SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rimbo Idrottsförening
Fotboll
Dam A

Rimbo IF (D1D)
6 - 1
Gustafs GoIF (D1D)
Rimbo IF (D1D)6 - 1Gustafs GoIF (D1D)

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 10 mars, 13:00
Plats:Mullevallen Konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 179101007
Samling:11:30
Träningsmatch Lör 10/3-18 Rimbo IF- Gustafs GOIF
2018-03-11 10:16
I går spelade vi träningsmatch hemma på Mullevallen mot ett något sjukdomssargat  Gustafs.
Gustafs är seriekollega i årets serie och vi vinner första set mot dem med tennissiffrorna 6-1 efter ledning till paus med 2-0.
Först av allt vill jag tacka kansliet och vaktmästarna som gjort ett fantastiskt jobb för att vi skulle kunna genomföra matchen i hyfsade förhållanden. Dock var vi tvungna att kona av ca 2m på sidlinjerna, för på kanterna blev det för farligt att lira boll. 
Första halvtimmen blir väldigt jämn där lagen skapar ett par riktigt farliga lägen att  göra mål. Efter ca halvtimmen gör vi inom loppet av några min. 2 mål genom Mickis. Det första efter ett fint passningsspel där vi avslutar med en härlig macka till Mickis.Som utnyttjar sin snabbhet och sliter sig loss på kanten. Avslutet är distinkt i bortre hörnet.Lågt !! utan chans för deras målis. 2-0 an strax efteråt är en riktig läckerbit. Julias djupledsboll skär som smör genom motståndarförsvaret och friställer Mickis som gjort en perfekt tajmad löpning och fri med keepern , sätter hon bollen i maskorna. Sista kvarten blir jämn , där lagen inte skapar så jättemycket farligheter. Vi rullar mycket boll och behåller lugnet i passningsspelet.
2-0 till vilan efter en jämn halvlek där vi dock varit mera effektiva i våra avslut.

Efter några trevande minuter i  andra exploderar vi och har en härlig 15 min. period där vi gör 3 mål alla på hörnor. Vi visar att vi är väldigt tunga att möta i fasta situationer i motståndarnas straffområde. 3-0 gör Emmali för dagen Rimbos bästa spelare. Hon visar en härlig kyla när hon trycker in bollen på halvvolley efter en bökig situation efter hörnan. 4-0 är dagens läckerbit. Rizzo möter perfekt en flack hörna slagen av Janne. Hon klackar till bollen i luften vid främre stolpen. Ett riktigt klassmål. 5-0 strax efter liknar lite Rizzos första mål. Hon är där igen med en skarv som dock styrs på ett motståndarben och det klassas kanske som ett självmål. Sista 25 min. blir en ganska avslagen historia där Gustafs har mera boll än vi och oxå tillslut får utdelning med ca 5 min. kvar. Efter lite slarv av oss i första tredjedelen, rycker en Gustafsspelare sig loss och reducerar. Vi får dock sista ordet, då vi efter deras reduceringsmål höjt intensiteten. 6-1 kommer i matchen sista anfall . Ullis sliter sig loss på kanten efter en perfekt macka och osjäviskt spelar hon in bollen till Tilde som lägger in bollen i öppen kasse.
Direkt efter avspark blåser domaren i pipan för full tid.
Vi gör en gedigen insats där vi återigen visar att vi är starka i offensiven. Tack oxå till Gustafs. Vi önskar dem lycka till i serien. Men som deras tränare sa till mig efter matchen. Lycka till men Inte för mycket :-).

Dagens Rimbospelare: Emmali
Dagens hetaste : Mickis 2 mål 
Dagens mest positiva: Våran kommunikation på planen och den fokus vi visar trots dåliga förhållanden
Dagen gåshud: Rizzos underbara tajming och klack på 4-0 målet
Dagens Hjälte : Jossans fantastiska Rimbo Hjärta. Hon är Guld värd för Rimbo Dam. Orden räcker inte till för det hon gör !!!
Dagens Tack : Till Boström som hjälpte till när undertecknad kände sig något vilsen !!

Laget : Amanda, Anica (K) Rizzo, Malin, Emmali,Kajsa, Janne, Ullis, Selma, Julia, Tilde, Riki, Mickis, Tove<< Tillbaka

Spelade matcher
Lör 24/9 14:00
2 - 3  
Sön 11/9 16:00
2 - 1  
Sön 4/9 15:00
6 - 1  
Lör 27/8 12:30
1 - 1