SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rimbo Idrottsförening
Fotboll
Dam A

Rimbo IF
5 - 2
Riala GoIF
Rimbo IF5 - 2Riala GoIF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 16 mars, 14:00
Plats:Mullevallen Konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 170210004
Samling:12:30
Upplandscupen omg.2 Rimbo IF - Riala GOIF (Div.5) Lör 16/3-19
2019-03-18 07:50
I lördags tog vi emort nystartade damlaget Riala GOIF i upplandscupen hemma på Mulle. Väldigt roligt att vi har fått en upphausse i damfotbollen i Roslagen med 2 nystartade damlag. Riala har en blandning av äldre rutinerade och några yngre förmågor.  Känns som det här blir en spännande utmaning för våra unga talanger att bita i. Det visar sig att vi klara uppgiften på ett tillfredsställande sätt och vinner till sist detta derby med 5-2. Riala sätter 2 av sina 4 bonusstraffar.

Riala tycker jag börjar väldigt intressant med att ta sin 1a bonusstraff redan i 1a min. Precis så här skulle jag ha startat en match när man har bonusstraffar. Dock slår en av våra f.d spelare Jennie deras straff strax utanför. (En stenhård låg straff) . Innan första kvarten gått har Riala förbrukat 3 av deras 4 straffar. Vi tar dock tidigt ledningen genom dagens matchvinnare Tuva. Vi har innan ledningsmålet varit väldigt oorganiserade och stressade i vårat spel. Tuva visar kyla när hon snappar upp en retur från deras målis och ur svår vinkel placerar hon bollen i kassen. Efter vårat ledningsmål kliver f.d. Rimbo och Djurgårdsspelaren Elin S. fram och trycker in 2 snygga straffar och Riala leder en liten stund. Vi börjar ana en tendens till bättre Rimbo spel och sista 20 är nog våra bästa under matchen . Ett väldigt snyggt agerande av Moa.E bäddar för Tuvas kvittering. Moa drar sig inåt från kanten och sticker in bollen till Tuva som återigen kyligt rundar deras keeper och lägger in bollen från hyfsat svår vinkel. Ett snyggt mål som värmer fotbollshjärtat. Moa.E visar här stor fotbollskunskap med agerandet innan det snygga inspelet. Tuva visar otrolig kyla i sitt målande för dagen !!!
Tuva hinner fullborda sitt hattrick innan vilan med ett liknande mål som de 2 föregående rundning av målis och bollen i kassen från en hyfsat taskig vinkel. Visar på att spelaren vet var nätmaskorna finns .

Inget snack i andra halvlek.Vi är numret större än Riala .Som dock kämpar frenetiskt drivna av deras stora stjärna Elin .S som manar på sina styrkor på ett imponerande sätt. Sådana spelare växer inte på träd. Fantastiskt roligt återseende. Vi har en fin första kvart där vi spelar  med en fin koncentration och Tuva trycker in sitt 4:e för dagen. Är superimponerad av denne 16- årings framfart. Självklart är hon fortfarande en liten oslipad diamant. Ska dock bli spännande att följa hennes utveckling. Selma skruvar in en hörna direkt i mål till 5-2. Mera mål bjuder inte matchen, trots att vi har någon boll i virket och deras f.d Rimbo keeper Sandra får göra ett par fina parader. Amanda räddar oxå deras sista bonusstraff och matchen slutar med en 5-2 viktoria på ett kylslaget Mulle.

Dagens stjärna : Självklart Tuva med sina fyra kassar. Vill oxå berömma Moa.E som har några riktigt fina aktioner som håller hög klass. Selma sköter sitt på mitten helt klanderfritt.

Laget : Amanda, Jass (K) , Emma.L, Ida.D, Tuva, Ebba.L, Moa.E,Tove, Frida, Ebba.N , Tilde, Olivia, Selma,Mona, Moa.M,Kokken

Nya utmaningar väntar och vi fortsätter att träna med frenesi så fortsätter vi att utvecklas !!!!

<< Tillbaka

Spelade matcher
Lör 24/9 14:00
2 - 3  
Sön 11/9 16:00
2 - 1  
Sön 4/9 15:00
6 - 1  
Lör 27/8 12:30
1 - 1