SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rimbo Idrottsförening
Huvudförening

Bli medlem i Rimbo Idrottsförening
BLI MEDLEM
Erbjudande från . . . Sportringen Uppsala - Bauer
2024-05-21 15:04
Vid köp, uppge att ni är med i Rimbo IF Hockey så får klubben kickback på köpet!
 
Rimbo Cup Ungdom
Cupinformation
2024-05-14 10:20, Rimbo Cup Ungdom

Nu har nedräkningen till sommarens cup startat på riktigt och det är bara en månad kvar innan det är dags.

 

Nedan finns ni information som kan vara bra för er att känna till och det kan ge svar på många av era frågor som kan dyka upp kring cupen. Bland annat hur ni och när ni senast måste anmäla specialkost, övergripande information gällande boende samt vilka tider som finns att förhålla sig till. 

 

Cupinformation inför

Fotbollssektionen
Lagtävling: Stöd Rimbo IF och vinn priser från Stadium & Adidas.
2024-04-19 12:00, Fotbollssektionen

Vi är exalterade över att kunna presentera en spännande tävling i samarbete med Stadium och Adidas! Tävlingen går ut på att varje lag ska värva så många medlemmar som möjligt till stadium.se. Det lag som lyckas värva flest medlemmar till sitt lag i Rimbo IF vinner ett fantastiskt pris från Stadium och Adidas!

För att delta i tävlingen behöver du bara registrera dig på stadium.se och välja "stöd din förening". Där kan du sedan välja Rimbo IF och därefter ditt favoritlag för att visa ditt stöd. Varje ny registrerad supporter räknas som en poäng för Rimbo IF, så se till att mobilisera dina vänner, familj och följare för att öka ert lags chanser att vinna!

Tävlingen pågår fram till och med den 1 juni, så se till att engagera dig och sprida ordet för att öka just ditt favoritlags chans att vinna!

För mer information se bilden.

Samarbete mellan Rimbo IF och Wallby Träningscenter
2024-04-16 19:31

Vi är glada att kunna meddela ett spännande partnerskap mellan Rimbo IF och Wallby Träningscenter! Som en del av detta samarbete erbjuder Wallby Träningscenter en exklusiv förmån till samtliga medlemmar i Rimbo IF – en generös rabatt på 30% på års- eller månadskort.

Vi är övertygade om att detta samarbete kommer att bidra till att stärka både individuell prestation och gemenskapen inom Rimbo IF. Vi vill tacka Wallby Träningscenter för deras engagemang för att stödja vårt samhälles hälsa och vi ser fram emot att se våra medlemmar ta del av detta fantastiska erbjudande. Välkomna till en hälsosam och aktiv livsstil med Rimbo IF och Wallby Träningscenter!

Är du inte redan medlem? Kontakta vårt kansli för att kunna ta del utav detta erbjudande, samtidigt som du stödjer Rimbo IF.

Gå in på https://www.wallbytraningscenter.se/blimedlem för att använda rabattkoden och läsa mer om Wallby Träningscenter.
Notera att detta endast gäller medlemmar. Wallby Träningscenter kollar löpande på vilka som använder koden och kan begära ut ett medlemsbevis hos Rimbo IF.

Årsmöteshandlingar 2024
2024-03-13 09:59
Föreningens samlade ekonomiska redovisning samt verksamhetsberättelser för 2023 finns nedan. 
 
 
 
 
Respektive sektions ekonomiska redovisning fås på begäran via mail till kansliet.  
 
 
Årsmötet hålls klockan 19.00 torsdag den 21 mars i matsalen på IP Arkadien, välkomna!
Joakim Persson, Årets Manlige Idrottare i Roslagen.
2024-02-19 14:14

Vid Norrtälje Idrottsgala 17/2-24 tilldelades Joakim Persson pris som bäste manlige idrottare i Roslagen 2024. Motiveringen ser ni nedan i kursiv text.
Vid galan mottogs priset av RIF fotbollssektions ordförande Ruben Skoglund. Joakim besökte  under måndagen RIF kansliet för att hämta blommorna, det inramade diplomet samt en klocka med namnet och utmärkelsen ingraverad.

Bilderna som bifogas är på Joakim iklädd såväl Rimbo IFs, IK Sirius samt landslagets utrustning, samt på Ruben under galakvällen. RIF lagbilden är från 2017, Joakim (15 år) står längst bak som nr.3 fr.v.
"Den Rimbo IF fostrade anfallaren fick sitt stora genombrott i allsvenska IK Sirius under 2023 med tio mål och fem assist, samtidigt som klubblaget slog nytt poängrekord. 21-åringen fick dessutom debutera i U21-landslaget, där han presenterade sig omgående, och innan året var slut hade Persson också hunnit bli uppkallad till A-landslagets vinterturné."

BLI MEDLEM
Nyheter från vår verksamhet
Fotboll P17, 17/05 08:23 
Rimbo Cup Ungdom, 14/05 10:20 
Fotboll P15, 04/05 10:53 
Fotboll F16/17, 30/04 15:20 
Fotboll P08-10, 30/04 14:42