Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Rimbo Idrottsförening
Huvudförening

Nu startar vi nya fotbollslag för de allra yngsta!
2020-07-13 21:02

Nu startar vi nya träningsgrupper/fotbollslag för de yngsta!

Alla med barn födda 2014 (flickor och pojkar) och 2013 (Flickor) är välkomna på uppstartsmöte lördag den 22/8 och lördag den 29/8.

Arkadien (Utomhus vid dansbanan) kl 11:00-12:00.

 

Vi bjuder på fika och bollek för barnen.

Varmt välkomna!

 

För mer info kontakta gärna oss så hjälper vi till, Niklas 0705324789 & Jonathan 0703474922

INSTÄLLT! Rimbo IF dam - Stensätra IF
2020-06-13 12:19
Rimbos premiärmatch i div.1 dam hemma mot Stensätra IF som skulle spelats 14/6 på Mullevallen har ställts in efter meddelat beslut från Svenska Fotbollsförbundet vid lunchtid idag lördag 13/6. En spelare som deltagit i träning med Stensätra IF har haft symptom av Corona. Matchens nya speldatum ska fastställas senast 18/6.
Bingo
Bilbingostarten skjuts upp
2020-04-08 11:10, Bingo
På grund av den rådande situationen med covid-19 och myndigheternas begränsningar till folksamlingar på högst 50 personer är vi tvungna att skjuta starten av bilbingosäsongen på framtiden. När vi kan dra igång beror helt på när myndigheternas restriktioner lättas och vi beviljas tillstånd att genomföra vår bingo. Men inget spel kommer att ske under maj och juni. 
Fotbollssektionen
Samtliga matcher ställs in från och med idag fredag 3 april!
2020-04-03 10:44, Fotbollssektionen
Upplands Fotbollförbund följer regeringens förbud och Folkhälsomyndighetens allmänna råd och riktlinjer. Detta innebär att Upplands Fotbollförbund har beslutat att alla tävlingsmatcher (alla åldrar) är inställda tills vidare. Rimbo IF har beslutat att även ställa in samtliga planerade träningsmatcher. 

  • Den som är sjuk, även med milda symtom, ska inte delta alls, utan stanna hemma till och med två dagar efter tillfrisknande. Insjuknar man under idrottsaktivitet ska man gå hem direkt. 
  • Om möjligt byta om hemma före och efter träning/match. 
  • Dela inte vattenflaskor, munskydd och liknande som kan överföra saliv.
  • Minska moment med närkontakt, gör andra övningar istället.
  • Ställa in samtliga möten/samlingar som inte är nödvändiga för att verksamheten ska fortgå.

Här finns Upplands FFs beslut i sin helhet: 
Svenska Fotbollförbundets riktlinjer
Riksidrottsförbundets information om corona.

Vårt förhållningssätt i rådande läge är att anpassa vår verksamhet och vidta de åtgärder som situationen kräver. Svensk fotboll har ett ansvar att bidra till att konsekvenserna blir så hanterbara som möjligt och att så få som möjligt drabbas.
Bingo
Bingon inställd
2020-03-16 19:50, Bingo

Bingon i Långsjöskolans matsal på lördagar är inställd resten av säsongen på grund av smittorisken av covid-19.

Innebingon kommer att starta upp till hösten igen. Vad gäller bilbingon kommer startdatum att presenteras på hemsidan vid ett senare tillfälle.

Stort tack till alla bingospelare för denna säsong!

Covid-19 information
2020-03-16 10:27
Det kan inte ha undgått någon att det just nu råder stor oro i samhället och vi får många frågor gällande föreningens verksamhet. Vårt förhållningssätt i rådande läge är att anpassa vår verksamhet och vidta de åtgärder som situationen kräver. De beslut vi tar baserar vi på den information som finns tillgänglig, och på regeringens och ansvariga myndigheters direktiv. Samtidigt är vi medvetna om att situationen förändras hela tiden och att vi kan behöva ompröva ställningstaganden. 

Utgångspunkten i dagsläget är att vi fortsätter att bedriva vår fotbollsverksamhet som vanligt, dock enbart utomhus. Planerade inomhusträningar kommer därför att flyttas utomhus eller ställas in. Ishockeyn fortsätter att träna som planerat men samtliga seriematcher och cuper är inställda. Däremot finns en avrådan från alla typer av möten och sammankomster som inte är direkt nödvändiga.

Det är dock mycket viktigt att att inga spelare, ledare eller övriga som uppvisar förkylningssymptom deltar i gemensamma aktiviteter eller besöker idrottsanläggningen.

För mer information om coronaviruset och de direktiv som föreningen förhåller sig till finns att läsa på länkarna nedan:

Nyheter från vår verksamhet
Ishockey - Team 11/12, 09/07 10:53 
Fotbollssektionen, 06/07 11:08 
Fotbollssektionen, 29/06 16:34 
Fotbollssektionen, 24/05 16:38