SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rimbo Idrottsförening
Fotboll

Välkommen till Rimbo IF Fotboll

Rimbo IF är en idrottsförening som startade 1911. Rimbo IF Fotboll vill ha en stabil ungdomsverksamhet inklusive organisation såsom lag i juniorserier. Rimbo IF Fotboll ska med kraft bedriva ett målmedvetet arbete med inriktning på att skapa en breddverksamhet på ungdomssidan i syfte att vara självförsörjande på seniorsidan.

 

Styrelsen ihop med hela föreningen vill främja barn och ungdomars fostran. Alla är olika och olika är bra. Med fotboll kan vi göra skillnad i vardagen.

 

Rimbo IF är starka tillsammans och vi vill bidra med ett gemensamt ansvar.

Rimbo Cup Ungdom
Anmälan till nästa års cup är nu öppen!
2022-09-30 11:11, Rimbo Cup Ungdom
Cupen spelas även denna gång för lag i åldersklasserna F-10, F-11, F-12, P-10, P-11 och P-12. Det är alltså pojkar och flickor födda mellan 2011-2013 som spelar i 2023-års Rimbo Cup Ungdom.
 
 
 
Har ni frågor är ni välkomna att kontakta Rimbo IFs kansli.
0175-705 55
Klubbdagar hos Intersport
2022-09-23 13:51

Mellan den 23/9 - 2/10 har vår samarbetspartner Intersport 25% på allt i butik och på intersport.se, ett perfekt läge att köpa det ni behöver för höstens alla aktiva dagar.

 

När du handlar på Intersport är du samtidigt med och stöttar vår förening. För du har väl valt att stötta Rimbo IF lite extra under ”Mina sidor”?

 

Erbjudandet gäller för dig som redan är eller blir Clubmedlem hos Intersport.

Fotboll Herrar A
Serieseger!
2022-09-23 08:20, Fotboll Herrar A
Foto: Tobias Stahl

Det blev en lyckad första säsong för herrlaget som inför året startade om i div 8. Med ett ungt lag bestående av spelare där nästintill samtliga är fostrade i föreningen var målsättningen inför året inte att vinna serien och avancera i seriesystemet utan att bygga en organisation och ett lag för framtiden, bestående av spelare från vår egen ungdomsverksamhet som har ett hjärta för klubben. Att ta steget från junior till senior är aldrig enkelt och att göra det med ett helt lag i stort sett trodde vi skulle innebära att vi behövde en säsong för att se och lära. Men tidigt in under säsongen insåg vi att laget hade kapacitet att stå upp mot motståndet och utvecklingen som skett under året har varit enorm. Nu har grunden lagts för att bygga en framtid för Rimbo IF Herrfotboll.

 

 

En artikel finns att läsa i Norrtelje Tidning via länken nedanför. 

Norrtelje Tidning - Glädjeyra på Arkadien

 

"Vi har börjat om från botten med ett juniorgäng kan man säga. I början i vintras kände jag lite hur ska det gå. Grabbarna har visat på en stor mogen och de har utvecklats enormt. Jag är så sjukt stolt, säger Elliot Isaksson." 

 

"Det har gått väldigt bra den här säsongen, över förväntan tycker jag. Grabbarna har växt för varje match som vi har spelat och insett att det inte är så farligt att spela seniorfotboll. Det är en väldig skillnad att mellan junior- och seniornivå, men grabbarna har gjort det fantastiskt. Jag är otroligt stolt, säger Patrik Bäckman."

Rimbo Cup Ungdom
Tack för i år!
2022-07-05 14:27, Rimbo Cup Ungdom

Äntligen fick vi arrangera cup igen och vilken helg det blev. Blandat väder men en väldigt lyckad cup där 108 lag deltog och sammanlagt spelades det 324 matcher under helgen. 


Vi hoppas att både deltagare och publik upplevde en trevlig fotbollshelg i Rimbo. 

 

Rimbo Cup 2023 spelas 16-18 juni, anmälan öppnar den 1 oktober. 

Rimbo Cup Ungdom
Spelschemat klart!
2022-05-27 08:05, Rimbo Cup Ungdom

Spelschemat till Rimbo Cup Ungdom 2022 är klart, totalt deltar 108 lag i de sex klasserna som spelas 17-19 juni. 

 

Spelschemat hittar ni på vår cupsida eller som utskrivbar pdf här

 

Observera att det i år är extra knepigt att veta vilken klass som är vilken eftersom klasserna för P/F10 är för de födda 2012 och P/F12 är för de födda 2010. Det som anges i förkortningen för klassen är alltså ålder på spelarna och inte deras födelseår. 

Nyheter från våra lag
Nyheter från föreningen