misstag från punkten utan efter 3 min. står det 1-1 på anslagstavlan. Nu kommer vi väl lite i obalans för den hade vi inte väntat oss. Trots att vi dominerar bollinnehavet har vi väldigt svårt att hitta luckor i deras kompakta försvarsspel. Vi får inte upp tempot i passningsspelet och det känns som våra spelfördelare har alldeles för lite boll. Vi rullar och rullar och slår in bollar som de ganska enkelt manövrerar bort. Jodå vi skapar väl några farligheter som kanske borde resulterat med bättre skärpa. Avesta satsar på kontringar och hittar lite oroväckande några gånger en fin yta mellan mittfältet och backlinjen. Oftast är det med långbollar som studsar innan backlinjen kommer på den och Avesta trycker fram ett par spelare som hot. Dock är framförallt Julia så klok så hon kommer in helt rätt och tar bort de bollarna. Efter dryga 20 min. börjar EmmaLi leta efter andra spelytor än på mitten. Nu börjar hon bli mera delaktig då hon söker sig till de fria ytorna på kanterna. Nu börjar det hända saker vi har under sista kvarten våran klart bästa period under matchen. Efter att EmmaLi gjort bort ett par bortaspelare slår hon in ett inlägg in i boxen där vi nu fått lite mera ytor då hon dragit på sig ett par försvarare. Rizzo trycker in ledningsmålet och nu känns det lugnare både på bänken och på planen. För vi har fått mana på varandra därute och har känts oss lite frustrerade. Detta va som en sten som föll från hjärtat. Vi fortsätter att ha nästan all bollinnehav och skapar några hörnor mot slutet av halvleken. EmmaLi slår de som vanligt med en härlig precision. Måste få säga att 3-1 minuten innan vilan är ett riktigt klassmål . Självklart skrivet Kajsa Sund. En stenhård hörna in och Kajsa möter den mitt i slottet med en distinkt helvolley. Guud så vackert. I nästa anfall är vi millimetrar från att Rizzo skall trycka in 4an. 3-1 till vilan känns dock väldigt bekvämt. 

Hacke o Krille har ett i mitt tycke ett väldigt bra snack med spelarna under pausen och trycker på ett antal detaljer som vi skulle kunna göra lite bättre. Framförallt med en snabbare bollbehandling. Vi gör ett dubbelbyte i paus.

Vi startar andra halvlek med att vara nära nätkänning ett par gånger. Efter dryga 10 min. in i halvleken kommer vi lite i obalans efter 2-3 enkla misstag och vips så håller vi på att bjuda in Avesta in i matchen. Men vi sansar oss och hittar tillbaka till övertaget som vi haft hela matchen. Kajsa punkterar definitivt matchen med att stänka in 4-1 efter dryga 20 min in i andra. Vi har haft ett antal fina löpningar på Sofie som kom in till starten av andra. Hon har hittat en fin yta och fått övertag på sin back. Hon har väl varit lite het i sina inspel tidigare, men denna avväger hon perfekt och vi är så när att trycka in den från slottet men bollen studsar ut till Kajsa som drar på ett stenhårt skott strax utanför straffområdet. Kunde skriva in 4an redan när skottet lämnar Kajsas fot. Hör nämligen brorsan Buster skrika ut sin glädje från läktaren. Bara som Buster kan. Härlig kille det där. Resten av matchen blir lite av en transportsträcka. Vi har dock några fina lägen att utöka utan att bollen vill in. Deras målis gör väl sitt till för att frejda sin kasse oxå. Hacke byter in alla spelare i dag och alla får speltid att tala om. Detta värmer mitt hjärta. Tack Coach !!!.
Vi vinner med 4-1 utan att briljera idag. Mera en dag på jobbet seger och publiken bjöds väl inte på den bästa underhållning. Men är stolt över di blåe som fortsätter detta segertåg. Nu fortsätter vi fokusera stenhårt på veckans träningar och siktar mot nästa utmaning. Bälinge borta !!

