SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rimbo Idrottsförening
Fotboll
Flickor 2014/2015

Välkommen till Flickor 14/15!
Vi jobbar hårt för att utveckla våra spelare och ha roligt på fotbollsplanen!
Vill du utvecklas som fotbollsspelare är du välkommen att kontakta oss.
Du hittar alla kontaktuppgifter under fliken kontakt och truppen!
Föräldrarmöte 240411
2024-04-16 11:15

Föräldramöte F14/15 2024-04-11

 

Hej,

Tack för ett bra möte. Här kommer anteckningar.

Idag är vi en stor grupp med 28 aktiva spelare i truppen vilket är jätteroligt.

Denna säsong har vi ett lag anmält i seriespel 7-manna och ett lag i poolspel 5-manna.

I seriespelet 7mot7 kommer vi att spela mot alla lag i serien på bortaplan och hemmaplan och i poolspel 5mo5 kommer vi att ha fyra poolspel, varav ett hemma på Arkadien.

 Vi kommer utöver dessa matchtillfällen att spela några cuper, vi är idag anmälda till tre cuper nu på vårsäsongen och håller ögonen öppna för fler till hösten. I och med att vi är en så pass stor trupp så kommer alla inte kunna spela alla matcher. Vi kommer att ha med 10-11 spelare/match i 7mot7 och 7-8 spelare/poolspel i 5mot5. Det är även aktuellt med några träningsmatcher under säsongen.

Alla tjejer kommer att få spela match vid flera tillfällen, där även träningsnärvaro kommer tas i beaktning i hur många matcher varje spelare spelar.

Gällande matchkläder har vi fått ett helt nytt ställ som är numrerat och vi kommer att dela ut ett ställ till varje spelare som sedan ansvarar för det under hela säsongen, inget av dessa matchställ får användas under träning då vi har växt ur stället kommer de ges till de yngre lagen i föreningen. När vi åker på match byter vi om gemensamt innan och efter.

Föräldrarna ansvarar för sitt barns matchställ och att det lämnas tillbaka efter säsongen och att det är med till varje match ens barn spelar.

Vi kommer även börja skicka kallelser till träningarna då det är lättare för oss att planera träningarna om vi vet hur många som kommer. Gällande kallelser till matcher vill vi att ni svarar så fort som möjligt när ni vet om ert barn kan närvara eller inte då det är större chans för oss att kalla in ersättare. Alla kallelser skickas ut via Sportadmin, har ni inte appen så ladda ner 😊

Smycken ska tas av alt tejpas på träning och match.

Vi har som mål att få in sponsorer så alla tjejer kan få en varsin träningsoverall och är en bra bit på väg, vi har idag fått in 15.000 till detta men det fattas ca 10.000. Är det någon som kan tänka sig att sponsra alt vet någon kontakta mig (Andreas). Vill något företag vara med och sponsra och ha tryck på overallerna så är mini 5.000kr då trycket är ganska dyrt. Summor under 5.000 är även det jättevälkommet då alla bidrag går rakt till träningsoverallerna 😊

Vi har idag en lagkassa på strax över 5000kr, vi har som mål att öka den för att i framtiden kunna åka iväg på någon större cup eller göra något annat roligt tillsammans. Vi eftersökte på mötet någon förälder som kunde ta lite större ansvar i att få igång försäljning till vår lagkassa. Jessica tog på sig denna roll vilket vi är mycket tacksamma för, men önskar att få hjälp av någon förälder till. Meddela oss om någon kan hoppa på!

Vi pratade mycket om att vi behöver ett bra föräldraengagemang för att få allting kring laget, lagkassan och de uppgifter vi har att hjälpa föreningen med att fungera, vi vill att alla föräldrar bidrar lite i dessa delar så ingen behöver göra allt.

 

Kontaktvägarna vi har i laget är följande:

-Sportadmin, kallelser, träningstider och matcher

-Facebook, Rimbo IF F14/15
-SMS-gruppen, den funderar så att när vi skickar ut i den gruppen så går det sms:et till alla som är inskrivna, när sedan någon svarar så går det endast till oss ledare.

Vill ni oss tränare något så går det jättebra att ringa eller skriva sms, alt bra efter träningarna då innan och under träning behöver vi fokusera på träningen och barn.

Årets lagfoto kommer att vara 25/4 i lilla bålbrohallen, vi skickar mer info om detta så fort vi fått. På lagfotot är det matchställ som gäller, de tjejer som hunnit fått sina av oss i samband med match tar med, de övriga tar vi med till och delar ut där.

Vi har även fått rabatthäften vi ska sälja (två/spelare). Dessa har Per och kommer kunna ge ut vid träningarna och Swish gäller till Per på 073-414 82 23 och görs i samband med uthämtning. Om vi lyckas sälja mer än två häften/spelare så får vårt lag överskottet in i lagkassan, så ta fler om ni kan sälja fler 😊

De arbetspass vi har fått av föreningen är insatser på Rimbo cup (14-16/6), några kioskpass på Arkadien men där återkommer Per/Martin med tider då vi fått dom. Kan även komma att bli någon uppgift kring Rimbo marknad som är torsdag 3/10.

Vi ser framemot en händelserik och spännande säsong

Mvh Andreas, Emma och Linus