SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rimbo Idrottsförening
Fotboll
Flickor 14/15

Föräldramöte Rimbo IF F14/15 2021-09-20
2021-09-21 19:41

Hej,

Tack för ett trevligt möte!

Vi började mötet med ett presentationsvarv. Sedan tog Kristian över ordet, Kristian är ungdomsansvarig i Rimbo IF. Kristian berättade hur Rimbo IF som förening är uppbyggt, föreningen är till största del en ideell förening. Föreningen äger fotbollsplaner, ishall och övriga byggnader på Arkadien, föreningen förvaltar även Mulleplan, som ägs av Norrtälje kommun.

Laget F14/F15: Laget är spelare, ledare och föräldrar tillsammans. Vi är nu många tjejer som är med och spelar vilket vi tycker är väldigt roligt och ser bra potential i att kunna bedriva ett F14/15 lag i många år framöver 😊

Idag är vi tre tränare, Andreas, Linus och Amanda.

Två roller som vårat lag är i stort behov av inför kommande säsong är en lagledare och en eventansvarig. Vad innebär detta? Lagledare innebär att man hjälper till med det administrativa kring laget, såsom att hålla ihop föräldragruppen och hålla kontakt med andra lag/föreningar kring komman poolspel.

Eventansvarig innebär att man håller i arbetsschema och kommunikation med föreningen gällande de olika evenemang som kommer från och med nästa säsong.

Dessa två roller kräver ingen närvaro på träningarna. Föreningen stöttar dessa roller 😊

 Vi har ett behov framåt av att någon kan hjälpa till med det administrativa. Redan från nästa säsong är tanken att vi ska bedriva och medverka i poolspel. Poolspel innebär att vi kommer att spela några kortare matcher mot andra lag runt om i Roslagen. Vi ser även att vi behöver vara någon föräldrar till som kan ställa upp och hjälpa till på träningarna (kan man bara någon gång ibland är det helt okej, inga förkunskaper inom fotboll behövs).

Från nästa säsong kommer vi som lag att få några arbetsuppgifter från föreningen, uppgifter som kan förekomma är t ex att hjälpa till i kiosken på Arkadien, försäljning av klubbhäftet, arbete på/kring Rimbo marknad/Rimbo cupen och nattvandring.

Profilkläder kan köpas från intersport på följande länk: https://team.intersport.se/rimbo-if-fotbolls-sektion/

Profilkläder är inget krav utan är bara en möjlighet om man vill. Beställer man kläderna via länken (länken finns även på www.rimboif.com) så är det till ett rabatterat pris. Att tänka på är att intersport har haft problem med långa leveranstider av kläderna.

Vi jobbar med en app som heter sportadmin, ladda ner den. Genom appen finns information gällande träningstider, kalender och kallelser.

Benskydd har vi som krav på att samtliga spelar ska använda.

Sista träningen utomhus för denna säsong är tisdag 12/10. Vi har tänkt att hålla en träning/vecka i vinter, inomhus. Med uppehåll under någon/några månader. Kom ihåg att det är viktigt för barnen att pröva på flera olika aktiviteter, det finns många roliga vinteraktiviteter också 😊

Föreningsavslutning kommer att vara den 16/10, mer information om detta kommer senare.

Nästa säsong startar vi mars/april utomhus igen 😊

Spelar- och medlemsavgifter i Rimbo IF:

Medlemskap: enskild 200 kr/säsong. Familj 400 kr/säsong.

Spelaravgift: 500kr/spelare. Har man tre barn eller fler ges möjlighet till rabatterad spelaravgift.

Kansliet skickar fakturor på mail med avgifterna.

Bidrag för avgifterna finns att sökas hos Roslagsblomman.

Nu tror jag vi har fått med det mesta vi pratade om på mötet och vi vill avsluta med att säga att det är väldigt roligt att få vara tränare/ledare för era barn 😊

Finns det frågor eller funderingar gällande det administrativa, va inte rädda att prata med någon av oss 😊

 

Mvh Andreas, Linus och Amanda