Dagens rosbuketter :    EmmaLi som är en avgörande faktor när hon söker sig till spelytor där hon får ha mera boll. Framförallt sista kvarten av första då vi avgör matchen.
Julia som är som en granit i försvaret i  dagens 3 backslinje. kommer tillbaka starkt efter oturligt orsakat straffen i början av matchen.
Kajsa som gör 2 mål . Där bägge kassarna håller hög klass.
Tycker oxå att Tuva gör ett jätte positivt inhopp. Den unga tösen spelar fotboll som om hon spelat div.1 för alltid. Så självklart!!!

Målen : Kajsa 2 , Mickis , Rizzo 

Laget: Amanda, Anica (K), My, Julia, Janne, Catta, Kajsa, EmmaLi, Moa.E, Rizzo , Mickis.
Avb. Sofie (46) , Malin (46) , Tuva (66) , Kokk (78) , Tilde (78).
Referat: Rimbo IF 2 - Skuttunge SK
Matchrapport Div.4 Rimbo - Skuttunge Ons 5/9.2018
2018-09-06 11:24
I går kväll tog vi emot serie 3an Skuttunge i div.4. Efter en kanonmatch från bägge lagen drog till slut Skuttunge det längsta strået och kunde vända hemåt med en 1-2 vinst efter att vi haft ledningen till vilan
med 1-0. Tycker att våra tjejer skall vara stolta över vad de presterar på planen. Vi har verkligen inte marginalerna med oss i de avgörande lägena under matchen. Där har vi kanske något att förbättra i de återstående matcherna. Just att ta var på chanserna och komma liter snabbare till avslut.
Men det var en fröjd för ögat att se laget slita över hela planen och bjuda upp de hårdförda Skuttunge spelarna till en kamp om varje mm på spel planen. Ser oxå med glädje vilka framsteg våra spelare gjort under året som gått, både taktiskt och känslan med boll. Som helhet så ska vi vara väldigt stolta över gårdagens insats trots att vi inte fick någon pinne med oss. Kul oxå att höra från Skuttunges tränare att de gjorde sin klart bästa match för säsongen. Nu jobbar vi vidare och ser framemot nästa match med stor tillförsikt !!!!
Ett stort tack till hela laget för det ni visade upp igår !!!

Gårdagens dominant på Ip Arkadien va helt klart Sandra Kokk. En njutning för fotbollsögat !!
Sofie och Norrmans mittbacksspel går inte av för hackor heller och Toves helt sjuka utveckling är så att man får nypa sig i armen.  Jaa det fanns mycket mera guldkorn man skulle kunna plocka fram !!

Målskytt : Tilde 

Laget: Emma, Kokk, Sofie, Olivia (K),Tove, Selma, Ebba.N,Moa.M, Moa.E, Tilde, Tuva, Ebba.L, Maddis


Referat: Gefle IF FF - Rimbo IF
Omg.16 Div.1 N.S Gefle IF - Rimbo IF
2018-08-27 08:40
I går Söndag var det så dags för ytterligare en bussresa med Bempas buss,.Denna gång till Gävle för bortamatch mot Gefle IF. Ett lag som vi suktar efter revansch mot efter hemmaförlusten i våras på IP Arkadien. Extra kul med denna resa är att vi har Nt-sporten (Jessica Eriksson) med oss på resan för ett andra  reportage. Inside Rimbo Dam. Utsatt tid 12.15 för avgång hade jag som vanligt satt till lite med marginal för vi har en extrem förmåga att bli sena i väg, så även denna gång. När de sista eftersläntarna har satt sig till rätta kommer vi iväg ca 12.30, allt efter plan . Efter 2 vanliga stopp (L-100 och OK macken Uppsala) anländer vi efter lite tveksamheter med vägval till Gavle Vallen . Denna magnifika arena prick 14.30. Kan bara suga in känslan av den härliga miljön med dessa förutsättningar. Gefles damlag tränar och kör sin fys här. Vilka härliga förutsättningar (Tänker mest på den långa vintersäsongen ). Men det har ingen betydelse för dagens Rimbo Dam. Laget med denna otroliga vilja för att få njuta av segervrål åker från denna mäktiga arena med 3 pinnar i bagaget efter en 3-0 viktoria , trots att ett antal spelare som vilar från träning pga skavanker ,men som när det gäller gör allt för att få njuta av segerns sötma. Vi avväpnar serie trean på ett imponerande sätt, framförallt 2a halvlek är från bänken en njutning för det blåa hjärtat !!!!!!

