SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rimbo Idrottsförening
Fotboll
Dam A

Östervåla IF
3 - 7
Rimbo IF
Östervåla IF3 - 7Rimbo IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 20 oktober, 12:00
Plats:Lundavallen 1
Tävling:
Matchnummer: 170250007
FINAL UPPLANDSCUPEN Östervåla IF - Rimbo IF
2018-10-20 22:08
Hyfsad tidig Lördag morgon  samling på Arkadien för avfärd till Östervåla med Bempas buss. Matchstart kl.12.00 på Lundavallen. FINAL I UPPLANDSCUPEN mot ett taggat Östervåla som har 2 bonusstraffar att ta till mot oss eftersom de spelat i Div.3. Har en liten oroskänsla i magen inför matchen skall erkännas.
Men våra damer visar sig idag vara ett nummer högre än de vilt kämpande och jättetaggade motståndarna. Med en stor publik i ryggen hjälper inte det utan vi visar var skåpet skall stå och vinner denna fina CUPFINAL med till slut klara 7-3 efter ledning till vilan med 3-2.!!

Vi får precis den matchstart vi önskar med ett mycket tidigt ledningsmål då Mickis crossar en perfekt macka till Moa som med ackurates kämpar till sig vinst av boll i straffområdet och petar in trasan förbi en maktlös hemmakeeper. En pangstart !!. Dröjer inte länge innan Rizzo efter ett inspel har målat och 2-0 på tavlan !! Trots denna fina inledning med 2-0  har vi svårt att få till ett bra spel och Våla spelarna känns hungriga och vinner en del mark på planen. Vi har svårt att få till ett spel där man känna sig lugn på bänken. De reducerar oxå mycket snyggt strax efter vårat 2-0 mål och nu är det verkligen match igen. Spelet hackar för oss trots tidiga ledningsbollar och vi har full sjå med de hungriga motståndarna första delen av halvleken. Vi börjar sista delen av halvleken att vända spelet till våran fördel mycket tack vare dagens stor gigant på planen Kajsa !!. Ett inspel från hennes magiska fot når Mickis som styr in 3-1 och lite andrum igen. Strax efter detta tar Våla sin första Bonusstraff. Även fast Amanda är väldigt nära att ta den reducerar Våla till 2-3. Detta står sig halvleken ut och vi går till vilan med ledning med 3-2. Vi har dock tagit över helt sista kvarten och varit nära ytterligare mål. Så känns ändå ganska tryggt när vi går till vilan för lite andhämtning och direktiv från Hacke och Christer. 

Andra halvlek och nu visar vi klass!! Vi dominerar stort redan från start och  Rizzo trycker in 4-2 efter ett mönsteranfall tidigt i halvleken. Vi vänder snabbt på spelet kant til kant och ett stenhårt inspel från Mickis når Rizzo i boxen, där hon är som bäst och 4an på tavlan. Nu spelar vi ut och radar upp fina anfall. En frispark och Kajsa som exekutor. Jaa det betyder 5-2 och matchen är tidigt punkterad trots att hemmalaget har en bonusstraff till att använda. De tar den oxå ganska direkt efter Kajsas mål. Amanda visar dock vilken utveckling hon haft i höst och gör en strålande räddning på straffen. Mickis hinner göra 6-2 på straff innan hemmalaget mycket turligt får in deras 3e mål för dagen. Ett inlägg som alla tror skall gå till inspark får en konstig bana in bakom Amanda. Dock är vi nu ganska så överlägsna motståndet och dagens stora stjärna Kajsa får avsluta med ett klassmål innan slutsignal. Ebba slår ett fint inlägg som Kajsa trycker in med huvudet. Ett klassmål av en klasspelare !!!.
Kul att se glädjen efter slutsignalen när Rimbo IF Damfotboll vinner Upplandscupen för andra gången . Känner mig mycket stolt över dessa fantastiska spelare som efter en lång säsong får avsluta den på det bästa sättet med vinst i UPPLANDSCUPEN . 
Vi är huvudet högre än våra motståndare och visar klass idag. Framförallt andra halvlek är magnifik och det bjuds på en del fotbollsgodis till dagens storpublik .
TACK TJEJER OCH TACK TILL TRÄNARDUON FÖR EN FANTASTISK SÄSONG !!

Dagens stjärna på Lundavallen : Utan tvekan KAJSA SUND.  Magiskt bra idag !!!

Målen : Kajsa 2 Rizzo 2 Mickis 2 Moa E 1

Laget: Amanda, Anica (K), My , Malin, Julia, Olivia, Sofie, Kajsa, Moa.E, Mickis, Rizzo
Bänk : Ebba.N , Selma, Tuva, Ullis (Såå kul att få se dig tillbaka på den gröna ytan igen)


<< Tillbaka

Spelade matcher
Lör 24/9 14:00
2 - 3  
Sön 11/9 16:00
2 - 1  
Sön 4/9 15:00
6 - 1  
Lör 27/8 12:30
1 - 1