SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rimbo Idrottsförening
Fotboll
Dam A

Fanna BK
2 - 6
Rimbo IF
Fanna BK2 - 6Rimbo IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 14 oktober, 13:00
Plats:Fanna IP B-plan
Tävling:
Matchnummer: 170243006
Samling: Fanna IP Konstgräs
Upplandscupen Semifinal Fanna Bk - Rimbo If Lör 14/10
2017-10-15 14:17
MAGNIFICO, BRAVISSIMO, FANTASTICO  !!!!! Lyyyyysande !!!!!!!
Det skulle jag vilja kalla våran första halvlek mot Fanna i gårdagens semifinal i Upplandscupen.
Vilken spelglädje vi visar. Senast vi såg denna totalfotboll, var på träningslägret på Åland i våras.
Vissa saker vi gör i går är fotbollsgodis på högsta nivå.
5-0 målet kommer finnas med mig länge. Då vi gör allt rätt. Rullar boll med tålamod, tryck på boll ,härlig rörelse , lite avvaktande, för att explodera i ett mönsteranfall , där en för dagen lysande EmmaLi serverar en djupledspassning som är som det finaste smöret du kan få på jordens yta till Mickis som löper strålande matchen igenom . Och hon avslutar gudomligt vackert !!!
Vi har ett antal liknande anfall där vi  med stort självförtroende sågar oss igenom. Rizzos 1-0 mål efter bara några min. Där man riktigt ser hon lugnt och behärskat kollar av läget innan hon chipplobbar in den i bortre hörnet. Vi spelar med ett enormt tålamod och självsäkerhet och med finesser som får Fanna spelarna att fundera , Vad är detta vi möter !!!
Matchen slutar till sist med en 6-2 vinst. Målen vi släpper till är när vi tappar lite fokus i fasta situationer. Annars dominerar vi stort även i andra halvlek. Kul oxå se att vi fortsätter att prestera fin fotboll även när vi möblerar om en del i laget. Kommer oxå komma ihåg Moas sulfint när hon lurar upp en Fannaspelare upp på läktaren.
Dagens stora rosbukett ger jag till EmmaLi som är på briljant spelhumör, med rätt avvägningar med boll !!! Strålande i dag vissa framspelningar är gudomliga.
Hela forwardstrion som startar matchen är oxå på ett strålande spelhumör och till sist vill jag även nämna Malin Rydberg som är en av de klokaste fotbollsspelare som jag stött på under min långa karriär.

Nu väntar en rolig träningsvecka trots den bittra årstiden !!!
Final mot Gusk , troligen på hemmaarenan Mulle !!!!. I skrivande stund är tiden inte klar än !!!!
Men fantastisk kul skall det bli att mäta krafterna mot ett topplag i div.1.
Håll utkik !!! 
<< Tillbaka

Spelade matcher
Lör 24/9 14:00
2 - 3  
Sön 11/9 16:00
2 - 1  
Sön 4/9 15:00
6 - 1  
Lör 27/8 12:30
1 - 1