SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rimbo Idrottsförening
Huvudförening

Föreningens anläggningar

Föreningen äger idrottsplatsen Arkadien och Bålbrohallen samt har skötselansvar för den kommunala konstgräsplanen Mullevallen och grusytan Skarsjöplan. Det är alltså inte föreningen som äger Mullevallen, vi har däremot ansvaret för att sköta den.

 

Driftskostnaderna för föreningens anläggningar är under ett år omkring tre miljoner kronor. Utöver det tillkommer samtliga kostnader för personal, inköp av mat till läger och administrativa kostnader för bokföringsprogram, hemsida samt medlemsregister. Huvudstyrelsens sammanlagda rörelsekostnader är årligen mellan fem och sex miljoner kronor.

 

Vill du läsa mer om föreningens historia och hur anläggningen Arkadien har utvecklats under åren hittar du det under fliken "historia".

 

IP Arkadien

Förutom det uppenbara med fotbollsplaner, ishall och omklädningsrum så finns det på idrottsplatsen drygt 140 sängplatser och årligen sker omkring 7 000 övernattningar. Den uthyrnings- och lägerverksamhet som huvudstyrelsen, genom kansliet, bedriver är den främsta och viktigaste inkomstkällan för att klara av att sköta och utveckla anläggningen.

 

Bålbrohallen

Den lilla inomhushall som föreningen äger köptes av Norrtälje Kommun 2012 för 1 krona. Kommunen ansåg att hallen hade gjort sitt och planerade att riva den. Och tur var det att några envisa herrar i föreningen stod på sig och såg till att föreningen fick köpa hallen för idag används den flitigt av många däribland våra egna fotbollslag och bordtennismotionärer.  

 

 

Den sammanlagda mark- och golvyta som föreningen ansvarar för är närmare fem hektar stor vilket motsvarar sju fotbollsplaner. Det gör att det är svårt att dagligen hinna med att se över varje vrå eller skruv som finns. Därför vill vi gärna att du som aktiv, ledare eller förälder meddelar oss om du upptäcker någonting som behöver åtgärdas, det bästa sättet är att ta en bild och skriva kort vad det avser i ett mejl som du skickar till oss på kansli@rimboif.com. Om du gör det underlättar det för oss och vi kan fortare se till att åtgärda det.