SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rimbo Idrottsförening
Fotboll
Dam A

Hässelby SK
0 - 2
Rimbo Idrottsförening
Hässelby SK0 - 2Rimbo Idrottsförening

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 04 mars, 16:00
Plats:Vinnarhallen Bosön
Träningsmatch Hässelby SK- Rimbo IF 4/3-18
2018-03-05 07:28
På Söndagen fick vi äran att spela träningsmatch på Bosön (Vinnarhallen). Hässleby SK har legat där på läger. Detta blev perfekt, eftersom Mullevallen på Lördagen inte hade varit spelduglig. En mäktig anläggning Bosön. Kärlek vid första ögonkastet.
Vi vinner matchen med 2-0 efter att Kajsa gjort 2 strutar i andra halvlek. 
Uppvärmningsspelet i dag var av bästa märke med en enorm rörelse och tydlighet. 
Dock har vi svårt att förvalta det när domaren blåser igång matchen . För första 20-25 min. har vi stora problem att hänga med i Hässelbys tempo. Vi hittar inte alls rätt i positionsspelet. Motståndarna känns som de är flera på planen å vi ser något panikslagna ut. Vi reder ut denna anstormning, dock kostar detta en huvudskada på Amanda i kassen . Som redan efter ca 5 min. får en otäck smäll i huvudet efter en duell i straffområdet. Amanda blir liggande bra länge innan hon reser sig och spelar vidare. Dock blir hon tvungen att stiga åt sidan i paus . Sista 20 blir en jämn tillställning. Vi får kämpa oss in i matchen och det blir en helt klart roligare andra halva av halvleken . 0-0 till paus är vi nog mest glada för.
Andra halvlek kommer vi ut som ett nytt lag med dagens hjälte Olivia i kassen. Vi är redan från start mycket aggressivare och hittar rätt i press spel och ett mycket precisare passningsspel. Första 25-30 min. är faktiskt en njutning att se. Vi gör 2 mål under denna period med bud på minst 2 till. Dock är deras keeper mycket,mycket bra och gör några strålande räddningar. 1-0 gör Kajsa efter ca 5 min. Efter en hörna trycker hon dit resolut ledningsmålet med pannan. 2-0 är en riktig läckerbit. Cattas fina framspelning är en njutning för ögat när hon friställer Kajsa. Deras kanon till  målis räddar först friläget , men Kajsa trycker in returen. Sista kvarten får Olivia visa upp sina målvaktskunskaper ett par gånger med bravur.
Vi tappar lite tålamod sista kvarten, där har vi något att tänka på framöver.
Sammanfattningsvis vinner vi till slut rättvist. Hässelby ett bra lag ,som  helt klart bör vara ett lag för att kriga om en div.1 plats nästa säsong.
Dagens Hjälte : Olivia 
Dagens överraskning: Jannes ytterbacksspel 
Dagens bäste Rimbo spelare: Julia

Laget : Amanda, Rizzo, Malin,Emmali,Möller,Kajsa,Corre, Moa, Janne, Catta, Ullis,Ebba, My, Selma, Julia, Tilde,Mickis.

Nu får vi hoppas att vi får hyfsade träningsförutsättningar  i veckan och att gudarna är med oss så vi kan spela match på Lördag 

<< Tillbaka

Spelade matcher
Lör 24/9 14:00
2 - 3  
Sön 11/9 16:00
2 - 1  
Sön 4/9 15:00
6 - 1  
Lör 27/8 12:30
1 - 1