SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rimbo Idrottsförening
Fotboll
Flickor 14/15

Välkommen till Flickor 14/15!
Vi jobbar hårt för att utveckla våra spelare och ha roligt på fotbollsplanen!
Vill du utvecklas som fotbollsspelare är du välkommen att kontakta oss.
Du hittar alla kontaktuppgifter under fliken kontakt och truppen!
Föräldramöte Rimbo IF F14/15 2022-03-17
2022-03-21 12:37

Hej,

Tack för ett bra möte. Här kommer anteckningar från det vi pratade om:

Avgifter:

Medlemskap familj 400kr/säsong

Medlemskap enskild 200kr/säsong

Spelaravgift 500kr/spelare

Kansliet skickar fakturor på medlemskap och spelaravgift på e-post. Det går att söka bidrag för avgifterna hos Roslagsblomman. Det kan finnas möjlighet att delbetala fakturorna, då behöver man själv prata med kansliet. Har man 3 barn eller fler som är aktiva i föreningen får man rabatt.

 

Jobb som vårt lag ska hjälpa till med under säsongen:

Alla lag i föreningen behöver hjälpa till under Rimbo cupen (spelas helgen 17-19/6).

Andra saker som vi kommer hjälpa till med under säsongen: Rimbo marknad 6/10, Kiosk på Arkadien, nattvandring. Alla föräldrar kommer att under någon/några tillfällen få arbetspass att göra för föreningen under säsongen.

För att vi ska få denna säsong att fungera och klara av att bedriva detta lag, krävs det att 1-2 föräldrar hjälper till med det administrativa/lagledare. Dessa roller kommer att skötas av Per Lennerup och Martin Sjölin.

Per och Martin kommer att ha kontakten mellan vårt lag och föreningen gällande de olika jobben vårt lag ska hjälpa till med, sedan sätta ihop ett schema till alla oss föräldrar och fungera som kontaktperson i dessa frågor.

Vi kommer även få mer hjälp på tränarsidan av Emma Kempe.

 

Hur vi hejar som föräldrar:

Det är viktigt att vi som föräldrar stöttar alla barn på rätt sätt, några ledord:

-Uppmuntra barnen regelbundet, så att de vet att ni bryr er om barnen och dess idrott.

-Det är aldrig okej att bli arg om barnet förlorar. Det viktigaste är att stötta och ge beröm i att barnet deltog, kämpade, försökte och hjälpte sina lagkamrater.

-Uppträd med respekt för alla när ni är med era barn i idrotten, det gäller domare, motståndare, andra föräldrar, ledare, funktionärer och alla andra som är där.

 

 

Träningstider:

Vi har två träningar kvar inomhus, onsdag 23/3 och onsdag 30/3 18:00-19:00. Sedan är det äntligen dags att börja utomhus igen. Vi börjar träna utomhus från och med tisdag 5/4.

Träningarna utomhus kommer att vara tisdagar och torsdagar, 18:00-19:00. Vi kommer att vara på Mullevallen (hubertusvägen Rimbo) tillsdess att gräsplanerna är redo nere på Arkadien.

 

2 lag anmälda till poolspel:

Vi har anmält 2 lag till poolspel denna säsong. Vi är en storgrupp vilket är jätteroligt 😊 Poolspel är att vi spelar 2-4 matcher under några timmar, 1-2 helger i månaden och brukar börja i maj, sedan ha ett uppehåll under sommaren, för att fortsätta någon gång i augusti.

Vi håller även på att boka en träningsmatch, som kommer vara någon gång i slutet av april. Vid matcher ordnar föreningen matchkläder.

Profilkläder:

Profilkläder kan köpas från intersport på följande länk: https://team.intersport.se/rimbo-if-fotbolls-sektion/

Profilkläder är inget krav utan är bara en möjlighet om man vill. Beställer man kläderna via länken (länken finns även på www.rimboif.com) så är det till ett rabatterat pris.

 

Övrigt:

-Påminner även om att benskydd är krav på träningarna och kommande matcher, det är även viktigt att barnen har med sig egna vattenflaskor.

-Vi kommer att skicka kallelser via Sportadmin till matcher och poolspel. Det är VIKTIGT att ni svarar på kallelserna i så god tid som möjligt, så att vi vet om era barn kommer eller inte.

 

Vi ser framemot denna säsong  – Mvh Andreas, Amanda, Linus och Emma

Föräldramöte Rimbo IF F14/15 2021-09-20
2021-09-21 19:41

Hej,

Tack för ett trevligt möte!

