SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rimbo Idrottsförening
Huvudförening
Rimbo Marknad

Rimbo Marknad - torsdag 5 oktober 2023.
Rimbo Marknad - Sveriges största endagsmarknad!
Varmt välkomna torsdagen den 5 oktober 2023!
 
Marknaden är öppen mellan 08.00-20.00. 
 
Här hittar du marknadskartan i pdf.
 
Information till marknadsknallar.

Livsmedelshantering_vid_evenemang_o_marknad_MSL.pdf »

Äntligen marknad!
2022-08-30 08:11

Vi får många frågor gällande marknaden, och svaret är JA det är klart att det blir marknad i år. 

 

Efter två år med pandemi och inställd marknad så är det äntligen dags för arrangemanget som i mångas ögon är Rimbos nationaldag. Som traditionen lyder är det Rimbo Marknad den första torsdagen i oktober, i år hålls marknaden således den 6 oktober. 

 

Vi ser fram emot årets marknad och hoppas att ni också gör det. 

Rimbo Marknad inställd även 2021
2021-08-24 13:29
Tyvärr blir det ingen marknad i år heller.
Vi hade förhoppningar om att vi i år skulle kunna genomföra Rimbo Marknad efter att förra året ställdes in på grund av covid-19. Men tyvärr kommer det inte att bli någon marknad 2021 heller. Den information som kommit från myndigheterna den senaste tiden pekar på att restriktionerna kommer ligga kvar under hösten vilket omöjliggör för oss att arrangera marknad. Nu hoppas vi att nästa år blir bättre och att vi då ska kunna arrangera marknaden som vanligt. 
 
 
 
Eventuella frågor hänvisas till Rimbo IF Kansli, kansli@rimboif.com, 0175-705 55. 
Information om Rimbo marknad 2021
2021-08-04 14:41

Vi får många frågor kring om det kommer att bli någon marknad i oktober eller inte. Som det ser ut nu har pandemiläget klart förbättrats, men det finns i dagsläget fortfarande restriktioner vid marknadsevenemang gällande avstånd och besöksflöden. Så länge det finns restriktioner som begränsar genomförandet är det inte möjligt för oss att anordna marknaden. Enligt den plan som regeringen och Folkhälsomyndigheten har ska samtliga restriktioner dock vara borta den 15 september om läget fortsätter att förbättras. 

 

Vi kommer att invänta ett besked från beslutsfattande instanser innan vi avgör om årets marknad blir av. Troligtvis kommer vi att ta ett beslut under andra halvan av augusti och mer information kommer då att publiceras på hemsidan. 

Rimbo Marknad 2020
2018-07-04 09:00
Platsbokningar inför 2020
De som har haft platser i flera år har rätt att fortsätta sälja på sina platser även vid 2020 års marknad. Därmed kan man i dagsläget, innan vi får återbud från någon, preliminärt säga att det ej finns några lediga platser. Lediga platser att hyra ut till "nya" försäljare på Rimbo Marknad uppstår först då återbud inkommer. 
För er som haft plats några år på marknaden är chansen stor att ni kommer att få denna plats även 2020. 
Du som är en ny sökare av plats kommer att få plats vid återbud, marknadskommittén väljer i dessa fall ut försäljare utifrån sortiment och när ansökan inkommit. Nya försäljare som vill sälja mat att stoppa i magen under marknaden kan bara tas in om någon befintlig säljare med matplats lämnar återbud. Vi får väldigt många förfrågningar från säljare av mat. Utbudet av mat får inte bli för stort och platser med extra mycket åtgång av el finns bara på vissa ställen på området.

Platsbekräftelser inkl faktura skickats ut ungefärligen i mitten augusti till de knallar som fått en plats till årets marknad.
Uppdaterat telefonnummer, 0175-705 55
2017-08-17 11:31
Det gamla numret 705 44 är inte längre i bruk utan det är nu enbart 705 55 som det går att nå kansliet på. 
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen