SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rimbo Idrottsförening
Fotboll
Dam A

Films SK
4 - 1
Rimbo IF 2
Films SK4 - 1Rimbo IF 2

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 24 augusti, 15:00
Plats:Björkparken 1
Tävling:
Matchnummer: 170204061
Samling:13:30
Omg.11 Div.4 Films SK -Rimbo IF 2
2019-08-25 09:04
Vi har inte de bästa förutsättningar när vi med Bempas buss beger oss till Film för match mot serieledarna. 11 spelare och en utespelare som får hoppa in i kassen när den tilltänkta målisen lämnat ett sent återbud. Vill hylla Ida som egentligen inte skulle spela dagens match pga sjukdom.. Stort gjort  visar på mycket god lagkänsla när hon hoppar in som sista utpost. Vill även hylla resten av laget som i 60 min. har serieledarna i säcken . Vi tar ledningen efter dryga 50 min. men vi orkar inte riktigt hålla fokus efter vårat ledningsmål utan blir lite försiktigare , några felval och lite otur med den gula tröjan som håller i pipan. Film gör ca 10 min. efter vårat ledningsmål 3 snabba inom loppet av några min. Synd bara att kvitteringen kommer på en mycket tveksamt dömd straff. Efter den dippen så kommer vi tillbaka med en kraftansträngning och håller jämna mått med motståndarna. Visserligen spär Film på med ytterligare 1 mål , dock ett tillfällighetsmål. Vi har helt klart 4-2 målet inne men den gula tröjan hittar på något sätt felaktigheter med Mys frispark . Ja ja bara försöka svälja och tugga vidare.  Som han säger efter matchen så är det ju han som tar besluten !!!
Första halvlek är det bästa som Div.4 laget presterat i sitt positionsspel. Ledda av My ligger laget helt perfekt genom halvleken. Det är vi som står för de bästa chanserna. Tilde vinner väldigt mycket första boll på mitten och med sin styrka och finess vänder hon som oftast bort motståndarna och levererar fina mackor framförallt på Tuvas kant som är förbi några gånger men hon har nog vallat fel idag för precis i sista rycket halkar hon i det höga nyklippta gräset. Tilde har oxå ett rungande skott som smeker ribbkrysset. 
Så till vilan är vi väldigt nöjda med våran prestation och känner att vi verkligen är med och är det lag som trots lite mindre bollinnehav har ett litet övertag. Vi vet om att det kommer att bli trötta hjärnor i andra eftersom det är kvavt och varmt . en extra krydda på moset när vi inte kan göra några byten.
Vi står ju oxå i inledningen av andra för matchens delikatess iom ledningsmålet. Mona klackar en svår boll i luften som vilket proffs som helst till en perfekt löpande Moa.E på kanten som direkt levererar till Tilde som hittat en perfekt yta mellan deras centrala linje. Snabb touch och stenhårt skott i nättaket. Fasiken gåshud med detta fotbollsgodis. Klart det känns lite surt att vi inte orkar förvalta ledningsmålet. Vi gör det heroiskt och vi i ledarstaben kan bara bocka och buga för den inställning för den blåa tröjan som ni visar i dagens match tjejer.
Tror vi känner oss nöjda med oss själva trots förlusten när vi sätter oss på bussen hem mot Rimbo !!!
Trots hyllningar till hela laget så vill jag framhålla Mys insats som visar härlig inställning och ett gott föredöme till våra unga spelare. Tilde som framförallt i första halvlek är en jätte på mitten .

Laget : Ida , My (K) , Emma.L , Tuva, Moa.E , Jass , Frida , Tilde , Mona , Moa.M , Kokken 

Mål : Tilde << Tillbaka

Spelade matcher
Lör 24/9 14:00
2 - 3  
Sön 11/9 16:00
2 - 1  
Sön 4/9 15:00
6 - 1  
Lör 27/8 12:30
1 - 1