SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rimbo Idrottsförening
Fotboll
Dam A

Gefle IF FF
2 - 0
Rimbo IF
Gefle IF FF2 - 0Rimbo IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 17 augusti, 15:00
Plats:Gavlevallen
Tävling:
Matchnummer: 000222096
Samling:13:30
Omg.16 Div.1 Dam N.S Gefle IF - Rimbo IF
2019-08-18 19:15
I går besökte vi fina Gavlevallen för en jätte viktig och tuff match i striden om att inte bli neddragen i nedflyttningsstriden. Vi gör i mitt tycke en bra match men tyvärr drar Gefle det längsta strået i en jämn och tuff batalj. De vinner med 2-0 efter att ha haft ledningen till vilan med 1-0.

Efter en liten trevande start tar vi tag i spelet och hotar Gefle med några riktigt fina anfall och vi lyckas oxå sätta bra press på dem på deras planhalva. Men mitt i vårat fina spel tar Gefle ledningen i den 11:e min. genom matchens bästa spelare Ida Pettersson. Ett instick mellan våran backlinje friställer denne och ledningsmålet är ett faktum . Resten av halvleken turas lagen om att ha initiativet och bägge lagen skapar ett par riktigt fina lägen. Men underläge till vilan då Gefle tagit vara på sin bästa chans

Halvtidssnacket trycks lite på att vi tappat den höga pressen på våra motståndare. Vi vill ha upp våra yttrar lite högre i banan och tidigare i press.

Vi börjar andra halvlek strålande med att nagla fast motståndarna på deras planhalva. Bästa chansen får Ullis när hon rycker förbi sin motståndare . Oturligt så tar hennes skott via deras målis handskar i underribban. Vi har ett bra tryck och det känns som att målet skall komma snart. Tyvärr behöver vi byta ut våra rappa ytterspringare av olika anledningar .
Vi försöker skapa tryck mot Gefles mål men tycker mig se att orken och kanske tron på utdelning avtar mer o mer. Sista 10 min. går till Gefle som lyckats klamra sig ur vårat grepp.
De avgör matchen med ca 5 kvar då en frispark in i straffområdet oturligt för oss resulterar i målglädje för Gefle spelarna. När den för dagen utmärkte domaren blåser av för fulltid känns det tomt i hela kroppen. Vi får åka hem tomhänta trots att vi gör en bra match som lika bra kunnat gå våran väg. känns som det fattas något som gör att vi åker på dessa förluster i jämna tillställningar. Nu behöver vi mobilisera inre krafter som grupp för att ta fram det där lilla extra som krävs för att få njuta av segerns sötma igen . Ibland är idrotten så j...la tung och för att vi skall kunna vända denna trend behöver vi alla dra åt samma håll. Nu ställs lagandan på sin spets !!!! 
Vill i denna match ge beröm till Riki och Tove som bägge överraskar på mig. Dagens främste Rimbo spelare är dock Millan som återigen gör en utmärkt insats. 

Laget : Amanda , Anica (K) , Rizzo , Mickis , Kajsa , Tove , Ullis , Olivia.N , Millan, Riki ,Sarah 
Avb: Kokken (61) Emma.L (75) Ida (88) Frida

Mål : Tyvärr inga

<< Tillbaka

Spelade matcher
Lör 24/9 14:00
2 - 3  
Sön 11/9 16:00
2 - 1  
Sön 4/9 15:00
6 - 1  
Lör 27/8 12:30
1 - 1