SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rimbo Idrottsförening
Fotboll
Dam A

Rimbo IF (D1D)
4 - 2
Gefle IF FF (D1D)
Rimbo IF (D1D)4 - 2Gefle IF FF (D1D)

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 24 mars, 14:00
Plats:Mullevallen Konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 179101009
Samling:12:30
Träningsmatch Rimbo IF - Gefle IF Lör 24/3-18
2018-03-25 08:50
Lördagens träningsmatch spelades mot kommande seriekollegan Gefle IF.  Detta blir för oss en riktigt fin värdemätare vart vi just nu står oss i konkurrensen. Vi visar dock att vi skakat av oss förra helgens bleka insats. Ett helt annat Rimbo lag idag. Detta syns redan innan matchstart. Ett helt annat fokus . Vi visar i denna match att vi bör tas på allvar !!! Vi vinner matchen med 4-2 efter ledning till paus med 2-0.  
Det känns redan i matchupptakten att vi är väldigt fokuserade. En del spelare spelar på ovana positioner eftersom Hacke bestämt att vi skall ställa upp med 2 olika spelsystem idag. Gillar dock personligen den vi använder oss av i första halvleken bättre än den vi ändrar till en bit in i andra. Men våran tränare är full av överraskningar och jag måste säga att jag gillar det jag får uppleva !!!. Efter att lagen känt lite på varandra börjar vi så smått att få fast Gefle mer och mer på deras planhalva. Ledningsmålet kommer redan i 8:e min. när vårat nytillskott Eken (Sofia.E) presenterar sig på bästa sätt. Ett inspel in i boxen och i en svår situation styr hon mycket snyggt in bollen i maskorna. Skulle vilja kalla det ett klassiskt klassmål !!! Vi äger matchen ganska så tydligt första 30 min. Skapar ett antal lägen att utöka men deras sista utpost står för ett antal räddningar av hög rang. 2-0 kommer dock när Ullis snor bollen av en naiv motståndarförsvarare och med en snygg passning snett inåt bakåt serverar Emmali öppen kasse. Bara smälla in den till 2-0.  Vi går ner oss lite sista kvarten och Gefle kommer in i spelet dock utan att skapa något riktigt hot mot våran Emma i kassen. Vi går till vilan med en rättvis 2-0 ledning. Tycker det speglar halvleken väldigt väl. Vi är i förarsätet !!!!
Måste oxå ge en stor eloge till Norrtan  (Jessica) som följt oss under hela dagen. Från samling och under hela matchen. Vi tackar som ödmjukast för detta.
Snacket i halvlek mycket positivt och att vi skall byta spelsystem efter ca kvarten.
Andra halvlek blir rakt igenom en mycket jämnare historia där Gefle försöker trycka på oss mycket högre i banan och de jobbar oxå mycket intensivare på våran egna planhalva. Vi har dock 2 giganter som tar hand om det mesta med bravur. Anica och Möller står för 2 helt magiska insatser i dagens match. Anica lite högre upp är som vanligt som en terrier och en riktig ledare. Möller som varit borta från fotbollen ett tag briljerar nere i försvaret. Vi byter oxå spelsystem och det märks att det tar ett tag för spelarna att hitta rätt i detta. Gefle gör 2-1 på ett långskott och nu blir det lite nerv i matchen. Men några min. senare lirkar sig Emmali loss och serverar Mickis en fin macka som hon förvaltar på bästa sätt. 3-1 och andrum igen. Gefle försöker dock att pressa på oss med en tok hög press, men vi håller oss hyfsat kalla och håller dem ifrån oss ganska så bekvämt. Men ett inspel i 89:e min ställer till det lite för oss. En Gefle spelare hugger i boxen och styr in bollen i maskorna bakom Emma. Ganska så likt vårat 1:a mål. Men det blir ingen spänning. Den tar Ullis bort med en perfekt löpning på kanten. Hon rycker ifrån sin försvarare och serverar Mickis . Mickis är kall. Hon rundar keepern och rullar in bollen i tom bur !!!.
Strax efter blåser dagens Domare av matchen . Domarna skall ha beröm idag. De gör i mitt tycke en strålande insats .
Vi gör idag en gedigen insats med bra fokus och minimerade misstag. Dock tror jag att vi någonstans besitter en eller någon växel till.
Dagens Rimbo spelare: Helt klart Anica och Möller
Dagens stora överraskning: Riki som spelar enkelt och mycket moget idag. Precis efter direktiven!
Dagens presentation av Ny spelare : Jaa man kan inte göra det mycket bättre Eken !!! mål i 8:e
Dagens Ros : En stor bukett till Jessica på NT- sporten
Dagens modigaste : Emma som utan nerver agerar som sista utpost snart 16 år. En ljus framtid månne!!
Dagens Coach : Hacke (är en listig räv) :-)

Målskyttar : Sofia (Eken), Emmali , Mickis 2

Laget: Emma, Anica(K), Sofia.E , Emmali, Sarah, Möller, Catta, Ullis, My, Riki,Mickis, Olivia, Janne

<< Tillbaka

Spelade matcher
Lör 24/9 14:00
2 - 3  
Sön 11/9 16:00
2 - 1  
Sön 4/9 15:00
6 - 1  
Lör 27/8 12:30
1 - 1