SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rimbo Idrottsförening
Fotboll
Pojkar 16

Välkommen till Pojkar 2016
Vi jobbar hårt för att utveckla våra spelare och ha roligt på fotbollsplanen!
Vill du ha roligt och utvecklas som fotbollsspelare är du välkommen att kontakta oss.
Du hittar alla kontaktuppgifter under fliken kontakt och truppen!
Protokoll från föräldramöte VT-24
2024-03-20 16:36
 • Roller
  - Tränarna coachar barnen och frågor gällande innehållet i träningarna ställs till dessa. Övriga frågor ställs till lagledaren.

 • Kontaktvägar
  - Kallelser kommer per mail
  - Sportadmin appen
  - Möjlighet finns att skapa en föräldragrupp på t.ex. WhatsUp för att ha kontakt gällande samåkning och liknande
  - Facebookgrupp finns

 • Rimbo Cup 14-16 juni 2024
  - Alla lag blir tilldelade uppgifter helgen det är. Då hjälper alla till.

 • Kiosk
  - Tider för kioskarbete på IP kommer tilldelas laget från föreningen.
  Kan man inte får man lösa tilldelade pass sinsemellan.
  - Vi önskar en eller fler föräldrar som kan ansvara för att lägga schema för våra tider och ha lite mer övergripande koll gällande detta.
  - Tränare/lagledare tilldelas inga tider i kiosken då dessa redan lägger tid på träningar, utbildningar, möten och liknande för lagets räkning.

 • Tider för uteträningar finns nu i appen och kallelser till samtliga träningar har skickats ut per mail. Dessa kommer ske på Mullevallen.

 • Poolmatcher kommer att komma och information kommer fortlöpande.  

 • Nattvandring
  - Nattvardringen lördag 4 maj behöver fyllas med 2 föräldrar till.
  I nuläget är familjen Noah R anmälda.
  - Lördag 1 juni är nu fullbokad. Tack till familjen Kalle, Anton och Beot!
  - Tränare/lagledare anmäler sig ej då dessa redan lägger tid på träningar, utbildningar, möten och liknande för lagets räkning.

 • Vår5:an – HAPPY BOSS CUP
  - Barn som betalat och är anmälda: Noah H, Noah R, Vidar, Hugo, Charlie, Kalle, Beot, Anton, Lorenzo och Filip
  - Spelschemat är ännu inte satt
  - Gå själva in på Cupens hemsida och uppdatera er om kioskutbud, adress och liknande https://www.procup.se/cup/cupstartgeneric900_skin03.php?ev=37081&lang=SVE

 • Lagkassa
  - Alla barn/familjer bidrar med försäljning om så ska ske.
  - Förslag kom på att sälja kryddor och tränare Peter tar på sig att beställa informationsmaterial gällande detta.
  - Vi önskar en eller flera föräldrar som ansvarar för att söka upp och organisera försäljningar och liknande för att få in pengar till lagkassan.

 

Sandra Petersjö
Lagledare P16

Sandra.petersjo@hotmail.com
0703260406

Föräldrarmöte 26/9
2023-09-27 21:47

 

 

Stort tack till alla som kom på föräldrarmötet igår och tack för ett bra möte :) 

Jag tänkte skriva här så ni alla får infon vad som sades på mötet. Ber om ursäkt för stavning och att det blev lite långt :D 

 

Först så presenterade vi oss för varandra. Det tycker jag är roligt och viktigt för framtiden. Förhoppningsvis kommer era barn spela fotboll i många år tillsammans och ni föräldrar kommer att umgås under matcher, cuper och kioskpass så va inte främlingar för varandra på träningar ;) 

 

Sen berättade jag om Rimbo IF och Arkadien. 

Rimbo IF är en ideell förening. Det betyder att alla ledare är där på sin egen tid och ingen får betalt för tiden dom lägger ner, utan vi gör det för våra barn. Rimbo IF äger Arkadien och bålbrohallen lilla gympahallen vid bålbroskolan.

Vi har 2 st anställda på kansliet och 2 st vaktmästare som tar hand om fotbollsplaner och ishall. 

 

Jocke,Damian och Peter presenterade sig som tränare. just nu har vi 3 st som är med och styr träningarna men det är fler som hjälper till och det är jättebra. Är det nån som känner att dom vill vara med i roll på träningarna så snacka med tränarna så löser vi det. Alla 3 herrar har påbörjat sin tränarutb vilket är superkul :D 

 

Vi pratade sen om Föräldrargruppen och förväntingar och roller som behövs i laget. 

