SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rimbo Idrottsförening
Fotboll
Dam A

BKV Norrtälje
4 - 6
Rimbo IF
BKV Norrtälje4 - 6Rimbo IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 30 mars, 12:00
Plats:Norrtälje Sportcentrum Konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 170241006
Samling:10:30
Upplandscupen omg.3 BKV-Rimbo IF
2018-03-31 08:08
På Långfredagen inledde vi påskfirandet med lite fotboll. Vi gästade Sportcentrum för match mot Bkv i Upplandscupen.  BKV spelar i Div.5 och har 4 bonusstraffar. Det räcker inte dock idag trots att de sätter alla sina bonusstraffar utan vi går vinnande ur detta Roslags derby med  6-4 efter ledning med 4-2 till paus.Matchbilden är egentligen ganska lik hela matchen. Vi har väldigt,väldigt mycket boll på deras planhalva. Bkv spelar med mycket folk i mitten, så vi får det väldigt trångt där. Trots en väldigt bra start efter ett par minuter med ett snyggt mål av Mickis . Kanske t.o.m  att dagens läckerbit redan kommer så tidigt. För passningen från Julia är precis och en skönhet. Efter det får vi en del bekymmer med tempot och precisionen i de avgörande lägena. Bkv sätter någonstans mitt i halvleken sin första bonusstraff. Rizzo har kommit in och bara efter ett par minuter på planen har hon åter gett oss ledningen efter dryga halvtimmen. Innan de hinner ta sin andra straff har Emmali och Janne skrivit in sig i målprotokollet. Bkv sätter straff nummer 2 innan pausvilan.
I andra halvlek förväntar vi oss lite av en målkavalkad från våran sida. Men BKV stretar emot riktigt bra och vi har väl inte siktat in oss riktigt rätt i dagens drabbning. Ett antal ramträffar senare lyckas vi till sist sätta spiken i kistan med Rizzos andra mål för dagen fram till 5-3. Nu tar Bkv sin 4e straff (Taktiskt misstag, jaa kanske). I alla fall så jag ser på det. Men nu sätter de den i alla fall. Detta spelar ingen roll för utgången i matchen. Tror inte Bkv skapar något till farlighet under matchen dock försvarar de sig på ett utmärkt sätt. Vi får i slutet av matchen en tveksamt dömd straff. Men det är domaren som dömer. Amanda i kassen beordras av Hacke att kliva fram och ta den. Pang utan pardon. En riktig stänkare i maskorna får avsluta denna tillställning. Matchen i sin helhet var väl inte lika härlig som solskenet från en klarblå himmel. Men vi vinner och det är bra. 
Dagens bästa : Solskenet från den klarblå himmelen 
Dagens inhopp : Rizzo som visar vilja när hon äntrar arenan
Dagens Rimbospelare: Ingen som sticker ut hakan idag. Svårt när vi fördriver allt spel på motståndarens del av planens yta.
Dagens mål : Kunde ha blivit Kajsas stänkare i första halvlek. En härlig träff som kunde ha blivit en riktig läckerbit. Nästa gång !!!
Målskyttar: Rizzo 2, Mickis 1, Emmali 1, Janne 1 , Amanda 1 (Straff)

Laget: Amanda, Rizzo, Emmali, Kajsa, Corre, Moa.E, Janne, Ebba, Moa.M, Olivia, Julia, Tilde,Mickis, 

GLAD PÅSK 
 :-)

<< Tillbaka

Spelade matcher
Lör 24/9 14:00
2 - 3  
Sön 11/9 16:00
2 - 1  
Sön 4/9 15:00
6 - 1  
Lör 27/8 12:30
1 - 1