Efter en avspänd och med många goda skratt och enorm fokus klaras matchgenomgång och uppvärmning av och ett taggat Rimbo dam väljer att spela med solen i ryggen under första halvan. Början av matchen blir jämn där lagen känner av varandra med en del dueller. Tycker mig skönja ett visst grepp från de blåe under första halvan av halvleken. Vi har även ett gyllen läge att ta ledningen när Ullis ryckt sig loss och spelat in ett stenhårt inlägg adresserat till Rizzo. Rizzo är dock någon yppa cm för sen. Ytterst nära dock!! Gefle har en bra period efter dryga halva halvleken, då de vinner mycket andra bollar och vi har svårt med bollbehandlingen . De kommer hotande nära ett par gånger men deras avslut tar Amanda hand om mycket säkert. om inte hon tar dem så har vi Anica och Jullan som tar hand om farligheterna som kommer in i slottet. Rizzo får efter dryga halvtimmen kännning i sitt baklår som trasslat hela veckan. Men med sin finska sisu, så kämpar hon vidare halvleken ut. Vi tar ledningen i ett mycket viktigt och konstigt skede under matchen. 37 e min. Helt plötsligt kommer från ingenstans värsta Åsksmällen och ett hällregn piskar arenan. Då hugger vi !!! Efter ett fint anfallsspel snurrar Kajsa ppå högerkanten och med ett precist inlägg hittar hon Rizzos panna. Trots sina smärtor når hon högst i nickduellen vid första stolpen och jag skriver in 0-1 till Rimbo. Härligt att se dessa siffror på den fantastiska resultattavlan som täcker ena ståplatsläktaren. Vi spelar nu smart fotboll allt efter Hackes ritningar och dirigeringar från sidlinjen. Måste innan paus oxå få nämna Hackes betydelse från sidlinjen. Tänker för mig själv att detta är den bästa match coach jag fått uppleva under min långa karriär för damfotbollen. Han trycker på helt rätt knappar !!! Vi går till pausvilan med denna uddamålsledning efter en jämn halvlek där lagen turats om att ha initiativet.

Halvtidssnacket är väldigt avslappnat och med en del roliga anekdoter, men även med smarta tillrättavisningar av både Hacke och Krille. Dessa råd från våra coacher tar  våra blåa krigare med sig ut till andra delen av matchen. Lätt att säga men inte lätt att utföra. STORT !!!

