SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rimbo Idrottsförening
Fotboll
Dam A

FC Djursholm
0 - 3
Rimbo IF
FC Djursholm0 - 3Rimbo IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 12 augusti, 14:00
Plats:Djursholms IP 1
Tävling:
Matchnummer: 210200056
Samling:12:30
Omg 12 Div .2 M.S Djursholm - Rimbo IF
2017-08-13 07:35
I går var vi till Djursholms Ip För match mot Djursholm. Ett lag vi vann mot hemma med 3-0 , dock har de efter en dålig start på serien spelat upp sig väsentligt och slagit ett par av topplagen i serien, så lite oros känsla i magen var det inför denna uppgift.  Men idag visar tjejerna att vi är ett topplag i serien. Vi vinner klart med 3-0 och visar mycket av vårat kunnande därute idag trots att lagledarn inte hade koll på att matchen spelas på gräsmatta (Dock en av de bästa vi lirat på). Fina planer härute i Djursholm. 

Efter,  att vi som Hacke kommer fram till mig och säger efter årets klart bästa uppvärmning, startar vi oxå matchen strålande. Efter ett klassanfall redan i 1:a min. slås bollen in i straffområdet där Mickis likt Zlatan med en klack styr med sig bollen och trycker snyggt in bollen lågt i maskorna bakom deras utmärkte keeper, som under matchen står för ett antal strålande parader. Vi tar verkligen hemmalaget på sängen med denna inledning. Ett riktigt klassmål !!!!
Efter målet är det Djursholm som äger mycket boll ett tag. Ett vält spelande lag är detta vi möter. Lite oroligt känns det under denna period när vi inte får riktigt grepp på dem. Dock kommer de inte längre än till andra tredjedelen, för vi har idag ett mycket väl fungerande försvarsspel. Framför allt Berra får en del tryck på sig på sin kant, men det klarar hon av mycket bra och med ett väldigt bra understöd. Efter ca kvarten får vi mer och mer grepp på dem och nu börjar det kännas hyfsat bekvämt på bänken.
Vi rullar på riktigt bra och har oxå 2 gyllene lägen att utöka ledningen genom Mickis som är stekhet i boxen. Med lite otur och en bra keeper lyckas vi dock inte utöka ledningen till vilan. En i stora delar bra halvlek av oss, där vi spelar med en väldigt hög koncentration.
Den andra halvan av matchen dominerar vi stort redan från start. Djursholm sätter inte press på oss , så vi får rulla boll i lugn och ro nere från backlinjen. Efter ett bra snack i halvtid hittar vi fina spelytor och är  ett ständigt hot mot motståndarna som har det väldigt svårt nu, vi skapar nu ett antal målchanser där deras målis gör ett antal fina ingripanden. Men vi får till slut hål på dem igen, återigen efter ett väldigt fint anfall där Ullis med sin snabbhet kommer runt på v-kanten. En stenhård macka in i boxen där Mickis löpt strålande, hon har dock en försvarare på sig som trycker in bollen åt oss stenhårt i egna kassen. Inte mycket att göra för henne ,för det va en sådan situation när sådant händer. Efter 2-0 målet har vi en liten svacka , där vi bjuder Djursholm på spelytor i våran sista tredjedel, men de skapar endast 1 riktig målchans och ett par hörnor i matchen. Detta under denna korta period. Vi hittar dock tillbaka ganska så snart till spelet igen. Vi har under matchen väldigt många hörnor och till slut får vi utdelning på EmmaLis fina hörnor. Denna gång slår hon hörnan lite med backspinn  och Julia tajmar nicken perfekt i boxen. Såå kul att se Julias glädje efter sitt första mål i Rimbo tröjan. Vi gör ytterligare ett nickmål innan matchen slutar, tyvärr blir Jannes snygga nick bortdömt för offside.
Vi vinner matchen med 3-0 efter en gedigen insats och är huvudet högre än välspelande Djursholm idag.
Hela laget förtjänar beröm idag , alla gör sitt idag,verkligen en lagseger där våra centrala spelare visar klass idag. Vill dock framhäva Mickis klassmål till 1-0 som extra krydda på moset idag.
Skall oxå ge tränarduon ett omnämnande idag för ett imponerande sätt att ta hand om laget!!!!<< Tillbaka

Spelade matcher
Lör 24/9 14:00
2 - 3  
Sön 11/9 16:00
2 - 1  
Sön 4/9 15:00
6 - 1  
Lör 27/8 12:30
1 - 1