Nästa säsong kommer grabbarna börja spela matcher och då blir det mer runt omkring som ska funka. Ni kommer även börja får arbetspass från föreningen. I ert lag så finns det ca 25 spelare och det brukar blir ca 2 arbetspass per säsong. Man får stå i kiosken och sen är det varje sommar  helgen innan midsommar en stor fotbollscup i Rimbo då jobbar alla lag och alla föräldrar. 

Det arbetet är inget man kan välja att stå över eller köpa sig fri ifrån. Det är vad vi gör för att föreningen ska kunna ha en balanserad ekonomi och inte behöva ta ut för höga avgifter för barnen. 

 

Vi pratade först om rollen som lagledare. Vad gör en lagledare? den rollen kan va allt mellan att hjälpa till med kallelser eller skicka ut info i laget. boka matcher och cuper  eller hjälpa till med material. Denna roll blir lite vad man gör den till och vad tränarna vill ha hjälp med. 

 

Sen pratade vi om rollen som kioskanvarig. Denna roll är jätteviktig i ett lag så det inte landar uppgifter på era tränare. Peter,Jocke och Damian måste få fokusera på fotbollen och inte lägga ner tid och kraft på kiosk. 

Så vad gör en kioskansvarig. Den rollen innebär att man är i kontakt med förening och går på möten gällande kiosken och Rimbo cup. 

Man gör ett arbetschema för lagets förlädrar och ser till att info kommer ut till laget om arbetspassen ni ska lösa under året. skickar ut kalleser och ser till att det flyter på bra under året. Det är alltså inte meningen att denna ska stå alla pass i kiosken utan se till att det funkar för laget. 

 

försäljningsansvarig. När grabbarna blir äldre så behövs pengar. Varför, jo ni kanske vill göra roliga saker med laget typ avslutningar. Åka på cuper eller köpa in kläder till grabbarna. 

Då behöver man såklart pengar. Det kan man tjäna genom att göra försäljningar typ sälja kakor eller newbody eller vad ni nu skulle välja att sälja. Ni kan göra vad ni vill för att få in pengar till laget. leta sponsorer till kläder är också en bra grej. 

Denna roll får ju prata ihop sig med tränarna och föräldrargruppen vad är målet med pengarna och vad orkar gruppen med och när är det smart att göra försäljningar. Varje lag har ett konto hos förening där pengarna redovisas efter varje försäljning. 

 

Vi snackade om att dessa roller kan såklart flera föräldrar dela på för att göra det enklare. 

Så snälla tänk lite snacka hemma men dessa roller måste vi fylla till nästa år.

 

Nästa säsong ska ni börja lira matcher. sjukt kul!!! :D 

Ni kommer åka på nått som kallas Poolspel. Det är som en minicup där man möter flera lag samma dag. 

det ni föräldrar kan hjälpa ledarna med är att svara på kallelser och va hjälpsamma med skjuts. Det är inte tränarnas ansvar att fixa skjuts utan det hjälps föräldragruppen åts med. 

Vi pratade mycket om hur man hejar. Vi hejar på våra barn, peppar och gläds och tröstar när det behövs. Tränarna hjälper era barn med fotbollen, föräldrar hejar bara och instruerar inte på matcher.

 

Träningar i Vinter inomhus kommer jag skicka ut så fort det är bokat, det kommer bli 1 träning i veckan.  Tränarna kommer meddela när ni har sista träningen ute, men tror ni kör en eller två veckor till. 

Under vinter så rekommender vi att låt barnen testa andra sporter. Typ innebandy, Ishockey, handboll eller judo. 

 

Jag vill att alla laddar hem appen sportadmin. den kommer behövas, där hittar ni kalleser, träningar och mycket annat bra. 

 

Vi pratade om informationsflöde. Just nu så skickar vi ut sms och mejlar. får alla sms i gruppen? 

men vi kanske behöver en till plattform där ni förlädrar kan prata med varandra. om skjuts, byte av kioskpass eller vad det nu kan vara. här får ni snacka ihop er och hitta en väg framåt. 

 

Avgifter. 

Medlemskap 200 kr enskild medlem. familj 400 kr. 