Vi tar redan från inledningen ett bastant grepp om tillställningen. Nu är det vi som helt och hållet dikterar villkoren på Gavlevallen. Jaa vi äger för dryga 45 min. denna arena !!!!. Vi spelar med ett härligt självförtroende. Bolltouchen som vi haft en del problem med under första halvan är som bortblåst. Vi vinner duellerna om andra boll och hotar med unga och frejdiga Tuva på topp, som kommit in efter att Rizzo varit tvungen att avbryta matchen. Presspelet sitter efter lite uppmaningar från dirigenten kassaskåpssäkert. Vi jobbar oss framåt till målchanser och som vanligt när vi får fast på motståndarna betyder det oxå en del hörnor. Vi är just nu livsfarliga på dessa. EmmaLi slår för dagen alla hörnor. Som vanligt oftast med en härlig precision och precis där Coach vill ha dem. Dryga 10 in i halvleken får vi utdelning. Lång hörna når Kajsas panna som med en supervilja bara skall vinna duellen mot sin motståndare. Nicken håller hög klass  den trycks neråt i målvaktens borte hörn. Juubel bland spelare , bänk och tillresta Rimbofans. Vi fortsätter att hålla stenhård fokus och Gefle spelarna börjar ge vika i de tuffa duellerna på mittplanen. Kajsa och EmmaLi börjar härska där. Vi har bakom dem Anica, Ullis och Catta som dominerar mittplanen i våran förstra tredjedel. Efter dryga 65 min. sätter vi spiken i kistan !!. Återigen en hörna från EmmaLis känsliga högerdoja. Denna går över alla bla Kajsas bissa försök. Vem är inte där Joo Mickis. Hon väntar in bollen på halvvolley och med en perfekt träff sitter den i främre krysset. Ett klassmål !!. Nu har vi bestämt oss. Nollan skall vara intakt idag !!  Gefle skapar inte heller några möjligheter till att spräcka nollan. De avslut de får är från långt håll, där är Amanda klocksäker !!.
Vi har Anica och Jullan i mittförsvaret som idag har stängt igen dörren helt för motståndarna. Janne som återigen visar att trägen vinner. Efter några tuffa år har hon hittat tillbaka till den gröna ytan i en helt ny roll som ytterback. Man blir såå glad inombords när sådant sker. My hittar in klart mycket bättre i andra delen av matchen. Detta visar oxå på ett starkt sjävförtroende. Catta jobbar som vanligt stenhårt i de tysta och stänger ytor. EmmaLi och Kajsa som briljerar med sina individuella prestationer och driver laget med pondus. De 3 där framme som ideligen är pain in the as för motståndarna. Med glädje ser jag unga Tuva axla Rizzos mantel på ett imponerande sätt. Detta ger oxå gåsahud .  Hacke som driver sitt lag som en tolfte spelare. Inhopparna som bara går in och fortsätter på samma sätt som de utbytta. Kenth som ser till att spelarna får den hjälp de behöver med sina magiska fingrar. Krille som kommer med sina underbara detaljer och småjusteringar som behövs för inviduella spelare. Jaa en ära att få åka hem till Rimbo med 3 poäng i bagaget efter att Rimbo Dam ägt Gävle ett par timmar. Ha, ha jaa känslan var i alla fall sådan !!!
Tack till Nt sporten ni är oxå en del i våran framfart på fotbollsplanen med den uppmärksamhet vi får i Roslagen. Det ger oss en kick framåt !!
Efter matstopp på MAX (Hör från någon ledare att såå mycket hamburgare va det länge sen man åt). Men sjukt gott !! Anländer ett nöjt och självklart trött gäng Arkadien med 3 friska pinnar i bagaget.

Dagens största rosbuketter: Tilldelas  Anica och Jullan som idag verkar vara lite överallt i försvarsspelet. Om de  inte dominerar i mitten är de ute och hjälper ytterbackarna med understöd. Jaa full koll där idag.

Vill oxå nämna Amanda i kassen som hittat tillbaka till sitt rätta jag. Pondus och beslutsamhet.
Jannes mjuka men resoluta ytterbacksspel är en fröjd för ögat.

Unga Tuva som kommer in i andra som bara tar för sig med klackar, genombrottsförsök och ett störande jobb för motståndarna som nog får dem att fundera , va f...n är detta.