Vi började mötet med ett presentationsvarv. Sedan tog Kristian över ordet, Kristian är ungdomsansvarig i Rimbo IF. Kristian berättade hur Rimbo IF som förening är uppbyggt, föreningen är till största del en ideell förening. Föreningen äger fotbollsplaner, ishall och övriga byggnader på Arkadien, föreningen förvaltar även Mulleplan, som ägs av Norrtälje kommun.

Laget F14/F15: Laget är spelare, ledare och föräldrar tillsammans. Vi är nu många tjejer som är med och spelar vilket vi tycker är väldigt roligt och ser bra potential i att kunna bedriva ett F14/15 lag i många år framöver 😊

Idag är vi tre tränare, Andreas, Linus och Amanda.

Två roller som vårat lag är i stort behov av inför kommande säsong är en lagledare och en eventansvarig. Vad innebär detta? Lagledare innebär att man hjälper till med det administrativa kring laget, såsom att hålla ihop föräldragruppen och hålla kontakt med andra lag/föreningar kring komman poolspel.

Eventansvarig innebär att man håller i arbetsschema och kommunikation med föreningen gällande de olika evenemang som kommer från och med nästa säsong.

Dessa två roller kräver ingen närvaro på träningarna. Föreningen stöttar dessa roller 😊

 Vi har ett behov framåt av att någon kan hjälpa till med det administrativa. Redan från nästa säsong är tanken att vi ska bedriva och medverka i poolspel. Poolspel innebär att vi kommer att spela några kortare matcher mot andra lag runt om i Roslagen. Vi ser även att vi behöver vara någon föräldrar till som kan ställa upp och hjälpa till på träningarna (kan man bara någon gång ibland är det helt okej, inga förkunskaper inom fotboll behövs).

Från nästa säsong kommer vi som lag att få några arbetsuppgifter från föreningen, uppgifter som kan förekomma är t ex att hjälpa till i kiosken på Arkadien, försäljning av klubbhäftet, arbete på/kring Rimbo marknad/Rimbo cupen och nattvandring.

Profilkläder kan köpas från intersport på följande länk: https://team.intersport.se/rimbo-if-fotbolls-sektion/

Profilkläder är inget krav utan är bara en möjlighet om man vill. Beställer man kläderna via länken (länken finns även på www.rimboif.com) så är det till ett rabatterat pris. Att tänka på är att intersport har haft problem med långa leveranstider av kläderna.

Vi jobbar med en app som heter sportadmin, ladda ner den. Genom appen finns information gällande träningstider, kalender och kallelser.

Benskydd har vi som krav på att samtliga spelar ska använda.

Sista träningen utomhus för denna säsong är tisdag 12/10. Vi har tänkt att hålla en träning/vecka i vinter, inomhus. Med uppehåll under någon/några månader. Kom ihåg att det är viktigt för barnen att pröva på flera olika aktiviteter, det finns många roliga vinteraktiviteter också 😊

Föreningsavslutning kommer att vara den 16/10, mer information om detta kommer senare.

Nästa säsong startar vi mars/april utomhus igen 😊

Spelar- och medlemsavgifter i Rimbo IF:

Medlemskap: enskild 200 kr/säsong. Familj 400 kr/säsong.

Spelaravgift: 500kr/spelare. Har man tre barn eller fler ges möjlighet till rabatterad spelaravgift.

Kansliet skickar fakturor på mail med avgifterna.

Bidrag för avgifterna finns att sökas hos Roslagsblomman.

Nu tror jag vi har fått med det mesta vi pratade om på mötet och vi vill avsluta med att säga att det är väldigt roligt att få vara tränare/ledare för era barn 😊

Finns det frågor eller funderingar gällande det administrativa, va inte rädda att prata med någon av oss 😊

 

Mvh Andreas, Linus och Amanda

Nu kör viii!
2021-08-02 16:34

Hej hopp :) 

Dags för fotboll igen! 😀 

 

Vi smyger igång på Lördag kl 11.00-12.00 på mullevallen. Och kör sen på varje Lördag. 

Förstår att många fortfarande är iväg på tur men för er som är hemma är ni välkomna!

 

Vi kommer byta veckodag till Tisdagar för att få mer yta och för att barnen ska få köra på Arkadien. 
Så ny veckotid blir Tisdagar kl 17.30-18.30 på Arkadien B-plan. 
Start nästa vecka för Tisdagar. 

 

Ha en toppen vecka så ses vi på Lördag! 
Mvh Kristian 

Inställd träning 26/5
2021-05-26 11:56

Hej :) 

 

Vi ställer in träningen idag onsdag! 
Nya tag på Lördag! 

mvh Ledarna. 

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen
Fotbollssektionen, 23/09 13:51 
Fotbollssektionen, 05/04 05:53 
Fotbollssektionen, 18/03 15:48 
Nyheter från föreningen