SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rimbo Idrottsförening
Fotboll
Dam A

Films SK
3 - 5
Rimbo IF
Films SK3 - 5Rimbo IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 14 oktober, 14:00
Plats:Björkparken 1
Tävling:
Matchnummer: 170250006
Samling:12:30
Upplandscupen Semifinal Films SK- Rimbo IF
2018-10-15 12:12
I går for vi med Bempas buss till Björkparken i Film för match i Upplandscupens semifinal.
Som Hacke sa inför match en anrik och vacker arena som oxå för dagen bjuder in alla fotbollsvänner till ett strålande fotbollsväder och en härligt grön gräsyta (Något tungsprungen och långsam) men för årstiden i ett mycket fint skick. Matchen blir till slut en hyfsat jämn historia där vi vinner med 5-3 efter ledning med 2-0 till paus. Det positiva för oss är att vi vinner och får för 3e året i rad spela final i denna anrika cup. För i själva spelet på planen gör vi nog höstens djupdykning. Trots att vi tar ledningen i matchens första anfall, Rizzo vinner ett par dueller och rullar in bollen i öppen kasse ,så har vi väldigt svårt att få i gång något som skrämmer slag på våra motståndare.  Vi har dock turen att se Films straffar 2 st. skjutas över Amandas ribba. Klart är att vi har mycket boll men har ytterst svårt att rulla bort motståndarspelarna som trots att de spelat div.5 i år ibland gör det surt för oss med sina kontringar och de vinner oxå en del man man situationer. 2-0 gör vi dock efter dryga 30. Detta är nog dagens snyggaste anfall där vi visar upp lite av vårat kunnande. En perfekt spelvändning till Mickis som hittar Kajsa i ett perfekt läge och hon smackar dit den snyggt. Vi väntar på mera utdelning men vi lyckas inte nå dit innan paus. En dålig halvlek där vi ibland varit i gungning trots att de missat sina straffar. Känns hyfsat håglöst bland di blåe.(För dagen i vitt)
En del byten i paus och försöka få igång ett högre bolltempo.

Vi börjar ganska lovande med ett bra tryck framför motståndarkassen och 3-0 känns på gång. Men i stället lyckas Film på en kontring snyggt reducera till 2-1 ur mycket liten vinkel. Nu är vi än mera illa ute. Släppa in ett spelmål fanns inte i våran plan inför fight. De lyckas dock sumpa deras chans och bränner även nästa straff. Över ribban igen!! Vi får en straff efter att Tuva blivit nerdragen i straffområdet. EmmaLi gör inget misstag och 3-1 på tavlan. Film sätter dock deras sista bonusstraff och 3-2 strax efter. Mickis gör dock 4-2 och 5-2 i rask följ och punkterar matchen. 4-2 målet ett snyggt inspel från Kajsa som Mickis med sin snabbhet hinner få dit innan keepern når inspelet. Även detta är ett av de få glädjeämnen i dag. Innan dagens osäkre domare blåser av matchen hinner Film göra ytterligare 1 spelmål. Starkt av ett Div.5 lag att göra 2 spelmål på ett Div.1 lag. Bara lyfta på hatten för de kämpande Film spelarna som visar sig ha bra spets framåt och en mycket duktig mittback. 
Vi vinner och är i final Bra det. Men i spelet för övrigt va det ingen av våra ljusare stunder i år.
Vi tar ett fyrfaldigt leve och ett vackert lagfoto med fina djur i bakgrunden innan hemfärd med Bempa till Rimbo.

Kan inte se någon av våra spelare idag som höjer sig till en nivå som gör rättvisa som matchens bäste utan en rakt igenom en medioker insats av hela laget.
Rosorna går till en säkrad finalplats 

Laget: Amanda Anica (K) My Julia Ebba.N Selma EmmaLi Kajsa Sofie Mickis Rizzo
Bänk : Janne Tuva Tove Olivia Kokken

Målskyttar: Mickis 2 Kajsa 1 EmmaLi 1 Rizzo 1

<< Tillbaka

Spelade matcher
Lör 24/9 14:00
2 - 3  
Sön 11/9 16:00
2 - 1  
Sön 4/9 15:00
6 - 1  
Lör 27/8 12:30
1 - 1