SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rimbo Idrottsförening
Fotboll
Dam A

Bele Barkarby FF
4 - 1
Rimbo IF
Bele Barkarby FF4 - 1Rimbo IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 19 maj, 14:00
Plats:Veddestavallen 1
Tävling:
Matchnummer: 000222033
Samling:12:30
Omg.6 Div.1 N.S Bele/Barkaby - Rimbo IF
2018-05-20 08:27
 I går gästade vi Veddesta Vallens gräsyta för bortamatch mot Bele/Barkaby. Tyvärr får vi lämna ett soldränkt Stockholm tomhänta denna gång. Vi förlorar matchen med 1-4 efter underläge 1-2 till paus.
För er som inte va där talar ju siffrorna för att Rimbo Dam skulle varit chanslösa!!!  Men med facit i hand har vi all förbannade otur som finns!! Så känner iaf mitt Rimbo hjärta. Vi får Amanda i målet skadad efter 10 min. Olivia hoppar in i kassen. En jätte eloge på det sättet hon gör det !!! Julia får sig en smäll på knäet i en duell i mitten av första halvlek. Visar sig att hon är tvungen att avbryta matchen senare !!! En riktig krigare av riktigt ståål är hon som biter ihop såå länge det någonsin går !!! En domartrio som vinkar offside där min morsa hade sett att det inte var det (Där hade undertecknad kunnat åkt på en avvisning!!) .Berövar oss i mitt tycke på 2 solklara straffar !!! Vi skapar chanser som i normala fall skall ge mål jingel. 
Ja det är lätt att skylla på allt detta !!! Men det är ju självklart bara en del av sanningen det där med all otur som vi känner drabbar oss. 
TUR FÖRTJÄNAR MAN !!! Det är bara vi som kan påverka att få tillbaka den. Vi måste tro på det vi gör och jobba tillsammans som ett lag. Då menar jag ALLA (även de som just för dagen inte är med i startelvan eller inte är med i truppen) !!! och få till en skärpa och fokus på träningarna och inte ge vika för alla motgångar. VI GÖR DENNA RESA TILLSAMMANS TJEJER !!!!
Under perioder i matcherna spelar vi gudomlig fotboll men vi är väldigt sköra när vi åker på lite motgångar och hamnar då i en del djupa dalar under matcherna. 

Vi börjar denna underbara dag för fotboll på ett strålande sätt. Vi ligger rätt i positioner och gör rätt saker. Vi känns starka i dag. Vi har ett litet grepp på motståndarna även fast det inte skapas något i chansväg. Den första målchansen får B/B. Ett inspel där dock Amanda kommer ut fint och avvärjer till hörna. Tyvärr gör hon sig illa i samband med räddning och är tvungen att lämna över målvaktströjan till Olivia. Efter en del palaver med bytet så lägger domarn genast till 4 min. Bra av honom att vara tydlig där !! Olivia gör genast en fin räddning på hörnan. Känns oxå som att vi inte påverkas på planen av målvaktsbytet utan fortsätter att ligga väldigt fint i position och ha ett övertag . Vi skapar oxå farligheter framåt. Vi gör i mitt tycke väldigt fina 40 min. Där vi får Bele spelarna ur balans och deras tränare är inte så nöjd på sidan !!
Vi tar i mitt tycke oxå rättvist ledningen i 40e min. Vi har gjort ett antal kassar i år tror dock det här är den vackraste av dem (Hacke va helt lyrisk). Efter att vi spelat en underbar fotboll avslutar EmmaLi med ett direktskott som är otagbart för deras keeper (Som för övrigt är mycket bra för dagen). Efter att Julia oxå legat ett bra tag med sin knäskada blir det dock ca 6 min. tillägg på halvleken och den blir ödes stigen för oss. Vi tappar det mentala övertaget här. Vi hamnar i ett par situationer där vi kunnat gjort det klart mycket bättre och blir genast straffade med 2 bollar i det egna nätet. Känns tungt att avsluta såå och gå till vilan med detta hängande som ett ok över axlarna.

Tränar duon gör ett par ändringar till andra som skall stärka våran offensiv och efter ett bra snack så känner jag dock att vi har skakat av oss motgångarna när vi stegar ut efter paus.

Dock måste det ha påverkat oss för våran start av andra halvlek är under all kritik. Vi är helt energilösa och vi tar otroligt mycket konstiga beslut och kommer helt fel i pressen och bollbehandling och beslut är på flickfotbollsnivå. Vi klarar att hålla i mot i ca 10 min. innan den väntade nådastöten kommer. De drämmer in 3-1 på en frispark bakom Olivia i kassen. Nu gör vi dock något som jag är otroligt stolt över. I stället för att gräva ner oss så börjar vi helt plötsligt att vara som hungriga vargar därute.  Vi jobbar stenhårt och sätter nu under en 20 min. period en enorm press på motståndarna. Skriver in 2 an ett par gånger i mitt block. Men som jag skrev i början så spelar det ingen roll för bollen skall bara inte in i deras nät. Missar vi inte själva så blir vi bortblåsta på ett par horribla felbedömningar !!! klart att vi till inte slut orkar när vi inte får med oss något av detta !! JOO TJEJER !! DET FÅR VI!!!!!! Tänk på den här perioden under veckan. Det är så här Rimbo Dam skall agera på en fotbollsplan. Tillsammans och bestämt !!!!!
De gör till slut 4-1 och matchen är definitivt avgjord. Vi fortsätter dock att försöka hitta ytterligare reducering utan att lyckas. Domarn har även lagt till mycket tid i andra. Han blåser av efter dryga 94 min. 

Kanske Bele vinner rättvist till slut men vi visar att Rimbo skall tas på allvar för alla lag. För när vi får ihop detta går inget lag säkert !!!!

Stora rosbuketten : i dag till EmmaLi som under vissa perioder visar kämpatakter som om det va det sista hon gjorde på en fotbollsplan och vilket måål !! Jaa jisses !!!

Dagens Envisaste : Julia som trots ett instabilt knä biter ihop och gör allt för att suga ut så många minuter som möjligt av sin kropp. Vilken fighter och lagspelare !!!

Dagens positiva : Att se unga Tilde återigen visa att hon absolut konkurrerar om en startplats i Div.1. Hon är en fröjd att skåda på fotbollsplanen.  Att få se Tuva född 02 starta för första gången i div.1 . Visar inga nerver alls utan tar för sig som det va vilken match som helst .

Dagens Hero : Olivia som får förtroendet på ena ytterbacken idag blir helt plötsligt utan tvekan målvakt när Amanda är tvungen att avbryta.

Laget: Amanda, Olivia, Julia, Malin , Janne, Anica (K), Catta, Mickis, EmmaLi, Ullis, Tuva
Bänk : Ebba in (11) , Rizzo in (46), Tilde in (46) , Tove in (75)

Mål : EmmaLi

Nu följer några riktigt viktiga veckor. Se nu till att göra allt vi kan för att förbereda oss på bästa sätt till det !!! . Vi skall hitta tillbaka till turen . Nu gör vi det som krävs !!!!!!
Vi är jäävligt bra !!!!
<< Tillbaka

Spelade matcher
Lör 24/9 14:00
2 - 3  
Sön 11/9 16:00
2 - 1  
Sön 4/9 15:00
6 - 1  
Lör 27/8 12:30
1 - 1