SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rimbo Idrottsförening
Fotboll
Dam A

Rimbo IF
1 - 2
Gamla Upsala SK
Rimbo IF1 - 2Gamla Upsala SK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 21 oktober, 15:00
Plats:Mullevallen Konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 170243007
Samling:13:30
Upplandscupen Final Rimbo IF- GUSK Lör 21/10-17
2017-10-22 10:26
Finalen mot GUSK på Mullevallen spelades igår i ett strålande solsken. Matchen slutar dock i väldigt mulet väder för våran del, efter att jag med mina blåa ögon tycker ,att det är tråkigt, att den annars mycket utmärkte domaren har en vädigt avgörande roll i matchens slutskede, när han blåser straff på en hands långt ute i ena straffområdshörnet. 2 tjejer som kampar om en luftpastej och den studsar upp på Möllers hand i kampen om bollen. J...la konstig regel i mitt tycke !!!!!!! inte ens nära till målchans. Tycker att domaren i det läget borde ha en bättre känsla. Men det är väl det som skiljer agnarna från vetet. Om det nu heter så !!!
Jaaa nog om detta matchen slutar med en 2-1 seger till bortalaget GUSK. Vi har dem i säcken efter vårat 1-0 mål i början av andra när GUSK tjejerna börjar bli frustrerade och kör fast i de anfallsförsök de har. Hacke är oxå kylig och väntar in straffen till rätt läge. Vi tar den efter 20 i andra när solen står som bäst i bortalagets keepers ögon. Möller kliver resolut fram och skall trycka in den definitiva nådastöten. Men deras målis är otroligt bra på straffar, det vet vi om. Hon visar det än en gång, när hon snyggt räddar Möllers bra placerade straff. Kanske öppnade Möller upp sig för tidigt ,så keepern kunde läsa vart hon skulle lägga den. Tror detta blir lite matchavgörande. Det ger GUSK mod och vi blir lite skakade. De kvitterar oxå några min. senare på ett inspel i våran box. GUSK känns efter denna kvittering starkare och vi är illa ute ett tag. Men vi repar mod och matchen verkar gå till förlängning, när situationen jag skriver om högre upp händer. Deras straff är dock Amanda väldigt nära att ta. Hon har den men orkar inte hålla den utanför målramen. Vi försöker flytta upp, men tiden är alldeles för knapp för att vi ska hinna kvittera. 
Kanske GUSK som det spelförande laget hade malt ner oss i förlängningen, men man vet ju aldrig , vi kanske hade kunnat utnyttja våra rappa anfallare oxå. Ja, jaa !! GUSK vinner väl inte orättvist, men vi skakar om dem rejält med ett enormt bra försvarsspel över hela planen.  Framförallt i våran 1a tredjedel, där Möller och Jullan visar vem som bestämmer !!!. Catta är oxå magnifik matchen igenom och Amanda i kassen växer mer o mer ut som en riktig kanon keeper. Måste oxå framhålla Anica som håller i hop det centralt på ett utmärkt sätt. Vilken motor hon har !!.
Matchen som helhet: Är vi mycket bra med de 1a 25 min i 1a halvlek och har det lite svårt periodvis sista kvarten. I andra halvlek är det mera böljande spel där vi börjar bra med ett snyggt mål av Mickis. Där hon snyggt utmanar deras rese i försvaret och trycker in bollen i maskorna. Vi spelar med ett enormt självförtroende efter vårat ledningsmål. Efter straffmissen och deras kvittering har vi stora problem ett tag men kommer tillbaka mot slutet av fighten.
Klart surt att förlora som det blev och vi är klart ledsna efter matchen. Men ganska så snart är vi väl medvetna om vilken bra match vi gör. Vi visar att vi är där. Nu kan vi med gott mod gå in för förberedandet inför kommande säsong. 

Tack Tjejer och tack till hela ledarstaben. 

En mycket stolt Lagledare !!!!

<< Tillbaka

Spelade matcher
Lör 24/9 14:00
2 - 3  
Sön 11/9 16:00
2 - 1  
Sön 4/9 15:00
6 - 1  
Lör 27/8 12:30
1 - 1