Laget: Amanda, Anica (K), Rizzo, EmmaLi, Kajsa, Janne,Catta, Ullis, My, Jullan, Mickis.
Bänk : Tuva (46) Sofie (76) Olivia (82) Tilde (86)

Målskyttar: Rizzo, Kajsa , Mickis

Referat: Rimbo IF - Gustafs GoIF
Omg.15 Div.1 NS Rimbo IF - Gustafs GOIF Lör 19/8
2018-08-19 11:11
I går var det så äntligen dags för höstens hemmapremiär i hemmaborgen IP Arkadien. Vi tar emot Gustafs från Dalarna en motståndare som vi genom de senaste åren haft tuffa bataljer mot. Vi har mött dem 2 gånger i år och vunnit bägge gångerna, så de kommer med all säkerhet taggade till Rimbo för att ta revansch. De sätter oxå oss i brygga med att efter 30 min. leda matchen med hela 3-0 och då ser det inte ljust ut för di blåe !! Men Rimbo Dam årsmodell 2018 är ett lag med en otrolig vilja att vinna matcher och vi reser oss ur bryggan igen och med en helt otrolig vändning vinner vi till slut med 4-3.

Tycker mig se redan från start  att vi inte riktigt är på hugget. Känslan är att vi inte riktigt tar jobbet till 100 och är lite sena i pressen och passningarna sitter inte där de skall. Gustafs får ett bra läge redan i inledningen men Anica styr rutinerat bort deras farlighet. De tar nog oss lite på sängen för vi har svårt att få till det och känslan är att ett Gustafs mål hänger i luften. Det kommer oxå i min.6. Ett inspel in i boxen och ett resolut avslut senare står det 0-1 på anslagstavlan. Vi är fortfarande lite sega och har även svårt att få till det i sista tredjedelen. Hacke har planerat åtminstone 1 byte efter halva halvleken då det är meningen att Sofie skall ha gjort sina 20-25 min. Men i stället för ett byte blir det 2 inom ett par min. Detta oxå för att väcka till laget. Tycker oxå att effekten blir bra. Rizzo kommer in och Kajsa tar ett steg ner i banan. Börjar skönja ett bättre presspel och vi börjar komma till bättre framåt. Dock åker vi på 2 kallduschar innan halvtimmen. 0-2 efter en frispark in i boxen där Amanda liggande får 2 motståndarspelare över sig och en 3e får trycka in målet. Efter lite konfererande med den till dagen osäkre linjevinkaren godkänner domaren dock målet. 0-3 några min. senare är från min synvinkel (som oxå tv bilderna bekräftar) en jätte klar offside. Men återigen godkänner domaren målet efter att konfererat en stund med linjevinkaren !!! . Uppförsbacken känns nu näst intill omöjlig. Dock går mina tankar till Selånger matchen när vi leder med 3-0 och tappar till 3-3. Kan detta va möjligt att vi skall göra detsamma. Jaa varför inte med de toppspelare vi har där framme. En önskedröm som senare visar sig bli sann och mer därtill. Som sagt tycker jag att vi börjar sakta men säkert få ett visst grepp på Gustafs. Vi skapar några farligheter och iom detta en del hörnor oxå. EmmaLi har oxå börjat hitta in i matchen efter en trög start. Hon slår nu hörnorna från bägge hållen. Vi behöver minst 1 mål innan paus är känslan !!!
Vi får utdelning inte bara 1 gång utan  x 2.  Emmalis hörnor är förutom dagens första slagna med en enorm precision. 1-3 med en femma kvar av halvleken, trycker Rizzo till slut in efter en del flipper. Återigen ett typiskt Rizzo mål. Vi hinner innan paus trycka in ett till på hörna. Ett drömmål skulle jag vilja kalla det. Kanon hörna och Kajsa kastar sig fram och liggandes i luften nätar hon på volley. Ett mål som bara Kajsa kan !!! Ursnyggt !!!!. 
2-3 till vilan känns nästan som en seger efter den otroligt sega starten. Hacke manar på sina styrkor och vi känner någonstans att vi har den här matchen trots underläge. Konstigt kanske, men känslan är sådan 

