SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rimbo Idrottsförening
Fotboll
Dam A

Sollentuna FK
2 - 0
Rimbo IF
Sollentuna FK2 - 0Rimbo IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 14 september, 15:00
Plats:Norrvikens IP 1
Tävling:
Matchnummer: 000222118
Samling:13:30
Omg.20 Div.1 N.S Sollentuna FK - Rimbo IF
2019-09-15 12:25
Match på ett nyanlagt konstgräs på Norrvikens IP. För motståndet står Sollentuna i en otroligt viktig match för bägge lagen i striden om överlevnad i Div.1. Det visar sig att hemmalaget hanterar situationen helt klart bättre än di blåe. De vinner matchen tillslut mycket rättvist med 2-0 siffror i underkant då Amanda i kassen agerat otroligt bra matchen i genom och är helt klart den lysande blåa stjärnan i denna fight. Skall dock sägas att saker kanske kunnat vara annorlunda om vissa situationer hade gått med oss, men när det jävlas så ska det göra det ordentligt. 2 saker händer i samma veva strax efter 20:e min. som kan ha påverkat matchutgången. En perfekt boll till Ullis som under matchens inledning visat sig vara otroligt het för dagen. Hon sliter sig loss och får bollen förbi motståndarmålisen , denne fäller Ullis som åker med bakhuvudet rakt ner i backen. Alla skriker på straff och när domaren blåser knyter vi händerna. Men hon dömer frispark till hemmalaget. Vi är chockade och Ullis kan trots försök inte fortsätta matchen.  Sjukt konstigt domslut och vi blir dubbeldrabbade då en mycket pigg Ullis måste avbryta matchen.
Men som matchen efter detta sätter sig är Sollentuna helt klart bättre än oss de flesta stunder av matchen och vinner helt klart rättvist . De spelar ut oss i andra halvlek då vi inte kommer till några som helst farligheter. Sollentuna har en handfull lägen att utöka sin ledning men Amanda står pall och håller både med tur och skicklighet siffrorna nere ..
Våra chanser vi åstadkommer kommer under första halvleken . Ullis har några riktigt giftiga inspel under den speltiden hon har. Kajsa har ett gyllene läge efter ett snyggt spel, men hon drar till med vristen på volley och bollen smiter lite utanför. Hade kunnat blivit ett riktigt vackert fotbollsmål .  
Efter matchen känner man sig bara tom och orolig när man hör att vi inte agerar juste mot varandra där ute på arenan. Hoppas verkligen att vi lyckas få en ändring på det och hittar den energi som gruppen behöver till de 2 sista omgångarna .

I dagens match finns det 1 spelare som höjer sig över alla andra i de Blåe. Det är Amanda i målet som gör en magnifik insats (Trots de gröna färgerna) . Super match Amanda !!!

Laget : Amanda , Anica (K) , Rizzo , Malin , Sarah , Kajsa , Ullis , My ,Olivia.N , Julia.B , Kokken
Avb: Moa.E (23) ut (60) Julia.E (46) Tuva (60) Frida (77)

Mål : Tomhänta    

<< Tillbaka

Spelade matcher
Lör 24/9 14:00
2 - 3  
Sön 11/9 16:00
2 - 1  
Sön 4/9 15:00
6 - 1  
Lör 27/8 12:30
1 - 1