Årsmötet skjuts upp, hålls den 28 maj 19.00
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Rimbo Idrottsförening
Huvudförening

Årsmöte 28 maj 19.00 - Anmälan
2020-04-24 10:09
Rimbo IF Huvudstyrelse fattade under gårdagskvällen beslutet att genomföra det planerade årsmötet den 28 maj klockan 19.00. Med tanke på den rådande situationen och planeringen av lämplig lokal för årsmötet önskar vi att de personer som tänker sig delta på mötet anmäler sig via länken nedan, anmälan är varken bindande eller ett krav för att få närvara.För att ta del av dagordning vid årsmötet se tidigare publicerad nyhet här

Varmt välkomna till föreningens årsmöte 2020! 
Rimbo Cup Ungdom
Rimbo Cup 2020 - Inställd!
2020-04-22 08:41, Rimbo Cup Ungdom

Den pågående Corona pandemin gör att årets Rimbo Cup 12-14 juni 2020 inte kan genomföras. Efter att ha tagit del av den information som finns tillgänglig från Folkhälsomyndigheten, Riksidrottsförbundet, Svenska Fotbollförbundet samt fört en dialog med Upplands Fotbollförbund har vi kommit fram till beslutet om att ställa in årets turnering.


Vi beklagar naturligtvis detta men hoppas att ni har förståelse för beslutet, vi har undersökt alla möjligheter för att hitta alternativa sätt att genomföra turneringen men med nuvarande restriktioner och rekommendationer är det inte möjligt. Vi vet alla, spelare, ledare, domare och funktionärer att vi i dessa tider måste sätta hälsan i första hand och tillsammans minska takten på smittspridningen av coronaviruset i samhället.


Alla anmälda lag som betalt anmälningsavgiften kan välja om de vill flytta över anmälningsavgiften till nästa års Rimbo Cup och därmed redan nu säkra sin plats i turneringen 2021, eller om de vill få anmälningsavgiften återbetald. Rimbo Cup mejlar alla anmälda lag med information om hur de ska gå tillväga för att meddela sitt val. Har ni några frågor är ni välkomna att kontakta Rimbo IF:s kansli.Rimbo IF Kansli

0175-705 55

kansli@rimboif.com

Bingo
Bilbingostarten skjuts upp
2020-04-08 11:10, Bingo
På grund av den rådande situationen med covid-19 och myndigheternas begränsningar till folksamlingar på högst 50 personer är vi tvungna att skjuta starten av bilbingosäsongen på framtiden. När vi kan dra igång beror helt på när myndigheternas restriktioner lättas och vi beviljas tillstånd att genomföra vår bingo. Men inget spel kommer att ske under maj och juni. 
Fotbollssektionen
Samtliga matcher ställs in från och med idag fredag 3 april!
2020-04-03 10:44, Fotbollssektionen
Upplands Fotbollförbund följer regeringens förbud och Folkhälsomyndighetens allmänna råd och riktlinjer. Detta innebär att Upplands Fotbollförbund har beslutat att alla tävlingsmatcher (alla åldrar) är inställda tills vidare. Rimbo IF har beslutat att även ställa in samtliga planerade träningsmatcher. 

  • Den som är sjuk, även med milda symtom, ska inte delta alls, utan stanna hemma till och med två dagar efter tillfrisknande. Insjuknar man under idrottsaktivitet ska man gå hem direkt. 
  • Om möjligt byta om hemma före och efter träning/match. 
  • Dela inte vattenflaskor, munskydd och liknande som kan överföra saliv.
  • Minska moment med närkontakt, gör andra övningar istället.
  • Ställa in samtliga möten/samlingar som inte är nödvändiga för att verksamheten ska fortgå.

Här finns Upplands FFs beslut i sin helhet: 
Svenska Fotbollförbundets riktlinjer
Riksidrottsförbundets information om corona.

Vårt förhållningssätt i rådande läge är att anpassa vår verksamhet och vidta de åtgärder som situationen kräver. Svensk fotboll har ett ansvar att bidra till att konsekvenserna blir så hanterbara som möjligt och att så få som möjligt drabbas.
Årsmötet flyttas!
2020-03-20 08:56
Rimbo IF Huvudstyrelse fattade under torsdagskvällen beslutet att skjuta upp föreningens årsmöte, som var planerat att hållas den 26 mars, till den 28 maj med anledning av coronaviruset. 

Med hänsyn till den extraordinära situation som råder till följd av covid-19 och för att undvika smittspridning togs detta beslut. Mötet är planerat att hållas torsdagen den 28 maj 2020 kl. 19.00 men skulle omständigheterna göra att det inte är lämpligt att hålla mötet då heller kan det komma att flyttas fram ytterligare.  

Bingo
Bingon inställd
2020-03-16 19:50, Bingo

Bingon i Långsjöskolans matsal på lördagar är inställd resten av säsongen på grund av smittorisken av covid-19.

Innebingon kommer att starta upp till hösten igen. Vad gäller bilbingon kommer startdatum att presenteras på hemsidan vid ett senare tillfälle.

Stort tack till alla bingospelare för denna säsong!

Nyheter från vår verksamhet
Fotbollssektionen, 24/05 16:38 
Rimbo Marknad, 19/05 15:18 
Ishockey - A-lag, 02/05 16:03 
Ishockey - Team 11/12, 24/04 14:55