SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rimbo Idrottsförening
Fotboll
Dam A

Älvsjö AIK
2 - 0
Rimbo IF
Älvsjö AIK2 - 0Rimbo IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 17 mars, 12:00
Plats:Bortamatch
Serie:Träningsmatcher
Träningsmatch Älvsjö AIK (Div.1) - Rimbo IF Sön 17/3-19
2019-03-18 08:28
I går inkasserade vi årets första förlust mot Älvsjö borta. Matchen slutar 2-0 till Älvsjö efter 0-0 till vilan. 
Matchen spelas inte under de bästa förutsättningar en sjukt regnblöt plan som bjuder på swimmingpool på bortre kant och vädret regnar och snöar ispikar. Jaa det känns såå iaf. Ja ja skit i förutsättningarna de är ju lika för alla parter. Kanske mest imponerad av de 2 st ad som uthärdar på ett fantastiskt sätt !!!

Nu till matchen :
Som den lurige coach Hacke är : Vill han ju såklart testa lite. Vi spelar med en uppställning som vi kanske inte kommer använda oss av , men i det ultimata tänket så kanske jaa. 
Efter en trög inledning där lagen känner av varandra, så har väl Älvsjö något övertag första kvarten. Dock skapar de inte några farligheter att tala om. De får lite tryck på oss när vi blir omständiga i våra uppspel från första tredjedelen av våran yta. Vi arbetar oss sakta men säkert oss in i matchen och har ett klart mentalt och spelmässigt övertag på våra motståndare sista 20-25 min. Vi borde kanske ha gjort något mål men vi visar inte tillräcklig kyla när vi får de få riktigt klara lägen som vi ändå skapar i slottet.
Vi går till vilan med 0-0 och är riktigt imponerad av våran sista tredjedel av halvleken. Tycker att Hacke är på väg att få se lite av det han vill få ut av detta spelsystem.

Andra halvlek : Jaa inte blir detta en hit för oss med Rimbo hjärta. Efter en hyfsad start faller vi som ett korthus under en period av halvleken . Vi kommer helt fel i vårat presspel och slarvar i uppspel trasslar till det enkla till svårt samtidigt som Älvsjö hittar otroligt fina spelytor på bägge kanter som de ärligt talat kunnat utnyttja på ett effektivare sätt än de 2 målen de smäller in . Vi kommer väl tillbaka lite mot slutet av halvleken. Känns lite från kanten som om vi har det mentalt jobbigt under våra svåra period under matchen och visar dålig attityd  !!! Hoppas vi lär oss något av detta. För VI alla är LAGET i både med och motgång !!!!. 
Älvsjö vinner till slut rättvist efter att nästan helt ägt hela andra halvlek med en snabb och tuff fotboll.
Bara åka hem och gnugga vidare stenhårt på de fina träningar vi haft under några veckor nu.

Solklart bäst i Rimbo idag : Möller som trots att hon gör sin 1a ute match på länge klarar av sin roll som ensam mittback helt suveränt. Dagens glädjeämne 2. Tycker jag Sofie A är som visar en enorm pondus och löpvilja rakt igenom på olika positioner.

Laget : Amanda, Malin (K), Rizzo, Sofie, Mickis, Möller, Kajsa, Ullis, My, Julia, Sarah
Avb: Frida (46) ut (65) , Olivia (46) , Moa.E (46)

<< Tillbaka

Spelade matcher
Lör 24/9 14:00
2 - 3  
Sön 11/9 16:00
2 - 1  
Sön 4/9 15:00
6 - 1  
Lör 27/8 12:30
1 - 1