SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rimbo Idrottsförening
Fotboll
Pojkar 2014

Välkommen till Pojkar 14!
Vi jobbar hårt för att utveckla våra spelare och ha roligt på fotbollsplanen!
Vill du utvecklas som fotbollsspelare är du välkommen att kontakta oss. 
 
Du hittar alla kontaktuppgifter här bredvid!
Rimbo cup schema matcher
2024-06-12 12:55

Hej

 

Rimbo cup I helgen. 😊

Spelschema finns på hemsidan. Varje match är 25 min.

 

Vi har lite olika samlingstider för olika spelare för att man spelar olika matcher. Se nedan. Ja messar ut vilka matcher ert barn ska spela. Vi är många spelare och nu i cupen har vi bara ett lag och vi vill att alla ska få spela även dom som inte tränat så länge eller mycket, men det betyder att alla kommer få stå över matcher. Jag messar vilka matcher man ska spela. 

 

När alla är på plats så hänger vi tillsammans. Behöver man gå hem om nått händer så måste man säga till så vi inte saknar någon.

På fredagen så löser varje familj middag själva. Men på Lördagen så har vi köpt lunch genom laget. Laget står för kostnaden. Vi äter lunch 11.00 på Långsjöskolan.

 

Samling Fredag kl 13.00 På Arkadien vid dansbanan. Se spelare nedan.

Julian,Jonathan,Isak,Colin,Viggo,Liam,Dante,Axel,Ivar,Amadeus.

 

Resten samlas kl 15.00 på Fredagen På Arkadien vid dansbanan.

 

Lördag Samling 07.00 på Arkadien vid Dansbanan ombytt och klar.

Filip,Isak,Colin,Jonathan,Liam,Viggo,Dante,Milton,Alvin,Sam.

 

Resten Samlas på Lördag på Arkadien 09.00. ombytt och klar.

 

Matchkläder, Vi delar ut kläder på Fredag så tar alla med sig hem på fredag  kväll och kommer ombytt på Lördag. Men Lördag efter cupen så vill vi ha in alla kläder. Så ha med er ombytte så vi får in kläderna. Missar man det får man lämna dom hemma hos mig.

 

På fredag är det disco för alla lag i vår ålder 20.30-22.30 ni som väljer att gå på disco orkar ert barn det om dom startar tidigt på Lördagen?

 

Glöm inte, godisförbud under matchtider, på fredag kväll efter match och efter matcher på Lördagen är det okej, men under cupen så avstår vi chips och godis.

 

Glöm inte våra arbetspass i helgen är det nått så hojta till!

 

Nu har vi en superrolig cup tillsammans! Glöm inte bra kläder i helgen!

 

 

Försäljning P14
2024-06-10 11:25

Hej

 

Jag och Hanna pratade ihop oss och vi bestämde oss för en försäljning. Jag hoppas alla kan ta sig tid att försöka göra sitt bästa. Man gör så gott man kan. Sälj till när och kära och ja vem som helst 😅

Är ju grillsäsong. Så vi hoppas få varorna i början på Juli för er att dela ut till dom ni sålt till. Jag vet att det var väldigt plötsligt men kör hårt! Pengarna går till vårt lagkonto. Vi spar till en cup på bortaplan nästa säsong. 

 

 nu är det dags för försäljning av kryddor och grillsåser från klasspengar.se.
För att kunna sälja behöver ni registrera er som säljare via den här länken. 
Sedan kan ni dela eran personliga länk via sms,Messenger, facebooka, etc det kommer även en katalog där det går att fylla i och sedan lägga in själv. Sista dag för beställning är sista juni. 
Har ni frågor eller problem att registrera er hör gärna av er till Hanna 0739993756

https://klasspengar.se/skapa-konto/?key=25992350c1af8f01

 

 

mvh Kristian och Hanna 

Rimbo Cup info
2024-06-02 13:22

Hej igen :) 

 

här kommer Rimbo cup info. 

Vi kommer kalla alla spelare till cupen men alla kommer inte spela lika mycket. som i seriespelet så kommer några spela mer och några lite mindre. vi har endast 1 lag med. 

 

Vi kommer lira 3 matcher på fre EM och 3 på Lör dag. Schema nedan. Det kommer även komma senare ett schema på vilka matcher ert barn står över så man vet det. Så ert barn kommer ej spela alla matcher. Vi tar samlingstider närmare också. 

 

Datum

Tid

 

Lag

 

Plan

Fre 2024-06-14

14:00

Rimbo IF

-

FK Bromma:Svart

IP Arkadien B1

Fre 2024-06-14

16:30

Täby FK:3: Blå

-

Rimbo IF

Mullevallen 1

Fre 2024-06-14

18:30

Rimbo IF

-

IFK Aspudden Tellus Gul:3

IP Arkadien B2

Lör 2024-06-15

7:30

BKV Norrtälje:Blå

-

Rimbo IF

IP Arkadien B1

Lör 2024-06-15

10:00

Rimbo IF

-

Ängby IF Svart:1

Mullevallen 1

Lör 2024-06-15

12:00

Rimbo IF

-

Ängby IF Gul

IP Arkadien A1

 

 

 

Vi kommer att köpa lunch i långsjöskolan på lördagen. Fredag kväll så får föräldrar lösa middag till sitt barn. Laget såtr för lunch på Lördagen. snälla skicka mig ett mejl eller sms om ert barn har nån speciallkost eller allergi. 

