SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rimbo Idrottsförening
Fotboll
Dam A

Bälinge IF 2
3 - 1
Rimbo IF 2
Bälinge IF 23 - 1Rimbo IF 2

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:mån 09 september, 19:30
Plats:Bälinge IP Konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 170204071
Samling:18:00
Omg. 13 Div.4 Bälinge IF 2 - Rimbo IF 2
2019-09-09 23:00
I kväll var vi till Bälinge för match i div.4. Det gula hemmalaget visar sig vara starkare än di blåe i dag och vinner matchen med 3-1 efter ha haft ledningen till vilan med 3-0 . Bälinge är klart bättre än oss i första halvlek. dock visar vi fin moral som kommer tillbaka i andra akten.

Första halvlek som sagt går helt klart till hemmalaget. vi har svårt att få tag på motståndarna som tillåts komma igenom ett flertal gånger. Vi ligger framförallt helt fel på mitten där Bälinge hittar riktigt fina spelytor. Vi kommer inte åt dem i presspelet och vi kan inte säga så mycket mer om det än att de är helt klart bättre än oss halvleken igenom.

Ett bra halvtidssnack där Tobbe pekar på en del detaljer som vi måste göra mycket bättre.

Vi får oxå se ett helt annat blått lag äntra konstgräset i andra akten . Vi kommer åt dem på ett helt annat sätt och stressar motståndarna till misstag. Måste säga att jag njuter av lagets prestation i halvleken. Tycker det är starkt av di blåe att resa sig på det sättet vi gör. Vi har helt klart taktpinnen och skakar om motståndarna rejält. Moa.E sätter reduceringen efter ett fint anfall. Fri med deras keeper rullar hon kyligt in bollen i maskorna. Vi är oxå nära ytterligare utdelning men matchen slutar 3-1 till hemmalaget.
Vi tar med oss en del av denna fight. Tycker det är starkt av laget att resa sig efter en dålig första halvlek. Är stolt över laget som visar denna fina moral. Vi åker hem med en go känsla trots förlusten . 
Vill i dag ge extra beröm till Moa.M som kommer in och får ett fint grepp på mitten med sin klokhet. Ida som gör ett gediget arbete i försvaret. Moa.E som är framme och skapar en del oreda i motståndarförsvaret och gör ett kyligt mål .
Laget : Emma.R , Emma.L ,Jass , Ida , Tove , Mona , Riki , Tilde , Tuva, Frida, Moa.E
Avb. Moa.M
Mål : Moa.E

<< Tillbaka

Spelade matcher
Lör 24/9 14:00
2 - 3  
Sön 11/9 16:00
2 - 1  
Sön 4/9 15:00
6 - 1  
Lör 27/8 12:30
1 - 1