Rimbo Idrottsförening
Fotboll
Dam A
Välkommen till Rimbo Dam!
Vi jobbar hårt för att utveckla våra spelare med en kompetent tränarstab och 
dom rätta förutsättningarna!
Vill du utvecklas som fotbollsspelare är du välkommen att kontakta oss.
Du hittar alla kontaktuppgifter här bredvid!
Div 1 fastställd
2017-12-05 13:47
Kommande säsongens motståndare
Den definitiva seriesammansättning inför säsongen 2018 är fastställd. Laget hamnade som förväntat i Div 1 Norra Svealand där en hel del nykomlingar gör laget sällskap. Nu är det bara börja ladda inför 2018 för den närmar sig med stormsteg. 

Den fullständiga seriesammansättningen för samtliga div 1 serier hittar ni här. 
Rimbo Cup 2018
2017-11-14 15:39
Anmälan görs via cupsupport.se eller via mail till cup@rimboif.com, uppge då vilken av turneringarna anmälan avser, lagets namn, tröjfärg, div.2018. Ange även ev önskemål om speldag för ert gruppspel samt en kontaktperson med mejladress & telefonnr.


Referat:
Träningsmatch Rimbo IF- Älvsjö AIK
2017-11-05 13:18
I går mötte vi 2 an i Div 1 SS  Älvsjö AIK hemma på Mulle. Vi kommer till start med ett  mixat lag med en ryggrad från årets div. 2 lag och ett antal yngre förmågor och lite äldre oxå som inte provat på spel på denna nivå. 
Vi förlorar matchen till slut med 2-3 efter att haft ledningen till paus med 2-0. 
Vi står idag för en imponerande insats och orkar hålla emot ett välspelande Älvsjö AIk i ca 70 min. Sedan tryter orken och de avgör med 3 mål slutkvarten. Vi visar idag upp ett mycket bra försvarsspel där Älvsjö har mycket boll utanför de farliga spelytorna. Där är vi grymt starka och vi har även ett omställningsspel som besvärar Älvsjö en del framförallt i 1a halvlek , där vi faktiskt kunnat ledat med 3-0 till vilan.
Våra mål görs av Catta ( en riktig kanon på rullande boll strax utanför straffområde.) Mickis (som med sin enorma löpvillja bryter sig igenom på en omställning och dundrar in bollen i nätmaskorna).
Inget att säga om att Älvsjö vinner rättvist till slut. Deras bollinnehav blir till slut lite för mycket för oss.
Helt klart är ryggraden i matchen otroligt viktig med de rutinerade spelarna som verkligen  gör skäl för sitt kunnande i matchen.
Vill även framhålla Olivia, som idag visar att hon kommer att vara med om att slåss om en div.1 plats 2018.  Berra visar oxå att hon kan spela centralt mot ett topp motstånd i Div.1. 16 år och klok som få.
Dagens inlånade keeper 17 årige Emma Pulkkinen från Bollstanäs visar också trots fadäsen mot slutet att hon kommer att bli en riktigt bra keeper med mera rutin innanför västen.
Stort tack till Emma  för att vi fick låna dig till dagens match !!!


Referat: Rimbo IF - Gamla Upsala SK
Upplandscupen Final Rimbo IF- GUSK Lör 21/10-17
2017-10-22 10:26
Finalen mot GUSK på Mullevallen spelades igår i ett strålande solsken. Matchen slutar dock i väldigt mulet väder för våran del, efter att jag med mina blåa ögon tycker ,att det är tråkigt, att den annars mycket utmärkte domaren har en vädigt avgörande roll i matchens slutskede, när han blåser straff på en hands långt ute i ena straffområdshörnet. 2 tjejer som kampar om en luftpastej och den studsar upp på Möllers hand i kampen om bollen. J...la konstig regel i mitt tycke !!!!!!! inte ens nära till målchans. Tycker att domaren i det läget borde ha en bättre känsla. Men det är väl det som skiljer agnarna från vetet. Om det nu heter så !!!
Jaaa nog om detta matchen slutar med en 2-1 seger till bortalaget GUSK. Vi har dem i säcken efter vårat 1-0 mål i början av andra när GUSK tjejerna börjar bli frustrerade och kör fast i de anfallsförsök de har. Hacke är oxå kylig och väntar in straffen till rätt läge. Vi tar den efter 20 i andra när solen står som bäst i bortalagets keepers ögon. Möller kliver resolut fram och skall trycka in den definitiva nådastöten. Men deras målis är otroligt bra på straffar, det vet vi om. Hon visar det än en gång, när hon snyggt räddar Möllers bra placerade straff. Kanske öppnade Möller upp sig för tidigt ,så keepern kunde läsa vart hon skulle lägga den. Tror detta blir lite matchavgörande. Det ger GUSK mod och vi blir lite skakade. De kvitterar oxå några min. senare på ett inspel i våran box. GUSK känns efter denna kvittering starkare och vi är illa ute ett tag. Men vi repar mod och matchen verkar gå till förlängning, när situationen jag skriver om högre upp händer. Deras straff är dock Amanda väldigt nära att ta. Hon har den men orkar inte hålla den utanför målramen. Vi försöker flytta upp, men tiden är alldeles för knapp för att vi ska hinna kvittera. 
Kanske GUSK som det spelförande laget hade malt ner oss i förlängningen, men man vet ju aldrig , vi kanske hade kunnat utnyttja våra rappa anfallare oxå. Ja, jaa !! GUSK vinner väl inte orättvist, men vi skakar om dem rejält med ett enormt bra försvarsspel över hela planen.  Framförallt i våran 1a tredjedel, där Möller och Jullan visar vem som bestämmer !!!. Catta är oxå magnifik matchen igenom och Amanda i kassen växer mer o mer ut som en riktig kanon keeper. Måste oxå framhålla Anica som håller i hop det centralt på ett utmärkt sätt. Vilken motor hon har !!.
Matchen som helhet: Är vi mycket bra med de 1a 25 min i 1a halvlek och har det lite svårt periodvis sista kvarten. I andra halvlek är det mera böljande spel där vi börjar bra med ett snyggt mål av Mickis. Där hon snyggt utmanar deras rese i försvaret och trycker in bollen i maskorna. Vi spelar med ett enormt självförtroende efter vårat ledningsmål. Efter straffmissen och deras kvittering har vi stora problem ett tag men kommer tillbaka mot slutet av fighten.
Klart surt att förlora som det blev och vi är klart ledsna efter matchen. Men ganska så snart är vi väl medvetna om vilken bra match vi gör. Vi visar att vi är där. Nu kan vi med gott mod gå in för förberedandet inför kommande säsong. 

