Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Rimbo Idrottsförening
Huvudförening

Rimbo Cup Ungdom
Rimbo Cup 2020 - Inställd!
2020-04-22 08:41, Rimbo Cup Ungdom

Den pågående Corona pandemin gör att årets Rimbo Cup 12-14 juni 2020 inte kan genomföras. Efter att ha tagit del av den information som finns tillgänglig från Folkhälsomyndigheten, Riksidrottsförbundet, Svenska Fotbollförbundet samt fört en dialog med Upplands Fotbollförbund har vi kommit fram till beslutet om att ställa in årets turnering.


Vi beklagar naturligtvis detta men hoppas att ni har förståelse för beslutet, vi har undersökt alla möjligheter för att hitta alternativa sätt att genomföra turneringen men med nuvarande restriktioner och rekommendationer är det inte möjligt. Vi vet alla, spelare, ledare, domare och funktionärer att vi i dessa tider måste sätta hälsan i första hand och tillsammans minska takten på smittspridningen av coronaviruset i samhället.


Alla anmälda lag som betalt anmälningsavgiften kan välja om de vill flytta över anmälningsavgiften till nästa års Rimbo Cup och därmed redan nu säkra sin plats i turneringen 2021, eller om de vill få anmälningsavgiften återbetald. Rimbo Cup mejlar alla anmälda lag med information om hur de ska gå tillväga för att meddela sitt val. Har ni några frågor är ni välkomna att kontakta Rimbo IF:s kansli.Rimbo IF Kansli

0175-705 55

kansli@rimboif.com

Bingo
Bilbingostarten skjuts upp
2020-04-08 11:10, Bingo
På grund av den rådande situationen med covid-19 och myndigheternas begränsningar till folksamlingar på högst 50 personer är vi tvungna att skjuta starten av bilbingosäsongen på framtiden. När vi kan dra igång beror helt på när myndigheternas restriktioner lättas och vi beviljas tillstånd att genomföra vår bingo. Men inget spel kommer att ske under maj och juni. 
Fotbollssektionen
Samtliga matcher ställs in från och med idag fredag 3 april!
2020-04-03 10:44, Fotbollssektionen
Upplands Fotbollförbund följer regeringens förbud och Folkhälsomyndighetens allmänna råd och riktlinjer. Detta innebär att Upplands Fotbollförbund har beslutat att alla tävlingsmatcher (alla åldrar) är inställda tills vidare. Rimbo IF har beslutat att även ställa in samtliga planerade träningsmatcher. 

  • Den som är sjuk, även med milda symtom, ska inte delta alls, utan stanna hemma till och med två dagar efter tillfrisknande. Insjuknar man under idrottsaktivitet ska man gå hem direkt. 
  • Om möjligt byta om hemma före och efter träning/match. 
  • Dela inte vattenflaskor, munskydd och liknande som kan överföra saliv.
  • Minska moment med närkontakt, gör andra övningar istället.
  • Ställa in samtliga möten/samlingar som inte är nödvändiga för att verksamheten ska fortgå.

Här finns Upplands FFs beslut i sin helhet: 
Svenska Fotbollförbundets riktlinjer
Riksidrottsförbundets information om corona.

Vårt förhållningssätt i rådande läge är att anpassa vår verksamhet och vidta de åtgärder som situationen kräver. Svensk fotboll har ett ansvar att bidra till att konsekvenserna blir så hanterbara som möjligt och att så få som möjligt drabbas.
Bingo
Bingon inställd
2020-03-16 19:50, Bingo

Bingon i Långsjöskolans matsal på lördagar är inställd resten av säsongen på grund av smittorisken av covid-19.

Innebingon kommer att starta upp till hösten igen. Vad gäller bilbingon kommer startdatum att presenteras på hemsidan vid ett senare tillfälle.

Stort tack till alla bingospelare för denna säsong!

Covid-19 information
2020-03-16 10:27
Det kan inte ha undgått någon att det just nu råder stor oro i samhället och vi får många frågor gällande föreningens verksamhet. Vårt förhållningssätt i rådande läge är att anpassa vår verksamhet och vidta de åtgärder som situationen kräver. De beslut vi tar baserar vi på den information som finns tillgänglig, och på regeringens och ansvariga myndigheters direktiv. Samtidigt är vi medvetna om att situationen förändras hela tiden och att vi kan behöva ompröva ställningstaganden. 

Utgångspunkten i dagsläget är att vi fortsätter att bedriva vår fotbollsverksamhet som vanligt, dock enbart utomhus. Planerade inomhusträningar kommer därför att flyttas utomhus eller ställas in. Ishockeyn fortsätter att träna som planerat men samtliga seriematcher och cuper är inställda. Däremot finns en avrådan från alla typer av möten och sammankomster som inte är direkt nödvändiga.

Det är dock mycket viktigt att att inga spelare, ledare eller övriga som uppvisar förkylningssymptom deltar i gemensamma aktiviteter eller besöker idrottsanläggningen.

För mer information om coronaviruset och de direktiv som föreningen förhåller sig till finns att läsa på länkarna nedan:

En miljon i projektbidrag!
2020-03-06 11:59

Länsstyrelsen i Stockholms län har beviljat Rimbo IF 500 000 kronor i projektstöd för utveckling av idrottsplatsen. Projektet omfattar dels installation av automatbevattning i fotbollsplanen samt att löparbanans ytskikt görs om och beläggs med ett multisportkonstgräs, dessutom skapas en ny aktivitetsyta vid fotbollsplanens kortsida. Stödet från Länsstyrelsen i Stockholms län är den del av landsbygdsprogrammet 2014–2020 hos Jordbruksverket som delvis finansieras av pengar från den Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling.


Föreningen har även blivit beviljade 400 000 kronor i idrottsmedel från Upplands Idrottsförbund och Riksidrottsförbundet för stöd till anläggningar och idrottsmiljöer.


100 000 kronor har även erhållits från Roslagens Sparbanks Stiftelser. Det stödet riktades till del av arbetet med installationen av automatbevattning. 

Nyheter från vår verksamhet
Fotbollssektionen, 24/05 16:38 
Rimbo Marknad, 19/05 15:18 
Ishockey - A-lag, 02/05 16:03 
Ishockey - Team 11/12, 24/04 14:55