SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rimbo Idrottsförening
Fotboll
Dam A

Bälinge IF 2
1 - 2
Rimbo IF 2
Bälinge IF 21 - 2Rimbo IF 2

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:mån 17 september, 19:30
Plats:Bälinge IP Konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 170211079
Samling:18:00
Div.4 Bälinge IF 2 - Rimbo IF 2
2018-09-17 22:55
Nyss hemkommen från en fotbollskväll i Bälinge med vårat frejdiga Rimbo 2.  3 pinnar i  bagaget hade vi med oss hem till Rimbo i den sena kvällen . Vi vinner med 2-1 efter ledning till vilan med 1-0.

En jämn match där lagen turas om att ha taktpinnen. Men tycker till slut att vi vinner rättvist då vi är lite vassare i sista tredjedelen .  När vi sätter pressen är vi riktigt bra och skapar ett övertag på motståndarna. Under perioder kommer vi lite fel och då hugger Bälinge mot oss och ibland hamnar vi lite fel i djupledsspelet i försvaret men då räddar matchens bästa spelare Emma i målet oss med ett par tre riktigt fina parader. Får oxå gåshud när man ser unga Ebba L  ta emot boll på ena kanten och med en självsäkerhet sätta bollen snyggt i bortre gavel förbi deras div.1 keeper Sofie Q. Värt hela entre pengen i dag !!!.  Kul oxå att återigen få se Maddis på planen som jobbar förnämligt i sin forwards position med ett viljemål till 2-0 som belöning.  Innan Bälinge reducerar till 2-1 har vi ett par gyllene lägen att punktera matchen där vi  har otur med en ribba ner på mållinjen och ett friläge som inte resulterar. Vi åker oxå på en utvisning och får avsluta sista 7-8 min. med en man mindre, men det sköter vi galant och får segerjubla när domaren blåser av matchen och ett fyrfaldigt leve från Rimbo struparna. 

Ett stort tack till Jenny som med kort varsel ställde upp och gjorde det riktigt bra när hon kom in i 65 min.

Stora Rosbuketten idag till Emma i målet som gör ett par matchavgörande räddningar och visar upp ett fint självförtroende i kvällens match
Måste oxå få framhålla lilla Ebba som är så cool i sitt agerande på planen och det kyliga målet hon gör
Lilla buketten till Tilde som oroar deras backlinje idag trots att hon inte får måla idag. Men är den som har flest avslut under matchen.

Vill oxå framhålla coach Jossan som styr laget i mitt sätt att se på det magnifikt !!!

Målen : Ebba L  Madde 

Laget : Emma Olivia (K) Ebba N Tove Kokk Mona Selma Tuva Tilde Ebba L Madde 
Avb. Jenny (66)


<< Tillbaka

Spelade matcher
Lör 24/9 14:00
2 - 3  
Sön 11/9 16:00
2 - 1  
Sön 4/9 15:00
6 - 1  
Lör 27/8 12:30
1 - 1