SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rimbo Idrottsförening
Fotboll
Pojkar 2018

Fotboll våren P18/19
2024-06-11 13:17

 

 

Hej

 

Förlåt för sen info om fotbollen. Jag har haft lite problem med vår hemsida och ber om ursäkt för det. 

 

Först vill jag bara skriva att barnen har kört på jättebra på träningarna vi haft, vi hade en liten avslutning med glass i lördags den 8/6.

 

Vi har kört på mulleplanen på Lördagar kl 11.30-12.30. nu tar vi paus från vecka 24-32. Så vi startar upp igen den 10/8 och sen kör vi till vecka 40.

Men då med er föräldrar som håller i det. läs mer nedan. 

 

Här kommer lite info från Uppstarten.

Vi pratade om Rimbo IF och Arkadien. Rimbo if är en medlemsägd förening så alla medlemmar kan säga sitt på årsmöten och halvårsmöten. Vi har Arkadien med 2 fotbollsplaner och en ishall som vi sköter om. Vi sköter driften på mulle och äger lilla bålborhallen. Bålbrohallen är perfekt för hyra av kalas eller fest! Vi har ett kansli med 2 anställda som man kan höra sig av till om man har några frågor om fakturor.

 

Avgifter för att spela fotboll. 200 kr för enskild medlem, 400 kr för familj. Om man redan betalt familjemedlemskap för ett annat barn. Meddela detta till kansliet så dom kan lägga in ert barn i samma betalning. Sen är det en spelaravgift på 500 kr per säsong. Så totalt 700 kr per säsong.

 

Vi pratade om att Rimbo IF är en ideell förening. Ingen av våra ledare för betalt utan alla hjälper till för att våra barn ska utvecklas och ha en rolig fritid. Jag Kristian har hållt i träningar nu under våren. Men till efter sommaren och till hösten behövs det föräldrar som är på träningar och håller i det. Jag kommer hjälpa till med material, utb, planering och admin ja det ni behöver men det måste finnas vuxna på plats som håller i träningarna. Jag rekommender ca 3-4 st så det inte blir för tufft för någon. Om inga vuxna vill hjälpa till så blir det svårt att ha nått lag tyvärr. Så meddela mig redan nu om ni känner att ni kan va på plats med era barn och ha kul 😊

 

 

Det andra med en ideell förening är att alla vuxna och lag måste bidra till föreningen för att den ska kunna gå runt ekonomiskt. Allt har blivit dyrt i världen och vi gör allt för att hålla ner avgifter för oss medlemmar. Det vi gör i Rimbo if är att vi har en kiosk på Arkadien som är öppet under helger när det spelas matcher för våra barn. Vi arrangerar också Rimbo cup som alltid är helgen innan midsommar.

Dessa arrangemang gör så vi kan köpa in bollar,matchkläder,material och betala domare. Utan er föräldrar så finns det ingen förening. Det är jätteviktigt att tänka på detta så man förstår att man faktiskt måste bidra även om man inte är tränare. Detta är inget ni kommer göra i år och inte heller nästa säsong. Men framåt kommer detta behövas av alla. Det brukar landa i ca 2-3 pass på ett år. Jag vill inte skrämma bort nån med jobb men man måste första att detta krävs i alla föreningar för att det ska gå ihop.

 

Föräldrargrupp. Det är ni föräldrar som driver laget framåt med föreningens hjälp. Kortsiktigt så behövs det bara vuxna för att hålla i träningarna och ha roligt med barnen. Men framåt så behövs det både lagledare och kioskansvarig som styr det jag skrev om ovan. Alla roller får man hjälp och utb från föreningen.

 

Alla lag har lagkonton i föreningen om man vill göra nån försäljning och spara till cuper eller roliga grejer med laget.

 

Sportadminappen. (den ljusgröna) Har ni inte laddat ned den så gör det. Jag kommer även skapa en smsgrupp för att kunna få ut info framåt.

 

Sen framåt, vi kommer att dela på denna grupp. Alla Pojkar födda 2018 kommer flyttas upp i en grupp med kombinerat 2017. Alla pojkar födda 2019 kommer fortsätta med träningar på Lördagar. Pojkar födda 2018 kommer ha träningar Onsdagar och Söndagar. Detta för att det ska bli bättre och roligare träningar för båda grupper. Det är en väldigt stor skillnad på mognad i denna ålder därför detta sker. Detta kommer starta efter sommaren då P2017 kommer ta ett litet upphåll under sommaren som denna grupp också gör. Jag återkommer när dom startar upp igen.

 

Sen vill jag tacka alla som varit med och hjälpt till på träningarna. Det är inte så svårt utan det vi gjort nu med mycket lek är vad barnen behöver. Koordination och lek och rörelse med boll är vad som är viktigt nu i början. Så jag hoppas inte man avstår att hjälpa till för att man inte kan fotboll. Som jag skrev så kommer jag hjälpa till med allt runt om men behöver er på plats. :) 

 

Jag kommer skicka ut mer info när vi närmar oss Augusti och uppstart igen. Önskar alla en underbar sommar!

 

Mvh Kristian


Nyhetsarkiv
Fotboll våren P18/192024-06-11 13:17
Uppstart pojkar 2018/19 2024-04-29 21:13