SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rimbo Idrottsförening
Fotboll
Dam A

BKV Norrtälje
3 - 2
Rimbo IF
BKV Norrtälje3 - 2Rimbo IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 31 mars, 14:00
Plats:Norrtälje Sportcentrum Konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 170210005
Samling:12:30
Upplandscupen Omg.3 BKV (Div.5) - Rimbo IF
2019-04-01 07:39
I går spelade vi den sista matchen i gruppspelet mot BKV (Div.5) på ett mycket blåsigt och svårbemästrat  Sportcentrum i Norrtälje. BKV har ju som sagt 4 st bonusstraffar och de sätter 3 av dem och vi lyckas bara göra 2 mål och förlorar detta derby med 3-2. Självklart skall vi göra flera mål än 2 men detta är ju lite tjusningen med fotbollen när ett lag försvarar sig med näbbar och klor lyckas hålla undan till seger. Ett stort grattis till denna fina skalp till BKV och framförallt all heder till deras keeper som jag hört skall sluta som målvakt. I mitt tycke ett mycket tråkigt beslut med denna talang som hon har kan det bära en bra bit. Hon gör för övrigt minst ett 10 tal räddningar av hög klass.

Första halvlek är redan från början en jakt på ett ledningsmål. Kanske vi borde haft straff när Kokken blir knuffad i straffområdet redan i inledningen. Men dagens domare va nog inte riktigt vaken där. Vi har som oftast svårt att få igång ett snabbt bolltempo så vi skulle kunna flytta motståndarnas mur så de får jobba tufft. Vi har oxå en tendens att hamna lite smalt med våra ytterlöpare som är lite för ivriga att komma in i banan. Dock skapar vi chanser som borde utnyttjats men deras sista utpost är helt magnifik samtidigt är vi väl oxå lite ineffektiva och att motståndarna försvarar sig på ett strålande sätt. I slutet av halvleken tar BKV sin 1a straff. De pangar den dock i ribban. Har väntat på utdelning för våran del. Men den uteblir. 
Man är ju inte helt nöjd när vi stövlar in till halvtidsvilan. 

Andra halvlek börjar vi dock strålande och vi gör det mesta rätt förutom när vi ska ha in bollen i maskorna. Här gör deras fantom i kassen ett antal matchavgörande räddningar. Vi får vänta ända till min 20 i andra innan vi gör dagens första kasse. Ett snyggt spel från Anica till Mickis som snyggt spelar in en stenhård macka till en fristående Tilde som bara smeker in den från nära håll. Några min. efter detta gör vi 2-0 genom Mickis som får utdelning från slottet trots hård bevakning trycker hon in trasan. Efter detta tar BKV sina 3 straffar och de sätter dem. Nu har vi dryga 10 min. på oss att åtminstone kvittera. Men trots att vi har sjukt fina lägen lyckas vi inte. Antingen står deras målis i vägen eller så lyckas vi inte av frustation få in bollen. Ett vilt BKV jubel efter slutsignalen och självklart deppiga Rimbo spelare och ledare som lämnar planen . 
Måste berömma BKV för en strålande insats och vilken sista utpost ni har. Vi hoppas att hon fortsätter i kassen !!! I bland händer det att David slår Goliat. En skön känsla när det händer. Vi får slicka såren efter 2 förluster denna helg och se till att blicka framåt med full fokus mot stundande kamper. 
Skall oxå sägas att trots förlusten vinner vi detta gruppspel .

Har svårt att se någon Rimbo spelare som sticker ut hakan i dagens match i de svåra förutsättningar som råder på den isande kalla och blåsiga arenan !!!

Laget : Emma.R , Anica (K) , Malin , Ida.D ,Mickis, Tuva, Ebba.L, Jass, My, Julia, Kokken,
Avb: Tilde (35) , Emma.L (46) , Mona(46) , Tove (25) , Jass (ut 35) (in 70)

Kort : Julia (Gult 75)

Målen: Tilde , Mickis<< Tillbaka

Spelade matcher
Lör 24/9 14:00
2 - 3  
Sön 11/9 16:00
2 - 1  
Sön 4/9 15:00
6 - 1  
Lör 27/8 12:30
1 - 1