SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rimbo Idrottsförening
Fotboll
Dam A

Rimbo IF (D1D)
2 - 2
Vaksala SK (D2D)
Rimbo IF (D1D)2 - 2Vaksala SK (D2D)

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:mån 02 april, 14:00
Plats:Mullevallen Konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 179101011
Samling:12:30
Träningsmatch Rimbo IF - Vaksala SK Mån 2/4-18
2018-04-03 07:19
Annadag påsk och match time igen efter lite god Påskamat. Vi tar emot Vaksala SK som spelar i Div.2  2018. Ett ungt välspelande lag som visar sig vara en svår nöt för oss att knäcka. Matchen slutar 2-2 efter 1-1 till vilan. Vi visar väl inte  Rimbo publiken den bästa av fotbollen idag.  
Redan från start är vi sega och trots att vi tar ledningen efter ca 5 min. Halvvolley av Kajsa som letar sig in under motståndarmålisen så är man inte nöjd med det som sker därute på planen. I alla fall om man är blå . Vaksala har perioder där vi har stora problem med deras rörelse och kvicka passningsspel. De kvitterar oxå i slutet av halvleken. Ett riktigt snyggt anfall där vi blir statister. 
I vilan trycks det på att vi skall spela med en mycket högre press i ordinarie( ja kanske man vet aldrig spelsystem) ;.) . Snacket går oxå om glädje och stolthet för den blåa tröjan.
Våran första kvart av andra visar oxå tendenser till vårat kunnande, Vi naglar fast Vaksala på deras planhalva. Men har otroligt svårt att komma till fina lägen. Funderar vart teknikträningens effekter har tagit i vägen!!! Efter hand hamnar vi i brydderier med Vaksalas snabba spelomställningar på de fina ytor vi lämnar till motståndarna. De utnyttjar oxå en sådan när klockan står på 85 min. Återigen ett snyggt anfall som de avslutar distinkt i bortre bakom en maktlös Emma i målet. Vi gör väl ett krampaktigt försök att försöka kvittera och komma från matchen med lite heder i behåll men känns som om den riktiga kraften inte finns där och framförallt tron. Dock tar vi det sista halmstrået och gör det i 93:e min, då domaren har hittat tillägg som faktiskt bägge lagens bänkar funderar över. Men vi lyckas med ett inspel med precision (Äntligen) hitta Rizzo som kyligt kvitterar på matchens sista spark.
Vi får vara glada för oavgjort idag. Inte många som visar upp sig från sin bästa sida idag.  Men jaa så är det ibland att inte allting går som man vill. Men då måste man tänka på laget och försöka stå upp för den blåa tröjan. Det va väl sisådär på vissa händer idag. Men detta hoppas jag att vi tar lärdom av och visar i fortsättningen !!!!!
Ett stort tack till Vaksala för den fina fotbollen ni bjöd på. Ett ungt lag med en väldigt fin potential.
Dagens glädjeämne : De 2 yngsta Rimbospelarna på planen Emma i målet och Moa (Lill) som fortsätter att utvecklas på ett fint sätt.
Dagens Krigare : Självklart Anica som alltid ger 100% för den blåa tröjan.
Dagens Rimbo spelare:  Malin Rydberg som visar vilken allround lirare detta är. Spelar på en väldigt ovan position men visar vilken fotbollshjärna denna tjej besitter. En njutning att se !!

Dagens målskyttar : Kajsa, Rizzo
Dagens lag: Emma, Anica (K), Rizzo, Malin,Emmali, Sarah, Möller,Kajsa, Maddis, Catta, My, Moa(Lill), Tove, Riki

<< Tillbaka

Spelade matcher
Lör 24/9 14:00
2 - 3  
Sön 11/9 16:00
2 - 1  
Sön 4/9 15:00
6 - 1  
Lör 27/8 12:30
1 - 1