SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rimbo Idrottsförening
Fotboll
Dam A

Rimbo IF (D1D)
2 - 1
DFK Värmbol (D1D)
Rimbo IF (D1D)2 - 1DFK Värmbol (D1D)

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 18 mars, 15:00
Plats:Mullevallen Konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 179101008
Samling:13:30
Träningsmatch Sön 18/3 Rimbo IF - Norrby SK
2018-03-19 08:31
Först vill jag sända ett stort tack till Stefan Svensson och Norrby SK som efter ett oväntat sent avhopp från Värmbol  kommer till Ip Arkadien för match på Mullevallen.
Matchen för våran del blev kanske inte som vi tänkt oss . Visserligen vinner vi med 2-1 efter 1-1 till vilan.
Vi har dock väldigt svårt att komma upp på den nivån som vi alla vill idag. 
1a halvlek blir redan från början en halvlek där vi kommer snett i ganska mycket. Norrby gör 1-0 i deras första attack då vi missat en del i situationerna innan målet. Ja,ja tänker man från sidan. En dålig start kommer att väcka oss och vi kommer att hitta spelet ,skärpan,rörelsen, arbetet !!!. Men vi känns otroligt sega idag. Vi har väldigt svårt att hitta de avgörande passningar in i deras box för att skapa riktiga målchanser. När vi väl gör det så kommer vi fel när vi skall sätta dit bollen. Vi äger självklart mycket boll men motståndarna utmanövrerar oss ganska så enkelt !! Dock kvitterar Ullis efter ca 20 min. Då hon kommer loss på vänsterkanten och trycker in bollen i bortre hörnet. Känns skönt att halvleken tar slut och vi kanske kan snacka ihop oss för att snäppa upp det mesta och bjuda publiken på lite värmande fotboll.

Vi börjar oxå andra halvlek väldigt positivt. Vi trycker ner Norrby som nu har svårt att frejda sig från påhälsning. Men efter ca 10 min. kommer vi av oss helt och är tillbaka till första halvleks spel . Känns faktiskt ett tag under halvleken när det är som mest illa att Norrby kommer att peta in en balja. Men i stället avgör vi tillställningen med ca 5 min. kvar. Äntligen en godbit. Kajsa slår en perfekt genomskärare i bortre ytan,precis som tränarna tjatar om. Inte för rakt !!! Ullis löpning är perfekt, tillslaget fint och bollen borrar sig in i nätmaskorna.  När domarens pipa ljuder för slutsignal känns det helt ok . Vi vinner utan att imponera idag. Vi bjuder inte på värsta fotbollspropagandan idag men trots detta lyckas vi vinna, Det är väl dock det som är starkt av oss ändå !!! En stor eloge till Norrby SK för att de hittar sätt att såra oss på med ett bra försvarsspel framförallt var de bra i deras egna första tredjedel .
Dagens glädjeämne 1 : Amandas ägande av det egna straffområdet.
Dagens glädjeämne 2: Ullis fortsatta målform 
Dagens passning : Kajsas fina känsla i avgörandet till Ullis
Dagens fundering : Vad tänkte Hacke på under ett av våra byten !!!

Laget: Amanda, Emmali (K), Kajsa, Moa.E, Janne, Catta, Ullis, Ebba, My, Julia, Olivia, Mickis,Tove, Selma

<< Tillbaka

Spelade matcher
Lör 24/9 14:00
2 - 3  
Sön 11/9 16:00
2 - 1  
Sön 4/9 15:00
6 - 1  
Lör 27/8 12:30
1 - 1