SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rimbo Idrottsförening
Fotboll
Dam A

Frösunda SK
3 - 2
Rimbo IF
Frösunda SK3 - 2Rimbo IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 25 mars, 14:00
Plats:Vallentuna IP 3
Tävling:
Matchnummer: 170241004
Upplandscupen omg.2 Frösunda Sk- Rimbo IF Sön 25/3-18
2018-03-26 08:19
Under Söndagen åkte vi på årets första förlust. Frösunda vinner med 3-2 efter 0-0 till paus. En underbar dag för fotboll med strålande solsken. Tyvärr visar vi inte upp samma strålande fotboll på planen.Förutom det strålande vädret hade Vi hade inte mycket med oss idag. Omklädningsrummet va under all kritik, Uppvärmning som inte va av bästa märke, spelare som blev skadade och sjuka under matchen. Vi fick ganska snabbt klara oss utan avbytare. 
Vi provar att spela 3 5 2 i första halvlek och en bit in i andra. Detta får inte den effekten som vi förväntat oss. Många av spelarna känns väldigt obekväma på planen. Första halvlek är väl inte så mycket att skriva hem om. En tråkig halvlek med en dålig och oprecis fotboll. Vi har svårt att hitta och komma loss för att skapa riktigt farliga målchanser. 0-0 till paus nästan med mersmak för Frösunda.
Efter ett tag i andra ändrar vi tillbaka till ordinarie spelsystem och med ett par platsförändringar börjar vi få ett grepp på motståndarna. Dock har Frösunda 4 straffar kvar att utnyttja. De sätter oxå 3 av 4 . Då blir det svårt att komma ikapp. Vi gör ett tappert försök med 2 mål sista kvarten . Mickis efter en fin framspelning från unga Moa.M. Maddis dunkar in en straff efter att Mickis blivit fälld i straffområdet. Men närmare än så kommer vi inte trots ett antal fina lägen till kvittering. Matchen slutar med 3-2 seger till ett vilt kämpande och ibland opolerade Frösunda. Tycker dock att de förtjänar vinsten för vi kommer inte dit vi vill vara med vårat lag idag.
Dagens Rimbospelare : Emma i målet gör det bra
Dagens glada återseende : Jenny A kul att se dig på planen igen. Hoppas du fått mersmak.
Dagens glädjeämne : Moa.M precisa macka till Mickis. Tyder på fin spelförståelse.

Målskyttar : Mickis , Maddis (Str)

Laget : Emma, Olivia,Julia, Corre, Tova, Maddis, Selma, Rizzo, Mickis, Tuva, Fia, Jenny, Moa.M

/kram
<< Tillbaka

Spelade matcher
Lör 24/9 14:00
2 - 3  
Sön 11/9 16:00
2 - 1  
Sön 4/9 15:00
6 - 1  
Lör 27/8 12:30
1 - 1