SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rimbo Idrottsförening
Fotboll
Dam A

Rimbo IF
8 - 0
Gustafs GoIF
Rimbo IF8 - 0Gustafs GoIF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 08 september, 15:00
Plats:IP Arkadien 1
Tävling:
Matchnummer: 000222113
Samling:13:30
Omg.19 Div.1 N.S Rimbo IF - Gustafs Goif
2019-09-09 07:35
I går tog vi emot min gode vän Lasses Gustafs hemma på IP Arkadien . Gustafs som haft en riktigt tung uppförsbacke detta år. Man kan tro att detta skall bli en mumsbit för de blåe. Viktigt i en sådan här match är att hålla fokus och rulla boll så motståndaren får svårt att hålla ihop positionsspelet. Tycker vi att gör det väldigt bra i stora delar av matchen. Framförallt är jag väldigt nöjd med vårat agerande i andra halvlek . Första halvan är inte heller så tokig. Vi har dock en dipp i mitten av halvleken då Gustafs faktiskt sticker upp och hotar oss ett par gånger. Vi vinner matchen med 8-0 efter att ha haft ledningen till vilan med 3-0.
Om det funnits några orostecken före match för hur vi skall agera under fighten . Det tycker jag laget motbevisar redan från start. För redan efter ett par minuter har vi skapat 2 jättelägen att struta. OK !! vi får inte in bollen men iaf försvinner mina orosmoln när jag ser spelarnas fokus och aktivitet ute på Arkadiens gröna yta. Utdelningen kommer oxå i 11:e min. En snygg aktion av Kajsa som vickar bort sin spelare och trycker in bollen i maskorna.  Vi fortsätter att trumma på och utdelning kommer . Innan halva halvleken spelats gör Kajsa sitt 2:a för dagen. Ett väldigt snyggt inspel i boxen. Tror det är Sarah som snyggt lägger in bollen snett bakåt och det vi tränat på i veckan ger utdelning. Kajsa trycker snyggt in trasan. Precis som vi tränat kommer löpningarna perfekt och ett perfekt inspel. Nu kommer vi dock in i en period där vi blir lite stillastående och Gustafs vinner en del boll och kan även komma upp och skapa ett riktigt fint läge som dock Amanda med stort lugn styr undan. Mot slutet av halvleken vaknar vi till igen och börjar rulla boll lite snabbare i stället för att krångla till det. Millan gör 3-0 strax innan vilan. Hon snor runt i straffområdet och med ett snyggt skott överlistar hon deras målis. Skottet är dock otagbart för henne. Bollen tar i inner stolpens hjul och ut. Så därför dröjer måljublet på Arkadien några tiondelar. Vi går till vilan med en klar 3-0 ledning. Kanske kunde varit något större. Men vi har haft en liten dipp där vi tappat fokus så 3-0 känns väl helt ok ändå.

Halvtidssnacket lugnt och sansat. Vi flyttar om lite utan att göra några byten. Hacke vill oxå se en bättre fokus på mittplanen där vi ibland blivit lite naiva och att vi försöker komma fram ändå mera från kanterna.

Som sagt andra halvlek är nu helt klart di Blåes. Vi trycker ner motståndarna på deras planhalva i stort sett hela halvleken . Nu håller vi upp fokusen hela halvleken och målen kommer oxå . Kajsa gör 4-0 innan hon blir utbytt tillsammans med Sarah i 60:e min. Inhopparna Tilde och Moa.E gör ett piggt inhopp och får även vara med i målprotokollet. Kokken som spelar ytterback kommer med väldigt fint i anfallsspelet och får även hon göra sitt första div.1 mål. Hon gör 5-0 efter att snyggt ha förvaltat en målvaktsretur. Gustafs ska ha en stor eloge som kämpar med näbbar och klor samt att de försöker rulla boll matchen igenom . Dock orkar de inte hålla stången mot di blåes bestämdhet idag. Vi rullar på och skapar väldigt fina lägen. 6-0 trycker Moa.E in efter att Mys hörna touchas ribban . 7-0 och 8-0 är mål som vi tränat på inspel snett inåt bakåt in i boxen . Dessa bägge mål ligger Tilde och Rizzo bakom . Först Rizzo in till Tilde sedan bjuder Tilde tillbaka och Rizzo får äntligen skriva in sig i målprotokollet. Vi gör som sagt en väldigt gedigen insats idag ,där jag framförallt är väldigt nöjd med andra halvlek . Där tror jag att Malin och Julia är den stora orsaken till att vi får  ett stort grepp på motståndarna. De 2 är helt magnifika i att tajma bollvinst på mitten och fördela bollar på ett klokt sätt.
Bäst i Rimbo idag Malin som framförallt i andra visar vilken bolltalang detta är. Även Julia förtjänar mycket beröm för sin andra halva. Kokken kommer fram fint från sin vänster backplats. Kanske skulle hon bli lite mera egoistisk ibland. Kajsa som gör 3 mål och måste vara imponerad av hennes sätt att bara enträget mala på fast som hon säger borde ha gjort några till. En stark personlighet som jag vet att det kommer att lossna för !!!

Laget : Amanda, Anica (K) , Rizzo , Malin , Sarah , Kajsa , My , Olivia.N , Julia.B , Millan , Kokken
Avb: Moa.E (60) Tilde (60) , Emma.L (75) , Tove (75)

Målen : Kajsa 3 , Millan 1, Kokken 1 , Tilde 1 , Moa.E 1, Rizzo 1

<< Tillbaka

Spelade matcher
Lör 24/9 14:00
2 - 3  
Sön 11/9 16:00
2 - 1  
Sön 4/9 15:00
6 - 1  
Lör 27/8 12:30
1 - 1