Vi startar andra med en jättechans direkt. Ett inspel och Ullis bara fläker sig fram och kvitteringen åker nästan upp på anslagstavlan, men en av Gustafsspelarna räddar helt otroligt upp situationen på mållinjen. Vi hade knappt satt oss till rätta när detta händer. Efterföljande hörna blir farlig men denna gång rensar Gustafs försvaret bort bollen i sista stund. Nu handlar det mycket om di blåe där ute. Vi har ett helt klart grepp om tillställningen. Vi hotar och stressar Gustafsspelarna som knappt får en lugn stund för att återhämta sig . Innan kvitteringen har bollen varit på mållinjen och Mickis haft ett fint läge. Kvitteringen till 3-3 är såå ljuvlig i mitt blåa hjärta. Ett inspel och Rizzo klackar bollen till Mickis som tajmar löpningen och ursinnigt trycker hon in bollen i främre krysset med Vänstern. Ett riktigt viljemål !!
Jubel sååå klart !!!  Ska vi verkligen lyckas med detta helt sjukt !!! Vi är i kapp, nu undrar man om vi skall fullborda dagen och vända detta till seger. Känslan är att Gustafs är mer nöjt med oavgjort än vad våra hungriga och blodtörstande vargar är. vid inkast tar Gustafsspelarna lugnt när de hämtar boll medans di blåe rusar efter boll och vill sätta igång snabba anfall. Vi håller dock på att sätta andan i halsen, när Gustafs får ett halvt friläge med kvarten kvar. Amanda reder dock upp situationen. Vi har skapat ett friläge där Rizzos stenhårda avslut smeker stolpen. Haft en boll i stolpen och Kajsa en nick som kunnat resultera. Vi vill vinna detta och det skall vi till sist oxå få göra. Ett riktigt klassmål med 83 min. på uret. Kajsa slår en för henne patenterad utsida in i boxen, Ullis får äntligen jubla för mål. Hon har haft ett par gyllene tillfällen innan. Med vilja trycker hon sig förbi sin försvarare och bara möljer in bollen i maskorna. Tror knappt att det är sant men vi gör det nästan omöjliga möjligt. Men vi visar återigen vilka vinnarskallar detta lag besitter. Vi bestiger tamejfaan Mount Everest om det skall behövas för 3 poäng. !!!. 
Slutsignal och ett fyrfaldigt för dessa goa fotbollsspelare med en skalle för att vinna och krama ur det sista ur sina kroppar för just denna härliga stund att få skrika ,  neej vråla ut sin glädje över 3 poäng !!

Måste helt klart framhålla Rizzo som när hon kommer in ändrar matchbilden till våran fördel. Vilket jobb och som hon vinner nickdueller i parti och minut. När hon inte gör det klackar hon med elegans fram Mickis. Och inte slut med detta. Ställer sig i kassen i Div.4 laget och med ackuratess leder laget till en 4-0 viktoria.

EmmaLi som efter en väldigt seg start jobbar sig in i matchen och har en väldigt avgörande roll i vändningen. Tänker då inte bara på hörnorna, även när hon vänder bort Gustafsspelarna så de blir yra i mössan och slår riktigt giftiga inlägg.

Kajsa så klart. Som visar vilken fotbollsspelare hon är (snygg yttersida till avgörandet och ett supermål).

Till sist ett stort tack till hela laget med denna enorma vinnarmentalitet !!!!

Laget: Amanda, Anica, Frasse, Janne, My, Sofie, Julia, EmmaLi, Ullis, Mickis, Kajsa
Bänk: Rizzo (21) Catta (23) , Selma, Tuva, Ebba.N

Mål: Rizzo,Kajsa, Mickis, Ullis


Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 22/9 16:00
Mån 17/9 19:30
1 - 2  
Lör 15/9 14:00
4 - 1  
Lör 8/9 15:00
1 - 3  
Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen
Fotbollssektionen, 14/09 14:31 
Fotbollssektionen, 14/09 12:43 
Fotbollssektionen, 09/08 12:43 
Fotbollssektionen, 25/04 11:48 
Nyheter från föreningen
Hem, 28/06 15:11 
Hem, 26/04 16:19 
Hem, 27/03 12:10