Tack Tjejer och tack till hela ledarstaben. 

En mycket stolt Lagledare !!!!
Referat: Fanna BK - Rimbo IF
Upplandscupen Semifinal Fanna Bk - Rimbo If Lör 14/10
2017-10-15 14:17
MAGNIFICO, BRAVISSIMO, FANTASTICO  !!!!! Lyyyyysande !!!!!!!
Det skulle jag vilja kalla våran första halvlek mot Fanna i gårdagens semifinal i Upplandscupen.
Vilken spelglädje vi visar. Senast vi såg denna totalfotboll, var på träningslägret på Åland i våras.
Vissa saker vi gör i går är fotbollsgodis på högsta nivå.
5-0 målet kommer finnas med mig länge. Då vi gör allt rätt. Rullar boll med tålamod, tryck på boll ,härlig rörelse , lite avvaktande, för att explodera i ett mönsteranfall , där en för dagen lysande EmmaLi serverar en djupledspassning som är som det finaste smöret du kan få på jordens yta till Mickis som löper strålande matchen igenom . Och hon avslutar gudomligt vackert !!!
Vi har ett antal liknande anfall där vi  med stort självförtroende sågar oss igenom. Rizzos 1-0 mål efter bara några min. Där man riktigt ser hon lugnt och behärskat kollar av läget innan hon chipplobbar in den i bortre hörnet. Vi spelar med ett enormt tålamod och självsäkerhet och med finesser som får Fanna spelarna att fundera , Vad är detta vi möter !!!
Matchen slutar till sist med en 6-2 vinst. Målen vi släpper till är när vi tappar lite fokus i fasta situationer. Annars dominerar vi stort även i andra halvlek. Kul oxå se att vi fortsätter att prestera fin fotboll även när vi möblerar om en del i laget. Kommer oxå komma ihåg Moas sulfint när hon lurar upp en Fannaspelare upp på läktaren.
Dagens stora rosbukett ger jag till EmmaLi som är på briljant spelhumör, med rätt avvägningar med boll !!! Strålande i dag vissa framspelningar är gudomliga.
Hela forwardstrion som startar matchen är oxå på ett strålande spelhumör och till sist vill jag även nämna Malin Rydberg som är en av de klokaste fotbollsspelare som jag stött på under min långa karriär.

Nu väntar en rolig träningsvecka trots den bittra årstiden !!!
Final mot Gusk , troligen på hemmaarenan Mulle !!!!. I skrivande stund är tiden inte klar än !!!!
Men fantastisk kul skall det bli att mäta krafterna mot ett topplag i div.1.
Håll utkik !!! Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 4/11 14:00
Lör 21/10 15:00
1 - 2  
Sön 15/10 16:00
1 - 0  
Lör 14/10 13:00
2 - 6  
Tis 3/10 19:30
2 - 4  
Lör 23/9 16:00
2 - 0  
Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen
Fotbollssektionen, 16/11 13:44 
Fotbollssektionen, 09/08 12:44 
Fotbollssektionen, 03/07 14:02 
Fotbollssektionen, 21/04 12:44 
Fotbollssektionen, 21/04 12:39 
Fotbollssektionen, 05/04 11:00 
Nyheter från föreningen
Hem, 07/12 14:35 
Hem, 05/12 12:38 
Hem, 21/11 16:09 
Hem, 03/10 12:45 
Hem, 22/09 14:29