SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rimbo Idrottsförening
Fotboll
Dam A

Rimbo IF
6 - 0
Bälinge IF
Rimbo IF6 - 0Bälinge IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 08 juni, 19:00
Plats:IP Arkadien 1
Tävling:
Matchnummer: 000222049
Samling:17:30
Omg.9 div.1 N.s Rimbo IF - Bälinge IF
2018-06-09 11:38
Vi tog igår emot ett något stukat Bälinge hemma på IP Arkadien. Om det fanns något uns till oro inför matchen för våran del togs den bort redan efter dryga 5 min. när det står 2-0 på tavlan för hemmalaget.
Neej denna match blev en walk in the park. Vi är aldrig hotade under denna match. Man kan sitta lugnt på bänken och se ett hemmalag spela med ett härligt självförtroende och med  full koncentration matchen igenom. Matchen slutar till slut med en trygg 6-0 vinst efter en urladdning med 5-0 till vilan.

Vi tar redan från start ett stadigt tag om matchen. Vi är väldigt fokuserade och starka i kamperna redan från start. Vi snurrar upp Bälinge ett par gånger innan vi får utdelning i 4:e min. Efter ett klapp klapp spel trycker Mickis in bollen stenhårt i slottet där Rizzo på volley bara smäller dit ettan. Vilket måål !!! skriker ut min glädje från bänken. Oj oj vilket klassmål. Redan minuten senare kommer Ullis i nästa våg från sin vänsterkant o lägger in 2-0. Vi dominerar tillställningen totalt och äger väldigt mycket boll. Vi tar det lugnt och låter bollen göra jobbet. Lite för lugnt mellan varven om man skall trycka på något. Vi tappar lite speltempo i och med det. Våra ytterbackar spelar mycket mera offensivt i dagens match. Så och efter direktiv från tränarstaben. De gör det oxå mycket bra både Malin och My. 3-0 kommer på en sådan löpning tagen av för dagen magnifika Malin på vänsterkanten. Ett stenhårt inlägg når Rizzo på bortre stolpen som bara rakar in bollen i maskorna. Vi ger inte Bälinge mycket tid till bollbehandling utan är på dem som iglar och vinner nästan allt i duellväg. 4-0 är ett mycket vackert nickmål av Julia efter en perfekt slagen hörna från Emmalis känsliga fot. Jullan tajmar bollen perfekt och träffen på nicken är sagolikt vacker. Återigen ett klassmål som tagen ur skolboken. Catta skall oxå få visa upp en känslig inläggsfot när vi rundar av halvlekens målfabrikation. Ett perfekt inlägg där Ullis kommer upp högst och styr in nicken i bortre förbi en maktlös Sofie Q i bortamålet. Det är inte var dag Ullis noteras för nickmål inte. Men detta va snyggt med en perfekt tajming. Vi nöjer oss med 5-0 till paus efter att ha dominerat mycket stort och tyvärr för Bälinge är inte resultatet på tavlan på något sätt missvisande för halvleken.

Snacket i paus går ut på att hålla fokus matchen igenom och att vi kommer att göra en del byten !!
Annars väldigt positivt runt alla lagdelar .

Vi dominerar denna halvlek oxå och har några riktigt fina målchanser innan Mickis drar sig loss på vänsterkanten och bara smäller dit 6:an bestämt som en notorisk målskytt gör. Vi fortsätter att hålla bra fokus och vi har några riktigt fina lägen att utöka målskörden framförallt genom EK som gör en mycket positiv comeback i dagens match (30 min) speltid. Bälinges bästa för dagen målisen Sofie gör dock några riktig fina parader och stoppar oss från ytterligare utdelning i matchen. Bälinge tillåts att sticka upp något sista 10, men mer än till någon frispark och hörna kommer de inte utan vi håller nollan intakt för första gången i årets serie. Extra kul !!!
Slutsignal och återigen ett härligt fyrfaldigt ljuder från våra strupar över IP Arkadien i den fina sommarkvällen !!!

Stora Rosbuketten : Till en helt sagolik insats från för dagen Vänsterbacken Malin Rydberg. en njutning att se när hon är på detta spelhumör.
Vill oxå framhålla Rizzo som löper och skapar fina ytor åt oss i sista tredjedel samt det klassmål när hon stänker in 1:an.
Frasse som med stor säkerhet och som en solstråle agerar klocksäkert i allt hon gör på planen.

Laget : Amanda, Anica (K), Malin , Julia, Frasse, My, Catta, Emmali, Ullis, Mickis, Rizzo
Bänk : Sarah (42) , Olivia (46) , Ek (60) , Moa E (60)


<< Tillbaka

Spelade matcher
Lör 24/9 14:00
2 - 3  
Sön 11/9 16:00
2 - 1  
Sön 4/9 15:00
6 - 1  
Lör 27/8 12:30
1 - 1