Spelaravgift 500 kr. 

dessa kommer på fakturor på eran mejl från kansliet. har man det tufft ekonomiskt så finns det hjälp att få, Googla roslagsblomman. Har man fler 3 barn eller fler i föreningen så ta det med kansliet så får ni rabatt på avgiften. 

 

Detta lag kommer bli grymt!!! nu låter det kanske som massa jobb med kiosk och cuper och allt men jag lovar det är lätt och ni kommer ha så roligt tillsammans. Om alla hjälps åt så blir det toppen :D 

 

Jag tror detta var allt. skulle ni ha några frågor så hojta till. 

Jag kommer dra mig undan ert lag nu och lämnar det i era händer. 

 

Ha det bäst mvh ungdomsansvarig Kristian 

Träningar P16, sommaruppehåll
2023-06-05 21:52

Hej 


Först vill jag säga att jag är superglad att det är så många grabbar som vill lira boll och att det är många föräldrar som finns runt träningarna och är delaktiga i laget. Stort Tack till Peter,Damian och Jocke som tagit ansvar och har tagit rollen som tränare för grabbarna. Men jag vill att alla ska veta att vi fortfarande behöver fler som hjälper till på träningar och runt om och även stöttar och hjälper Peter,Damian och Jocke i deras roller. Vi ska inte lämna dom ensamma nu utan Tillsammans är vi starka och ger våra barn förutsättningar för roliga och utvecklade träningar. Vi kommer fortsätta jobba med grunder och bygga goda rutiner för grabbarna.

Här kommer lite info fotbollen för P2016 framåt. 
Vi kommer nu starta med träningar på Onsdagar för grabbarna. 
Vi kommer träna på Arkadien b-plan Kl 18.00-19.00

Den 7+14+21/6 och även köra på Lördagar som vi gjort tidigare. 

Vi tar sedan sommaruppehåll från den 21/6 till 2/8.

Sen startar vi upp igen med Träningar på Onsdagar och Lördagar. 
Jag kommer i Augusti kalla till ett föräldrarmöte. 
Där kommer vi gå igenom hösten och nästa säsong.

Vad som krävs av er föräldrar och vad ni kan förvänta er. 

En grej, jag tycker att alla som inte har benskydd ska investera i det. Vi kommer spela match på träningar och det kan göra ont om man inte har skydd så snälla investera i det under sommaren. 

Har ni några frågor så snälla hör av er till mig. 
Mvh Kristian Ungdomsansvarig 

Uppstart P16
2023-04-22 17:57

Hej Jag heter Kristian och är ungdomsansvarig i Rimbo IF. 

Rimbo IF kommer nu starta upp lag för Pojkar födda 2016

Uppstarten kommer ske Söndag den 7/5 kl 11.00-12.00 på Arkadien A-plan

 

Vi samlas 11.00 vid läktaren vid A-plan. 
Sen kommer jag hålla ett kortare möte för er föräldrar och barnen kommer få genomföra sin första träning på A-plan där vi håller mötet. 

 

Hoppas vi ses på plats! Mvh Kristian

Säsong 2023 P2016 fotboll
2023-04-04 17:39

Hej :) 

 

Det är många som undrar när vi kommer dra igång med träningar för pojkarna födda 2016. 

Jag kan inte ge er ett exakt datum men nån gång i Maj kommer vi starta. 

Varför jag inte kan ge er ett exakt datum är pga av vädret. Vi måste hinna öppna arkadien så vi får plats uppe på Mulle. men jag återkommer lite senare i April när jag vet när vi kan dra igång igen. 

 

 

Men tanken är att Jag startar upp laget och träningarna igen som förra året men sen måste det efter ett par gånger lämnas över till föräldrar som kan driva laget. Det behövs Tränare men även föräldrar som kan hjälpa till med det adminstrativa i ett lag.

Rimbo if är en ideel förening och det betyder att vi inte har några betalda tränare som tränar våra barn utan det är vi föräldrar tillsammans med föreningen som skapar det så våra barn kan ha roligt,må bra och utvecklas. 

 

Vi kommer köra Lördagar kl 11.00-12.00 på Mulle (start oklart) 

Sen kommer det finnas utrymme för en veckotid om det finns föräldrar som vill driva laget. 

 

Jag återkommer närmare med startdatum. har ni några frågor så kontakta mig. uppgifter finns på hemsidan. 

 mvh Kristian Nylund ungdomsansvarig.