SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rimbo Idrottsförening
Fotboll
Dam A

Bele Barkarby FF
1 - 4
Rimbo IF
Bele Barkarby FF1 - 4Rimbo IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 29 september, 14:00
Plats:Veddestavallen 1
Tävling:
Matchnummer: 000222129
Samling:12:30
Div.1 N.S Omg.22 Bele Barkaby FF - Rimbo IF
2019-09-30 07:35
I går spelades sista omgången i årets Div.1 borta mot Bele Barkaby. Vi säkrade kontraktet redan förra helgen medans Bele går ut till matchen med kniven mot strupen. Minst 1 pinne och kontraktet kan vara säkrat. För Sarah är det oxå en väldigt speciell match. Efter en lång karriär tänker hon lägga skorna på hyllan.En helt otrolig tjej som bara blivit bättre med åren. Vi hyllar henne med seger i dagens match med 4-1 efter ledning med 2-0 till paus. Hurra ropen efter fajten med extra klang tillägnas även Sarah. Nu hoppas vi att hon fortsätter som Sportchef för di blåe !!!!
Efter en bra uppvärmning med lagom anspänning men mycket bra driv i stegen och bolltempo äntrar vi gräset på Veddestavallen för match. Den börjar direkt i ett högt tempo med ett riktigt taggat hemmalag som får ett litet övertag i början . De pressar högt och försöker få oss till misstag. Bele får ett par farliga tendenser till lägen men vi reder ut dem på ett resolut sätt. Efter första 5-10 min. börjar det hända grejer med di Blåe. Vi börjar få ett övertag med mycket vinster av närkamper och med ett snabbt sätt att leverera boll . Framförallt har Kajsa tillsammans med Julia.E en stor del i detta. De dominerar helt vänsterkanten med en Norrlands cool Julia som löser situationerna förnämligt med ett lugn och säkerhet samt med ett tydligt spel. Kajsa kör runt med sina fans (de som försöker punkta henne) . Hon gör dem yra i mössan och leverar några otroligt smarta bollar. Resten av laget börjar hänga med när vi gör helt otroligt bra 20-25 min. Vi lyckas med det mesta därute. Bollmottagen sitter som en smäck. Passningar och rörelse utan boll är helt magnifikt. Vi hittar löpvägar med Ullis och Rizzo på topp som motståndarförsvaret har svårt att hålla koll på . Jullan och Millan börjar hitta rätt på mitten med väldigt mycket bollvinster och avskärmande av ytor. Malin och Anica agerar sjukt stabilt med en härlig tajming på brytningar och även de kommer i ett par offensiva löpningar!! My hittar rätt med ett antal fina passningar. Sarah våran otröttlige maskin jobbar stenhårt utan boll och får några gånger använda sig av sin känsliga fot. Olle i kassen agerar både med sin fina stämma ,med beslutsamhet och lugn i kassen .  Vi får även betalt för vårat fina spel . 1-0 helt sjukt väggspel strax utanför straffområdet där Rizzo serverar dagens superstar Ullis som kyligt smäller in ledningsbollen. Bele känns lite chockade nu, efter deras fina start börjar vi nu klämma åt dem ordentligt. Vi fortsätter att spela otroligt bra och 2-0 är en riktig läckerbit. Ullis slår en lång super macka som skär som smör igenom Bele försvaret till Kajsa som hinner dit precis före deras keeper och rundar denne. Dock får hon en liten snäv vinkel men det hindrar inte henne för att resolut trycka in bollen i maskorna. Vi har ett par riktigt fina lägen till att utöka innan Bele kommer tillbaka och har de sista 5 min. i halvleken. Kanske deras  bästa period under matchen . De har lite oflyt när en nick från nära håll tar i stolpen . De trycker ner oss och hotar oss verkligen men vi reder ut detta till paus.

Lugnt och fint snack i paus. Hacke super nöjd, men trycker på att vi skall värdera vårat fina passningsspel i första tredjedelen en uns bättre. Vi har blivit lite för naiva ett par gånger där som kunnat straffa oss. Inga byten bara platspos. byte på Jullan och Millan. 

