SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rimbo Idrottsförening
Huvudförening

Ishockeysektionen
Köp säsongskort och Rimbogrillen bjuder på en hamburgermeny
2021-09-17 19:26, Ishockeysektionen

Köp säsongskort till Rimbo Hockeys A-lagsmatcher i vinter och Rimbogrillen bjuder på en valfri hamburgermeny (värde 120 kr).

Ishockey - Hockeyskolan
Snart börjar årets hockeyskola
2021-09-04 15:21, Ishockey - Hockeyskolan

Rimbo IF bedriver Tre Kronors Hockeyskola i samarbete med Svenska Ishockeyförbundet. Hockeyskolan vänder sig i första hand till tjejer och killar födda 2014-2016, men vi välkomnar även äldre och yngre deltagare.

 

Hockeyskolan går ut på att under lekfulla former lära barn att fungera tillsammans samt att lära dem ishockeyns grunder – skridskoåkning, klubbteknik och känsla för spelet. Glädje ska genomsyra verksamheten!

 

Årets hockeyskola startar söndag 17 oktober kl 14.00 (inskrivning från kl 13.00). 

Utrusningskrav: För att deltaga i hockeyskolan behöver du skridskor, godkänd hjäm samt godkänt halsskydd.

 

Vi försöker hjälpa till att med låneutrustning ifall du själv inte har allt.

 

Anmälan gör du här: Anmälan Rimbo IF Hockeyskola

Rimbo Marknad
Rimbo Marknad inställd även 2021
2021-08-24 13:29, Rimbo Marknad
Tyvärr blir det ingen marknad i år heller.
Vi hade förhoppningar om att vi i år skulle kunna genomföra Rimbo Marknad efter att förra året ställdes in på grund av covid-19. Men tyvärr kommer det inte att bli någon marknad 2021 heller. Den information som kommit från myndigheterna den senaste tiden pekar på att restriktionerna kommer ligga kvar under hösten vilket omöjliggör för oss att arrangera marknad. Nu hoppas vi att nästa år blir bättre och att vi då ska kunna arrangera marknaden som vanligt. 
 
 
 
Eventuella frågor hänvisas till Rimbo IF Kansli, kansli@rimboif.com, 0175-705 55. 
Fotboll Herrar A
Herrfotbollen 2021
2021-08-11 14:29, Fotboll Herrar A

Till den match som skulle ha spelats i fredags den 6 auguti mot Örsundsbro IF blev Rimbo IF Herr tyvärr tvungna att lämna walkover då man inte fick ihop tillräckligt med spelare för att genomföra matchen. I och med att det var den andra walkovern som lämnades är laget nu uteslutet ur division 5.

 

Fotbollssektionen får nu ta nya tag och ta fram en plan för hur seniorverksamheten på herrsidan ska se ut i framtiden. 

Rimbo Marknad
Information om Rimbo marknad 2021
2021-08-04 14:41, Rimbo Marknad

Vi får många frågor kring om det kommer att bli någon marknad i oktober eller inte. Som det ser ut nu har pandemiläget klart förbättrats, men det finns i dagsläget fortfarande restriktioner vid marknadsevenemang gällande avstånd och besöksflöden. Så länge det finns restriktioner som begränsar genomförandet är det inte möjligt för oss att anordna marknaden. Enligt den plan som regeringen och Folkhälsomyndigheten har ska samtliga restriktioner dock vara borta den 15 september om läget fortsätter att förbättras. 

 

Vi kommer att invänta ett besked från beslutsfattande instanser innan vi avgör om årets marknad blir av. Troligtvis kommer vi att ta ett beslut under andra halvan av augusti och mer information kommer då att publiceras på hemsidan. 

Bingo
Äntligen bilbingo, start 7/7
2021-06-24 12:48, Bingo

Vi planerar att köra i gång med vår populära bilbingo i Rimbo igen, med start onsdag den 7/7. Detta under förutsättning att restriktionerna/läget inte förändras. 

 

Vi planerar att arrangera och spela varje onsdag från den 7/7 tom. den 22/9 (säsongsavslutning), med start klockan 19:00.

 

OBS: Endast kontantbetalning.   

 

Även om vi äntligen kan starta i gång - så tänk på att allt inte är som tidigare! För att minska risken för spridning av Corona-viruset har vi vidtagit vissa åtgärder. Platserna för bilarna kommer att vara visst markerade och vi alla kommer behöva hjälpas åt att sprida ut oss vid inkörning. Kioskförsäljning kommer att finnas, med begränsat utbud och antal platser inne i kiosken - vilket innebär att det kommer finnas risk för köbildning. Det är med andra ord av största vikt att vi alla respekterar och följer uppsatta regler.  

 

Respektera våra anvisningar när ni kommer till bingon som vår personal tillhandahåller, så att vi kan spela bilbingo.  

 

VIKTIGT! Stanna hemma om du uppvisar förkylningssymptom! 

 

Hoppas att vi ses den 7/7 på skarsjöplanen. 

Nyheter från vår verksamhet
Fotboll P15, 27/09 17:25 
Fotbollssektionen, 25/09 22:06 
Ishockeysektionen, 23/09 13:41 
Fotboll Dam A, 22/09 07:24