 

Under cupen är det som vanligt godis förbud. en läsk till middagen är okej men vi springer inte runt och äter godis,chips och kakor hela tiden. samma regel som vi alltid haft. 

 

Världens bästa Elin!!! har skickat ut arbetschema för Rimbo cup. alla ska ha fått det. har ni ej fått det så hojta till. ska även ha kommit en kallese på sportadmin app. 

 

Vi försöker hänga så mycket vi kan tillsammans som lag. Men ni föräldrar ansvarar för era barn. Om dom frågar oss om att bada så tar vi inte ansvar utan det måste ni sätta lite regler. vi kommer såklart bada under helgen men vi kan ej ensamma hålla koll på alla barn. Vi kommer försöka sätta upp ett tält där vi kan ha som bas och samlas och ah våra grejer under helgen. Men ha inte med massa värdesaker som kan förvinna. 

 

 vi köper även en t-shirt till alla spelare, snälla meddela mig snarast om stl på T-shirt till ert barn. 

 

Hojta om ni har några frågor mvh Krippe

 

 

Info P14
2024-06-02 13:21

Info P14

 

Hej

Förlåt för att info kommer här. Jag har jobbat så mycket och haft så mycket i min roll i fotbollen så jag har inte hunnit eller orkat ta tag i ett föräldrarmöte tyvärr. Det är ett par saker jag vill lyfta och informera om så alla vet hur vi ledare tänker.

Laget: vi är 20-21 spelare och 3 tränare och 1 kioskansvarig. Vi har fått några nya spelare denna säsong vilket är jättekul 😊

Först vi tränar fortfarande 2 gånger i veckan. Tis och Tors kl18.00-19.30.

Tis på mulle och Tors på Arkadien. Vi har haft tufft att få till bra träningar för alla spelare men känner nu att vi hittat ett arbetsätt som funkar och utvecklar barnen. Oscar kommer from nu att köra lite extra målvaktsträning med ett par spelare varje träning. Vi ledare har valt ut några som kör varje gång och på några som vi snurrar på som får testa på nån gång ibland.

 

På ledarsidan så är det Kristian,Oscar och Robin. Vi har kommit fram till att vi inte klarar av att driva 2 lag i seriespel då vi bara är 3 st och inte hinner med 2 serier. Det betyder att vi bara spelar i en serie med ett lag på 20 grabbar. Vi åker med ca 10 spelare per match det betyder att alla inte får spela varje helg. Vi hade tyvärr oturen att 2 lag drog sig ur våran serie också vilket betyder ännu färre matcher. Vi ledare har bestämt att vi kommer kalla efter träningsnärvaro och sen väger vi in annat också. Vilket motstånd, hur man är på träning och försöka få till en bra helhet.

Det betyder att man ibland få stå över match och tränar man inte så blir det inte heller så mycket match. Därför har vi börjat vänta med kalleser till efter torsdagsträning. Vi förstår att det inte är optimalt för alla men så är det just nu. Får vi in nån till Tränare till nästa år så kanske vi kan ha 2 lag men just nu är så här för oss. Vi försöker hitta lite träningsmatcher för att få in fler matcher så fler kan spela.

 

Lagkassan, vi har 18179 kr just nu.

-1300 kr för stolar vi köpt.

Är det nån som orkar ha hand om en försäljning så snälla. Vi siktar på att åka på cup med övernattning till nästa säsong. Sen vill vi ju såklart ha lite roligt under tiden också.

På tal om roligt. Är det nån eller några föräldrar som vill fixa en sommaravslutning vecka 25?

Det kan va vad som helst. Lite grillning eller fika på arkadien med nån förlädrarmatch,bad och lite lek?

 

Vecka 31 är det flygfyren cup. Vi kommer nog inte kunna ta med alla pga av få ledare men vi får se hur många spelare som är hemma. Kan ni föräldrar snälla gå in och klicka i sportadmin app om ert barn är tillgängligt eller inte.

 

Vecka 34, Lör den 24 är det utskickat kallese om match på Åland det blir en rolig resa och vi kallar alla. Sen får vi se om vi får ihop 1 eller 2 lag. Så in och svara på kallesen snarast så vi kan boka båt och bilplaster.

 

Kommer ett mejl om Rimbo cup lite senare idag. Kommer spelschema och kalleser.

 

Men gärna om nån kan hjälpa till med en liten lätt avslutning för sommaren vore najs.

Sen som jag skrev om försäljning om nån skulle kunna hålla en nån sån. Behöver inte va nu i sommar kan vara till hösten också. Har man ej swishar för klubbrabatten gör det snarast tack!

 

Mvh Ledarna.

Inomhus Lördagar i Långsjö
2023-11-03 16:37

Tjena 

 

imorgon börjar vi med inomhus på Lördagar igen. 

kl 11.00-12.00 i Långsjöhallen. Inomhusskor. 

vecka 48 sparbankshallen, se kalender för tid.

Uppehåll vecka 51,52,1. 
Sen kör vi igen i Långsjöhallen. 

Hör gärna av er om ni vet att erat barn inte tänker delta. 

Mvh Kristian