SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rimbo Idrottsförening
Fotboll
Dam A

Rimbo IF
9 - 2
Brottby SK
Rimbo IF9 - 2Brottby SK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 17 mars, 12:30
Plats:Mullevallen
Tävling:
Matchnummer: 170241001
Upplandscupen omg.1 Rimbo IF - Brottby SK Lör 17/3
2018-03-18 08:15
Nu var det så dags för årets första tävlingsmatch hemma mot Brottby SK i Upplandscupen. Återigen var vi tvungna att kona av sidlinjerna med ca 3 m på varje sida. Skall sägas att övriga delen av planen va klasser bättre än förra helgens matta. Brottby spelar i Div.5 och har 4 straffar mot oss så detta skall bli lite spännande att se hur vi  hanterar situationen.  
Det visar sig dock ganska tidigt vart matchen kommer att ta vägen. I mitt tycke tycker jag att Brottby gör rätt som börjar tidigt att ta straffar, för sätter man dem så sätter det alltid en viss press på motståndaren.  Nu missar dock Brottby sina 2 straffar de tar de första 5 min. Tycker att Olivia som gästspelar som målvakt idag återigen visar att det finns kvaliter att även bli en målvakt av rang. Hon äger sitt område matchen igenom. Olivia räddar första straffen och den andra skjuter de över. Innan matchen sätter sig är Brottby hyfsat med i matchen . Vi visar dock upp ett härligt tålamod och sakta men säkert börjar matchen ta form och motståndarna börjar få svårt att äga boll . När så Rizzo gör 1-0 hyfsat tidigt i halvleken känns det åtminstone från sidan ganska tryggt att vara Rimbo supporter och få heja på laget å kommentera domarns insats (Dock inte skälla) som idag kanske inte alltid va av bästa märke. Vi fortsätter att dominera halvleken och gör 2-0, återigen genom målglada Rizzo. 3-0 kommer oxå innan halvleken tar slut. Denna gång är det Tuva som smäller dit den.Som för övrigt visar en otrolig spelglädje i dagens match. Om man skall ha något att förbättra till andra halvlek. Jaa från sidan ser det ut som att vi kanske skall höja bolltempot ett snäpp.
Trots att Brottby tidigt tar sina 2 sista bonusstraffar som de snyggt sätter. Olivia är mycket nära att knipa den första är det aldrig något snack om saken hur detta skall sluta. Vi hittar en dimension till i andra halvlek där man som åskådare ibland häpnas över våran briljans. Vi trycker på bollen mycket bättre och har en rörelse som ibland får motståndarna att förtvivlat försöka få tag på och hålla reda på alla Rimbospelare. Om Brottby hade lite boll i första halvlek så får de knappt låna bollen i andra. Det blir Rimbo mot en mur Brottbyspelare. Vi har en period under andra där vi spelar helt strålande och målen bara rinner in . Vi har gjort 9-2 innan det är 10 min. kvar av matchen. Nu blir vi dock lite ivriga att söka mål nr. 10 och tappar lite av finessen som vi haft och trots att vi har bollar som man redan skrivit in i målprotokollet så slutar matchen med en 9-2 seger efter 3-0 till paus.
Dagens målskyttar : Rizzo 3, Tuva 2, Tilde 2, Moa.E 2.
Dagens Rimbo spelare : Tuva som både visar finess och en otrolig arbetskapacitet.
Dagens Läckerbit : Tilde: När hon väntar in sin motståndare klackar över denne och klipper till på halvvolley med vänstern och nätet rasslar !!
Dagens fighter : Moa E som trots svåra skavsår som Kenth verkat gjort underverk med i paus kommer ut och visar vilken bra fotbollsspelare detta är. 
 Dagens njutning : Spelglädjen och att se att alla tar för sig !!

Laget : Olivia, Tove (K) , Ebba, Moa.M , Moa.E, Cornelia, Selma, Tilde, Rizzo, Tuva , Maddis, Malin, Emmali och sist men inte minst Mikaela. B (Mycket glada blev vi) 

<< Tillbaka

Spelade matcher
Lör 24/9 14:00
2 - 3  
Sön 11/9 16:00
2 - 1  
Sön 4/9 15:00
6 - 1  
Lör 27/8 12:30
1 - 1