SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rimbo Idrottsförening
Fotboll
Dam A

Täby FK
4 - 4
Rimbo Idrottsförening
Täby FK4 - 4Rimbo Idrottsförening

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 25 februari, 14:30
Plats:IP Arkadien
Årets första Träningsmatch Täby FK - Rimbo IF Dam 25/2
2018-02-25 18:51
Äntligen dags för åretrs första träningsmatch borta mot Täby Fk  på  Vikingavallen. Uppvärmt konstgräs.Vissa har det bra !!
En riktigt fin arena, där de t.o.m sladda av planen innan matchstart.
Matchen spelades 3 x 30 min  och slutade till sist 4-4 ,ett riktigt målkalas.
Periodsiffrorna (2-3, 2-0 , 0-1). med hemmalaget (Täbys siffror först)
Det märktes att det va första matchen för bägge lagen.
Täby började matchen bäst med ett tidigt ledningsmål och hade kort därefter ett fint läge att utöka , men Emma i målet gör ett fint ingripande. Vi får en frispark i ett bra läge efter ca 10 min. ,som Emmali mycket vaket lägger innan Täby hinner ställa upp för mur. Hon slår den mot bortre straffområdet , där Möller flyger fram o skallar in kvitteringen. Dock tar Täby återigen ledningen strax efter våran kvittering. Vi jobbar oss dock in i matchen och med vassa omställningar ställer vi till en del oreda i Täby försvaret och innan perioden är över har vi både kvitterat och tagit ledningen  genom 2  mål av Rizzo.
Den andra perioden börjar vi bra och har ett hyfsat grepp på Täby , men sista 20 tar Täby över och vi har problem att följa med i deras tempohöjning. De gör oxå 2 mål innan vilan till sista perioden.
En jämn period ,där vi kvitterar, återigen genom Rizzo , som idag blir 3 målsskytt. Kvitteringen kommer ganska tidigt ,så bägge lagen har tid att avgöra matchen. Den här peroden böljar en del, där lagen turas om att ha initiativ. Kanske Täby har lite mera tryck under deras fina perioder, än vad vi har. Dock är vi väldigt nära att avgöra , men Emmalis skott går i stolpen, där t.o.m deras målis trodde bollen skulle gå in i kassen.
Vi får väl vara hyfsat nöjda med dagens match. Det fanns en del bra och en del saker att förbättra inför 
kommande träningsmotstånd. Vi visar upp en fin offensiv, att försvarsspelet och positionsspelet över hela planen inte alltid fungerar som det skall. En självklar sak då detta är första matchen på stor yta.

Dagens lag: Emma , Rizzo, Malin, Emmali, Möller, Kajsa,Moa.E, Janne,Catta,Ullis, Ebba,Tuva, Mickis,Olivia,My.


<< Tillbaka

Spelade matcher
Lör 24/9 14:00
2 - 3  
Sön 11/9 16:00
2 - 1  
Sön 4/9 15:00
6 - 1  
Lör 27/8 12:30
1 - 1