Halvleken börjar jämt. Vi håller borta spelarna på rätt sida i början och minimerar misstagen. De måste förstås chansa framåt nu. Det ger oss helt klart mera ytor att spela på. Det passar ju Ullis och Rizzo perfekt. Nu får de mycket mera ytor att jobba på . Framförallt Ullis utnyttjar detta. Så fort hon får bollen skapar vi farligheter framåt. Försvarsspelet över hela planen fungerar perfekt och Bele har det inte roligt därute. Rizzo har ett kanonläge när hon blir frispelad. Dock kommer deras keeper ut perfekt och gör en superräddning. Ullis har några fina inspel från kanten där vi inte riktigt når bollen. 3-0 kommer dock då Ullis efter ett riktigt fint klapp klapp spel sliter sig loss från sina bevakare som försöker hindra henne med ojusta medel dock är Ullis så flink och stark att hon kommer ur detta med balans och rullar kyligt in 3an i bortre hörnet. Det känns riktigt bra på våran bänk nu. Tungt dock på hemmalagets bänk där det sitter ett gäng med en stor tyngd på axlarna. Vi håller ett stadigt tag på matchen . Dock får Bele lite hopp när ca 20 återstår. En djupledsboll som dock Olle i kassen verkar hinna först på , men med den kyla hon har vill hon ju chippa bollen över motståndaren innan hon hinner fram men den tar på denne som kan rulla in reduceringen  i tom bur. Nu får hemma bänken luft under vingarna och de skapar oxå en viss oro i leden hos oss. Vi reder ut det på bästa sätt med att Rizzo punkterar matchen några min. senare. Ett inspel från planens gigant Ullis som Rizzo trycker in i tom kasse. 4-1 och ridå ner för Bele som får ta nya tag i Div.2. Hacke luftar bänken sista kvarten och alla gör ett fint och resolut inhopp. Är så sjukt stolt över laget när slutsignalen ljuder för sista gång i årets serie. En tung höstsäsong där vi avslutar med 2 riktigt fina insatser. Vi visar verkligen hur bra vi kan vara och det här har jag fått vänta på länge men det kom till sist. Jag vet vad det här laget kan och att vi får visa det gör mig nästa tårögd när jag skriver detta. En bättre avslutning på karriären kunde Sarah inte få . Återigen tack för alla år som jag fått följa din karriär. Det går inte att beskriva med ord. Jätte bukett med röda rosor till dig och en lååång kram.
Dagens briljant är Ullis. Fy f...sen va du va het idag. 2 snygga mål och ett enormt arbete med några riktigt fina inspel och en som skar som smör. Vacker fotboll !!!
Julia E. som jag knappt kan beskriva med ord hur jag gillade det jag såg. Första matchen i div.1 från start och en stor dominant på vänstersidan !!!
Kajsa hennes första halvlek är helt magnifik då hon får göra mål ha roligt med motståndarspelarna och spela boll med riktig klass på passningarna. Vackert !!!
Millan vet inte hur mycket hon springer under  matcher men något helt otroligt . Ett fenomen.
Resten av laget: Tack för en såå fin avslutning ni bjuder oss på med 2 riktigt värdiga avslutningsmatcher och vill hålla fram alla blåa spelare som bjuder oss och våran trogna supporterskara på detta fotbollsgodis !! 
Till Bele : Det känns motigt nu men det kommer nya tider och vi önskar er all lycka till nästa säsong.
Laget: Olivia.P , Anica (K) , Julia.E , Malin , My , Kajsa , Millan ,Jullan , Sarah , Rizzo , Ullis
Avb: Jass (65) , Tuva (76), Emma.L (76).

Målen : Ullis 2 , Kajsa 1 , Rizzo 1.


<< Tillbaka

Spelade matcher
Lör 24/9 14:00
2 - 3  
Sön 11/9 16:00
2 - 1  
Sön 4/9 15:00
6 - 1  
Lör 27/8 12:30
1 - 1