SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rimbo Idrottsförening
Fotboll
Pojkar 2015

Välkommen till Pojkar 15!
Vi jobbar hårt för att utveckla våra spelare och ha roligt på fotbollsplanen!
Vill du utvecklas som fotbollsspelare är du välkommen att kontakta oss.
Du hittar alla kontaktuppgifter under fliken kontakt och truppen!
Träningar och sommaravslutning
2024-06-01 13:33

Jättekul att se hur killarna kämpar på och utvecklas från vecka till vecka. Alla i sin takt, och i en takt som också kan variera. 😊

 

Träningstider är inlagda i kalendern som finns i både sportadminappen och här på lagets sida. Viktigt att ha benskydd på benen o fylld vattenflaska med på träning. Superbra att ungdomsdomare velat delta på träning, lärorikt för våra spelare och även för domarna. Vi försöker fokusera på fair play-uppförande både på träning och på match. Fint att se när killarna är måna om varandra och motståndarna. ⚽️🙏

 

Den som är uppmärksam kan se att det redan nu finns information om sommaravslutning i kalendern. Kika gärna på informationen om sommaravslutningen så hoppas vi så många som möjligt kan vara med. Kallelsen kommer att skickas ut inom kort. Det går redan nu att förhandsrapportera i sportadminappen.🌞

 

Allt gott!

/

Hälsar ledarna för pojkar födda 2015.

 

Har du som förälder eller anhörig någon fundering, fråga eller feedback så tveka inte att kontakta någon av oss ledare - antingen efter träning eller på telefon, mail eller sms. 

Bra träningar och föräldramöte 15/5
2024-05-04 10:53

Härligt att våren är här och att vi är igång med utomhusträningar.

 

Vi fortsätter träna onsdagar och lördagar. Än så länge på Mullevallen men håll utkik i sportadminappen och kalendern här på lagets hemsida för mer information om eventuella ändringar eller när vi börjar på Arkadiens gräsplan.

 

Onsdag 15/5 kl. 19-20 är det föräldramöte i matsalen vid Arkadien. Se info om detta som skickats på mail och finns i sportadminappen. Viktigt att som förälder/anhörig närvara.

 

Tveka inte att höra av dig om du har någon fundering, feedback eller fråga.

 

Allt gott så länge!

 

/Ledarna Pojkar födda 2015.

Inomhusträningar på lördagar kl. 10-11 i Långsjöhallen - start lördag 25/11
2023-11-23 20:54

Som ni kanske sett i Sportadmin-appen så ligger inomhusträningarna nu inlagda på lördagar kl. 10-11 i Långsjöhallen. Vi samlas kl. 9.50 så att vi kan komma igång med träningen när laget har tid på planen. 😊

 

Obs! Några helger är tiden, dag eller platsen ändrad. Titta i Sportadmin-appen för information om det. Informationen uppdateras också här på lagets sida under rubriken Kommande aktiviteter / Kalender.

 

Alltså, inomhusträningar från och med nu på lördag 25/11.

 

Plats: Långsjöhallen

Dag och tid: lördagar mellan kl. 10-11. Samling kl. 9.50.

 

* * *

 

Sportadmin-appen hittar du:

här på Appstore eller här på Google play

 

Har du som förälder eller anhörig någon fundering, fråga eller feedback så tveka inte att kontakta någon av oss ledare - antingen efter träning eller på telefon, mail eller sms. 

 

Hälsningar från ledarna P-15 Hans, Jocke, Mattias och Fredrik.

Höstens sista utomhusträning tisdag 10/10 och övrig information
2023-10-09 15:03

Sista utomhusträningen i höst är på tisdag 10 oktober kl. 17.30 på Arkadiens B-plan

Hösten är här vågar vi nog säga. I lördags var det vackert solsken men väldigt kallt i blåsten på träningen. I och med att vädret är oförutsägbart kommer tisdagsträningen 10 oktober bli den sista utomhusträningen för i år.

 

Höstavslutning

Vi ser över hur vi ska ordna en höstavslutning för killarna som verkligen har kämpat på bra den här hösten. Vi återkommer med mer information om höstavslutning. Har du förslag eller idé om detta - hör av dig!

 

Uppehåll och sen inomhusträningar

Vi kikar på när vi kan få till inomhusträning. Förhoppningen är att laget kan börja träna inomhus sista helgen i november och att laget får en tid på förmiddagen. När vi har detaljerad information så återkommer vi med det. Det blir alltså ett kortare uppehåll med fotbollsträningar och vi uppmuntrar att barnen provar på andra sporter eftersom det är utvecklande på många sätt för barnen men också för fotbollsspelandet.

 

* * *

 

Har du som förälder eller anhörig någon fundering, fråga eller feedback så tveka inte att kontakta någon av oss ledare - antingen efter träning eller på telefon, mail eller sms. 

 

Hälsningar från ledarna P-15 Hans, Jocke, Mattias och Fredrik.

 

Dagens träning tisdag 3/10 inställd
2023-10-03 08:22
Dagens träning tisdag 3/10 inställd

Hej, eftersom det är oväder med mycket nederbörd på ingång så ställer vi in eftermiddagens träning på Arkadien.

 

Alltså ingen träning idag tisdag 3/10.

 

Vi hoppas på att vi får fint höstväder på lördag och kommande träningar nu mot slutet av utomhussäsongen.

 

Hälsar,

ledarna Rimbo IF p15