SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rimbo Idrottsförening
Fotboll
Dam A

Enköpings SK UK
1 - 6
Rimbo IF
Enköpings SK UK1 - 6Rimbo IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 16 juni, 15:00
Plats:Enavallen A-plan
Tävling:
Matchnummer: 000222055
Samling:13:30
Omg 10 Div.1 N.S Enköping SK UK - Rimbo IF
2018-06-17 08:33
I går lämnade vi ett livfullt Arkadien med massor av blivande fotbollstalanger som spelar Rimbo Cup Fredag till Söndag denna vecka. Resan med Bussen utan Bempa  denna gång , men med Matte som dagens chaffis för borta match mot Enköping. Innan vi går till matchen vill jag dock hedra mitt Damlag som gör ett fantastiskt jobb under cupen. Vi bemannar kiosk och cafeterian med bravur!!! Kokken skall ha en extra guldstjärna för att hon gjort det möjligt att få ihop de sista pusselbitarna.  

Vi anländer ett Enköping som bjuder in till strålande fotbollsväder och en matta som är helt fantastisk. 
Efter matchen som vi resultatmässigt fullständigt pulvericerat Enköping med 6-1 står jag bara och njuter av detta lag som jag bara är full av beundran för. Talar om för spelarna efter de fyrfaldigt, att jag nog aldrig sett en bättre insats än den första halvlek vi presterar. Ibland får man ju tamejf..n nypa sig i armen efter vissa prestationer på den gröna mattan. Å inte blir det sämre av att ett par spelare som är magnifika är lite besvikna över sin insats för den är inte helt perfekt !! Nyper mig i armen återigen..

Helt klart är att Enköping kommer sälja sig dyrt i dagens match efter förra veckans överkörning och det möte Hacke varit på. Märks att det blir en liten prestigekamp för under hela första halvlek är Hacke våran 12 spelare. Han dirigerar laget som den bäste av alla dirigenter. Magnifikt i mina ögon. Har en konstig säkehetskänsla på min plats på bänken. Kom ni bara för vi kommer att ha motmedel. Detta stämmer oxå väldigt bra. Enköping är mycket väl med i början av matchen och lagen skapar ett varsit vasst läge innan RIZZO exploderar. Efter en lite trevande inledning där vi känt av våra motståndare så sliter sig Ullis loss för 3 gången på sin vänsterkant. Efter att hon riktat in sig ett par gånger kommer nu ett strålande stenhårt inlägg med precision som når Rizzo vid bortre. Hon bara trycker in bollen i nätmaskorna !!!!
När vi gör detta mål får jag för första gången den fina magkänslan av att vi är oslagbara. Vi spelar med ett härligt självförtroende och trots att Enköping har mycket boll, trillar vackert och har en strålande Amerikanska, så är vi strået vassare framförallt i sista tredjedelen. Vi hittar bollar till de 3 musketörerna som ständigt är ett stort hot mot motståndarnas backlinje. 2-0 målet är en superdelikatess som man bara kan häpnas över. Efter ett härligt passningsspel når vi Rizzo som direkt skjuter strax utanför straffområdet. Ser redan när bollen lämnar foten att denna kommer gå i krysset. Snacka om fotbollsmål !!! vackert spel och vilket avslut !!!  Enköping försöker och försöker. De kommer framåt men inte längre än så, för vi har ett försvar som är näst intill kassaskåpssäkert och för dagen en strålande keeper som trots knäproblem får vissa sig på styva linan några gånger .
Rizzo får fullborda sitt hattrick innan pausvilan. Här strålar det om fotbollsform. Emmali har en frispark i ribban och Ullis har en i innerstolpen och deras målis gör ett par riktigt fina räddningar innan vi går till vilan med 3-0 i ryggen efter att halvekens musketör RIZZO gjort målen.

snacket i paus håll fokus och vi byter in spelare och skall även sista 20 gå över till spel med 2 forwards.

Andra halvlek hinner knappt börja innan Ullis skriver in sig i målprotokollet. En härlig djupledsboll. Ullis sliter sig loss från sina bevakare och fri gör hon denna gång inget misstag utan trycker in bollen tryggt förbi en utrusande motståndar målis. Tittar på matchklockan 45.53 står den på och matchen är säkert punkterad!! Ser en Rimbo tränare som bara skakar på huvudet och bara njuter av fotbollslivet i denna stund. Vi fortsätter att ha ett grepp trots att Enköping är ett välspelande lag med mycket boll i sig. Anica får en konstig varning i efterhand . Hon tar genast revansch med att trycka in 5-0 på den efterföljande hörnan. Så gör en stor fotbollsspelare !!! Vi har börjat slarva lite med pressen under en period och Enköping börjar hota oss lite allvarligare under en period . De får oxå nätkänning. Ett mycket vackert fotbollsmål när vi slarvat i pressen. Skottet strax innanför bortre delen av straffområdet kurvar in sig i Amandas bortre hörn . Klassmål hade jag skrivit om den hade kommit från en blåtröja !! Vi har svårt att under en period komma in rätt i press och Enköping skapar ett jätteläge till ytterligare reducering innan Tuva som kommit in som en frisk fläkt sätter pricken över i:et. Hon är stark på ett instick och rundar kyligt keepern och lägger in bollen i tom kasse. En strålande prestation av blott 16 årige Klar.
Matchen slutar med tennissiffrorna 6-1 efter att vi stundom visar upp fotboll på en mycket hög nivå. 
Kan vi snäppa upp detta ytterligare. Jaaa vi får se på Onsdag när suveräna Bollstanäs gästar Arkadien.
Hoppas någon delar detta inlägg så kanske vi lockar storpublik till Arkadien. Kom gått folk och njut av en härlig fotbollskväll när Rimbodamerna skall försöka att brösta upp sig mot giganterna från den stora staden !!!

Dagens stora stjärna : Therese Rizzo : Sagolikt bra idag
Dagens Rosbukett : Catta vilket arbete hon underkastar sig matchen igenom. Strålande !!!
Dagens positiva svar : Amanda som det är tveksamt om hon kan starta, kanske gör sin bästa match för året.  Vicken brud !!
Dagens Jubel på bänken : När Tuva med självsäkerhet rundar målisen och rullar in den i öppen kasse.
Dagens Coach : Hacke vinner den matchen tveklöst. Underbar coaching i första halvlek !!!!

Nu laddar vi batterierna till Onsdagens värdemätare !!!!

Målskyttar : Rizzo 3 , Ullis , Anica, Tuva

Laget :  Amanda, Anica (K) , My , Frasse, Julia, Janne, Ullis Catta, Mickis, Emmali, Rizzo 
Bänken : Moa (46) , EK (60) , Tuva (70) , Ebba (80) , Olivia


<< Tillbaka

Spelade matcher
Lör 24/9 14:00
2 - 3  
Sön 11/9 16:00
2 - 1  
Sön 4/9 15:00
6 - 1  
Lör 27/8 12:30
1 - 1