Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Rimbo Idrottsförening
Huvudförening

Nedstängning av anläggningen
2020-12-29 15:37
Från och med måndag den 4 januari stängs samtliga av föreningens anläggningar.

Rimbo IF kommer från och med måndag den 4 januari att helt stänga ner våra anläggningar. Vi har den senaste tiden hyrt ut ishallen till enskilda personer eller små grupper som på ett säkert sätt kunnat bedriva träning på individnivå. Men då detta har orsakat kritik har vi idag tisdag beslutat att inte fortsätta med någon form av uthyrning eller verksamhet i ishallen och Bålbrohallen. Beslutet gäller fram till och med den 24 januari men kan komma att förlängas.


Sedan tidigare är Mullevallen, som föreningen sköter åt Norrtälje Kommun, tillsammans med övriga kommunala idrottshallar stängda för verksamhet fram till och med den 24 januari.

Ishockeysektionen
Ishockeyn pausar all isträning till och med den 24 januari
2020-12-23 09:07, Ishockeysektionen
Rimbo IF Ishockey har idag beslutat att tillfälligt stänga ned all verksamhet i föreningens ishall Arkadien, helt i enlighet med de rekommendationer och råd som Svenska Ishockeyförbundet och Folkhälsomyndigheten kom ut med under tisdagen.
Ishockeysektionen
Nya restriktioner – igen
2020-12-19 10:59, Ishockeysektionen
Under fredagen kom Regeringen med nya skärpta restriktioner där bland annat all verksamhet inom stat, kommuner och regioner som inte är essentiell bör stängas omedelbart till och med den 24 januari – det gäller bland annat badhus, idrottshallar (ishallar) och museer.

Arkadien ägs och driftas av Rimbo IF och omfattas därmed inte direkt av regeringens nya restriktioner, men vi har förstått att Svenska Ishockeyförbundet har påbörjat ett arbete kring hur de nya restriktionerna påverkar ishockeyn i stort.

Tillsammans med Riksidrottsförbundet och myndigheter för förbundet nu samtal för att tolka restriktionerna och deras förhoppning är att redan i början av kommande vecka kunna informera föreningarna om vad som gäller för bland annat vår verksamhet. 

Fram till dess att vi hör något annat, fortsätter vi att bedriva träningar för våra barn födda 2005 eller senare. A-lagets verksamhet är fortsatt satt på paus med hänsyn till den ökade smittspridningen i samhället.

Mer information går att hitta på RF och SIF:s hemsidor

Riksidrottsförbundet
Ishockeysektionen
15% rabatt hos Sportringen
2020-12-01 13:45, Ishockeysektionen
Under perioden 1-31 december erbjuder vår samarbetspartner Sportringen i Uppsala alla Rimbo IF:s medlemmar 15% rabatt på köp av klubbor, skridskor eller hjälmar. Och vem älskar inte hårda julklappar under granen 🌲
Ishockey - A-lag
Fortsatt nedstängning för hockeyns A-lag
2020-11-13 18:05, Ishockey - A-lag
På fredagen kom det besked vi alla väntade oss – A-lagets matcher under resten av året skjuts på pausas. Och tillsvidare får laget heller inte bedriva några gemensamma träningar.

I ett beslut från Tävlingskommittén i Region Öst står följande att läsa:
Nya lokala restriktioner
2020-10-30 08:10
De nya lokala restriktionerna innebär ingen allmänhetens åkning och begränsad föreningsverksamhet fram till 19 november.

Med anledning av de lokala restriktionerna som under gårdagen, den 29 oktober, infördes i region Stockholm har föreningen valt att ta bort den inplanerade” allmänhetens åkning” isschemat under perioden fram till den 19 november. Föreningen kommer att erbjuda friåkning två dagar i veckan för de ungdomar som är aktiva i vår verksamhet. Ytterdörren kommer under dessa dagar att vara låst och för att släppas in får man således be personal på kansliet om att låsa upp, detta för att säkerställa att enbart våra egna vistas på isen.

 

I övrigt fortsätter föreningen att förhålla sig till de rekommendationer som ges från Folkhälsomyndigheten och Riksidrottsförbundet vilket innebär att all tränings- och tävlingsverksamhet ställs in fram till den 19 november. Undantag gäller för barn och unga födda 2005 eller senare där träning får fortgå. För att läsa mer om de lokala restriktionerna finns länkarna nedan. 


Riksidrottsförbundet

Folkhälsomyndigheten

Svenska Fotbollförbundet

 

Nyheter från vår verksamhet
Fotbollssektionen, 29/12 21:07 
Fotbollssektionen, 29/12 11:10 
Ishockeysektionen, 19/12 10:59 
Ishockeysektionen, 01/12 13:45