SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rimbo Idrottsförening
Fotboll
Dam A

Gimo IF FK
0 - 3
Rimbo IF
Gimo IF FK0 - 3Rimbo IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 16 september, 12:00
Plats:Idrottsgården
Tävling:
Matchnummer: 210200083
Samling:10:30
Dam Div.2 N.S Omg. 17 Gimo - Rimbo IF
2017-09-17 08:35
I går bar kosan till Gimo och återigen en klurig bortamatch mot Gimo som slåss för sin existens i de nedre delarna av tabellen. En otroligt viktig match för bägge lagen. För oss att hänga på i toppen av tabellen och bevara chansen till div.1 spel inför sista omgången. Gimo som just nu ligger på nedfllyttningsplats , men med bara 1 pinne upp till säker mark.  Vi vet oxå att Gimo stärkt upp truppen med en rutinerad  spelare. 

Matchen börjar något trevande där lagen känner på varandra på den slippriga, men fina gräsyta som Idrottsgården i Gimo bjuder på idag.  Känns dock som att det är vi som är lite i förarsätet och hotar mera i sista tredjedelen. Efter ett fint kombinationsspel efter ca kvarten får Möller ett fint skottläge strax utanför straffområdet. Vi vet att hon har en tung bössa och det visar hon. Ett stenhårt lågt skott som deras keeper inte klarar av att hålla, vips så är målsprutan Mickis där och tar hand om returen. Måljubel 1- 0 otroligt viktigt. Nu är vi inne i en bra period och för spelet med ackurates. 2-0 några min. senare är ett riktig vackert anfall. Där till sist EmmaLi sticker in bollen med fin känsla till Mickis.Fri med deras keeper rundar hon denna och lägger kyligt in 2an. Precis den starten vi ville ha på matchen. 
Nu vacklar Gimo ett tag och har det svårt att freda sin kasse för ytterligare påhälsning.  Efter dryga halvtimmen är det dax för firma EmmaLi och Möller att presentera sig. Som vanligt en stenhård hörna som Möller tajmar sååå perfekt och måljingel igen  på Idrottsgården och återigen är det bortalaget som scooorar. Efter 3an så går vi ner lite i intensitet och Gimo får mera och säga till om. De skapar ett fint reduceringsläge strax innan vilan. Men vi lyckas freda oss där. Viktigt att gå till vilan med nollan intakt.
Andra halvlek är inte mycket att skriva hem om. Vi bevakar mest ledningen och det är en halvlek som blir väldigt ryckig i spelet.Med väldigt lite ordnat spel från bägge lagen. Gimo har ett visst grepp , dock utan att skapa några jättegiftiga lägen.Bägge lagen skapar dock ett par lägen var  att  göra mål . 
När domarns pipa ljuder känns det dock sköönt att vi gjort vårat igen.
Aldrig fel med ett fyrfaldigt leve efter matchen !!!
Dagens dominant på planen är helt klart Möller som äger arenan idag.
Vill oxå framhålla Mickis första halva, hon är grym just nu !!!
Amanda i kassen gör ett par riktigt avgörande ingripanden idag och förtjänar med ackurates rosor idag .
När vi summerar Lördagens resultat.
Så har vi nu allt i våra händer !!!
En seger mot svåra Forsby och div.1 platsen skulle vara säkrad.
Nu taggar vi ordentligt i veckan !! 
Med bra träningar , mycket vila och rätt kost !!! 
Så går vi ut till den match  vi sett framemot hela året.
Vi gör det med glädje, fokus och en otrolig vilja !!!
Det är receptet för Victory  !!!!!!<< Tillbaka

Spelade matcher
Lör 24/9 14:00
2 - 3  
Sön 11/9 16:00
2 - 1  
Sön 4/9 15:00
6 - 1  
Lör 27/8 12:30
1 - 1