SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rimbo Idrottsförening
Huvudförening

Rimbo Cup Ungdom
Anmälan till nästa års cup är nu öppen!
2022-09-30 11:11, Rimbo Cup Ungdom
Cupen spelas även denna gång för lag i åldersklasserna F-10, F-11, F-12, P-10, P-11 och P-12. Det är alltså pojkar och flickor födda mellan 2011-2013 som spelar i 2023-års Rimbo Cup Ungdom.
 
 
 
Har ni frågor är ni välkomna att kontakta Rimbo IFs kansli.
0175-705 55
Ishockey - Hockeyskolan
Snart börjar hockeyskolan
2022-09-25 12:30, Ishockey - Hockeyskolan

Rimbo IF bedriver hockeyskola för tjejer och killar födda 2015-2017 och söndag den 9 oktober är det dags för inskrivning i Arkadienhallen. Vi startar 15.30 och rundar av en timme senare.

 

På isen bär vi hjälm, skridskor och vantar/handskar.

 

Ledare kommer att finnas på plats, både på och utanför isen. Vill man som förälder trots det vara med på isen är det förstås möjligt. Kom igåg att skridskor och hjälm gäller även för vuxna som ska vistas på isen.

 

Mer information och anmälan görs på länken nedan.

https://trekronorshockeyskola.se/register/rimboif

Ishockey - A-lag
Hemmapremiär
2022-09-25 09:40, Ishockey - A-lag

Äntligen är det dags för A-lagets hemmapremiär i HockeyTvåan.

Tisdag den 29 september kommer SK Iron på besök till Arkadienhallen, matchstart 19.00.

Eftersom det inte finns några publikrestriktioner så säljs biljetter direkt i Entrén.

Betala gärna med swish.

 

Aktiva ungdomar i Rimbo IF Ishockey går självklat in gratis.

 

Väl mött!

Fotboll Herrar A
Serieseger!
2022-09-23 08:20, Fotboll Herrar A
Foto: Tobias Stahl

Det blev en lyckad första säsong för herrlaget som inför året startade om i div 8. Med ett ungt lag bestående av spelare där nästintill samtliga är fostrade i föreningen var målsättningen inför året inte att vinna serien och avancera i seriesystemet utan att bygga en organisation och ett lag för framtiden, bestående av spelare från vår egen ungdomsverksamhet som har ett hjärta för klubben. Att ta steget från junior till senior är aldrig enkelt och att göra det med ett helt lag i stort sett trodde vi skulle innebära att vi behövde en säsong för att se och lära. Men tidigt in under säsongen insåg vi att laget hade kapacitet att stå upp mot motståndet och utvecklingen som skett under året har varit enorm. Nu har grunden lagts för att bygga en framtid för Rimbo IF Herrfotboll.

 

 

En artikel finns att läsa i Norrtelje Tidning via länken nedanför. 

Norrtelje Tidning - Glädjeyra på Arkadien

 

"Vi har börjat om från botten med ett juniorgäng kan man säga. I början i vintras kände jag lite hur ska det gå. Grabbarna har visat på en stor mogen och de har utvecklats enormt. Jag är så sjukt stolt, säger Elliot Isaksson." 

 

"Det har gått väldigt bra den här säsongen, över förväntan tycker jag. Grabbarna har växt för varje match som vi har spelat och insett att det inte är så farligt att spela seniorfotboll. Det är en väldig skillnad att mellan junior- och seniornivå, men grabbarna har gjort det fantastiskt. Jag är otroligt stolt, säger Patrik Bäckman."

Rimbo Marknad
Äntligen marknad!
2022-08-30 08:11, Rimbo Marknad

Vi får många frågor gällande marknaden, och svaret är JA det är klart att det blir marknad i år. 

 

Efter två år med pandemi och inställd marknad så är det äntligen dags för arrangemanget som i mångas ögon är Rimbos nationaldag. Som traditionen lyder är det Rimbo Marknad den första torsdagen i oktober, i år hålls marknaden således den 6 oktober. 

 

Vi ser fram emot årets marknad och hoppas att ni också gör det. 

Ishockey - A-lag
Mattias Valente ny tränare för Rimbos A-lag
2022-08-09 20:20, Ishockey - A-lag
Mattias Valente ny tränare för Rimbos A-lag

44-åringen ersätter Niklas Eriksson i Rimbos bås den kommande säsongen.

 

Rimbo IF Ishockey har hittat sin nya huvudtränare. Mattias Valente tar över efter Niklas Eriksson, som dock fortsätter att jobba kring A-laget med sportsliga frågor.

 

Mattias kommer närmast från Arlanda Wings i Hockeyettan som han tränat under tre säsonger.

 

– Det ska bli en jätteroligt att träna Rimbo, säger Mattias. Jag är redo att sätta igång och träffa truppen. Nästa vecka går vi på is och då träffar jag laget för första gången.

 

Efter de senaste två, något märkliga säsongerna, med nedstängningar på grund av panedmin, har Rimbo gått kräftgång i Hockeytvåan, men Mattias väljer ändå att sikta högt.

 

– Alltvåan är definitivt målet och realistiskt, det finns stor potential i spelarmaterialet och kan vi dessutom tillföra lite spets så ser jag inte det som någon omöjlighet. 

 

Som assisterande tränare tar Mattias med sig sin bror, Joaquim Valente.

Nyheter från vår verksamhet
Rimbo Cup Ungdom, 30/09 11:11 
Ishockey - Hockeyskolan, 25/09 12:30 
Ishockey - A-lag, 25/09 09:40 
Fotbollssektionen, 23/09 13:51 
Fotboll Herrar A, 23/09 08:20