SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rimbo Idrottsförening
Fotboll
Dam A

Valbo FF
vs
Rimbo IF
Valbo FFvsRimbo IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 24 mars, 17:00
Plats:Gavlevallen
Serie:Träningsmatcher
Tränigsmatch Valbo FF (Div.2)- Rimbo IF Sön 24/3
2019-03-25 07:19
I går var det dax för årets första bussresa till Gävle och match på Gavlevallen mot Div.2 laget Valbo.
En trivsam resa med lite musikquiz som Ebba kör med tjejerna. Tror det var Emma.R som vann, vi gubbar snackar lite allmänt om olika ämnen. En fin atmosfär som jag gillar !!!!
Valbo är ett lag som vi ej mött på många år skall bli en kul bekantskap och att få spela på fina Gavlevallen går inte heller av för hackor.

Vi börjar matchen strålande och tar snabbt ett klart grepp om tillställningen. Hackes snack innan att försöka värdera och släppa boll lite tidigare och läsa av situationerna tidigare har gjort verkan. Vi tar ledningen redan i 4e min. Ullis utnyttjar sin snabbhet och trycker sig förbi deras ytterback och slår in ett stenhårt inlägg mot bortre som Tilde möter och stöter in i öppen kasse. Vi fortsätter att skapa och första 20 min. är vi riktigt vassa framåt och skapar ett par tre riktigt vassa lägen som vi med lite kyla borde utnyttjat. Sedan händer något. Valbo sticker upp i en fin upprullnig och Emma får göra en fin parad. Efter denna sitiuation byter matchen helt ansikte . Valbo blir spelförande och vi kommer helt fel i de flesta situationer . Vi känns långsamma och Valbo känns superheta. Jaa sån är fotbollen ibland. Valbo både kvitterar och tar ledningen med 2-1 och har faktiskt bud på något till men Emma gör några riktigt fina ingripanden. Vi kommer väl tillbaka lite sista 5 och innan Kajsa kvitterar har Tilde ett superläge att kvittera. Kvitteringen kommer i halvlekens sista minut. Ett snyggt inspel friställer Kajsa som med kyla nätar. 
Vi går till vilan med sammanbitna miner en bra start precis som Hacke instruerat men sedan faller vi ihop helt plötsligt över hela banan.
Halvtidssnacket och Hacke tar fram tavlan och visar några detaljer att tänka på och som vi bör göra bättre.

Vi börjar oxå bra och skapar ett visst tryck i början men Valbo kommer återigen tillbaka och känns heta i våran första tredjedel. De sätter Emma på några prov och skapar 3-4 hörnor första kvarten. Men de instruktionerna som Hacke gett i paus tänker han inte tulla på nu. Skillnaden mot första är att när vi börjar hamna lite snett går han upp och instruerar med sin dirigent pinne och det gör susen. Nu ligger vi mycket bättre och sista 30 är det aldrig någon snack vart segern skall gå. Ullis får ett par fina genomskärare och rycker i från och lägger in ett par kassar med sin patenderade vänster bredsida. Kajsa får oxå göra ett innan hon blir utbytt sista kvarten . Tilde avlsutar målskyttet på slutet bara som Tilde kan. En helt överraskande tåpaj från långt håller som dimper ner i krysset. Vi är till slut numret större än Valbo och vinner rättvist. Valbo är dock ganska vassa framåt och Emma får briljera med ett par riktigt smaskiga parader. 
Hacke visar idag sin storhet när han går in som den dirigent han skall vara och styr upp pjäserna elegant. Myser lite inombords.
Kajsa spelar lite enklare fotboll i dag å då är hon huvudet högre än alla andra på planen.
Emma i målet gör en stabil insats med några riktigt fina räddningar av hög klass. Mera finslipning från El profesore Larsson så kan det bli riktigt riktigt bra.
Tove kommer in i andra och gör en helt felfri insats på H.backen. Spelar enkelt och avvägande. Klokt helt enkelt !!
Hemresa och stopp på MAX. I love it !! Vi rullar in på IP Arkadien strax efter 21.00 och helgen har till månget handlat om kärleken till Fotboll och di blåe !!

Laget: Emma.R , Kajsa (K), Ida.D, Tuva,,Jass, Ullis, Tilde, Olivia, Selma, Möller,Kokken
Avb. Frida (30) ut (45) in (70) , Tove (45) , My (45) , Ebba.N (45)

Målen : Ullis 2 , Kajsa 2, Tilde 2<< Tillbaka

Spelade matcher
Lör 24/9 14:00
2 - 3  
Sön 11/9 16:00
2 - 1  
Sön 4/9 15:00
6 - 1  
Lör 27/8 12:30
1 - 1