SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rimbo Idrottsförening
Fotboll
Dam A

Upplands-Ekeby/Olands FF
1 - 3
Rimbo IF 2
Upplands-Ekeby/Olands FF1 - 3Rimbo IF 2

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 30 september, 15:00
Plats:Björnvallen 1
Tävling:
Matchnummer: 170211088
Samling:13:30
Div.4 Uppl.Ekeby - Rimbo IF 2 30/9-18
2018-09-30 21:58
I dag va vi ett bestämt lag som anlände till Björnvallen för årets sista match i Div.4 . Upplands/Ekeby borta. Vi bestämmer oss för att vi skall avsluta serien med en vinst. Detta ser jag oxå redan i Jossans uppsnack inför matchen då alla är avslappnade men taggade till tusen för match. 
Vi vinner matchen till slut rättvist med 3-1 efter att bitvis presterat ett bländande spel med fina variationer i spelet. Till paus går vi med ett oavgjort 1-1 läge .

Redan i matchens inledning har vi ett stadigt grepp om matchen trots att vi har motvind och som tycks när man står vid sidan uppförsbacke att anfalla i. Våra första 20 min är väldigt fokuserade och vi tar oxå rättmätigt ledning när Ebba får ett fint skottläge precis i bågen på straffområdet. Smack med vänstern och nätet rasslar bakom motståndar målisen. Efter dryga halva halvleken börjar vi tappa initiativet och bägaren börja falla över till UE:s fördel. Vi blir lite passiva och tar några felbeslut och kommer lite i otakt för en stund. Detta tar UE tillvara på och kvitterar snyggt när ca 35 gått av halvleken. Snyggt skott där Emma i kassen är chanslös. 1-1 till vilan känns dock rättvist där vi turats om att ha taktpinnen.

Vi kommer ut till andra som ett lag skall göra när man får andas ut och tänka igenom de förändringar som behöver göras. Vi tar ganska tidigt ledningen efter att vi tryckt ner motståndarna ganska så kraftigt. Vi får en frispark som Ebba lyrar in och efter lite flipper går den ut till Selma som trycker till direkt och distinkt. Nätrassel , jubel och Selmas första mål i Rimbo tröjan. Stärkt av detta så spär Selma på sin målskörd bara några min. senare. Lite roligt är det, för jag säger till Jossan att den här  hörnan drar  Selma direkt in i kassen. Åh joodå det gör hon dock via deras keeper.  Vi jublar och är glada och fortsätter av bara farten att skapa fina lägen. Jaa något av dem har jag skrivit in i  min bok redan.  Men trots ett enormt jobb och skapande av lägen lyckas inte Tuva få in bolluslingen idag. Man skall ha klart för sig att om man fortsätter att jobba som Tuva gör och skapar lägen,då kommer målen att komma inga problem. Det är jobbet som skall belönas med en stor ros till Tuva idag. Skall oxå sägas att vi har matchens gigant på planen i dag. Malin gör en rent av strålande insats idag. Va länge sedan jag såg henne njuta på planen som hon gjorde idag. Vi är egentligen aldrig illa ute även fast UE skapar ett par tre giftiga lägen. Neej vi känns så otroligt stabila idag och tycker nästan det är synd när Domaren blåser av matchen.  Jaa domaren jaa. Där myntade Corre ett härligt citat. Tror det va, Man skall aldrig bara förlita sig på skalet. Han skötte sig väldigt bra trots sina 55 år som referee. Strong kille !!. Bugar och bockar. 
Såå skönt att efter matchen få jubla och få skrika ut de fyrfaldiga leven ur våra strupar.

Tack tjejer för ett strålande avslut på serien och en stor fång med rosor till Jossan som med sitt engagemang sätter sin prägel på tjejerna som lyssnar som ljus på alla instruktioner.

Förutom Malin och Tuva som fått rosor redan vill jag självklart nämna Selma som tar ytterligare kliv framåt och självklart skall vi även hylla Corre som vi alla va såå glada att få återse på planen och som du gör det kanoon.

Laget: Emma Kokk Olivia (K) Malin Tove Selma Maddis Moa M Ebba.N Tuva Tilde
Avb: Mona Corre

Målen Selma 2 Ebba N


 

<< Tillbaka

Spelade matcher
Lör 24/9 14:00
2 - 3  
Sön 11/9 16:00
2 - 1  
Sön 4/9 15:00
6 - 1  
Lör 27/8 12:30
1 - 1