SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rimbo Idrottsförening
Fotboll
Dam A

Välkommen till Rimbo Dam!
Vi jobbar hårt för att utveckla våra spelare med en kompetent tränarstab och 
dom rätta förutsättningarna!
Vill du utvecklas som fotbollsspelare är du välkommen att kontakta oss.
Du hittar alla kontaktuppgifter här bredvid!
Div.1 N.S Ljusdals IF -Rimbo IF Lör 3/10
2020-10-04 08:16
 3/10 Det datumet kommer att finnas i mitt hjärta för alltid . Vi har i mitt tycke gjort en bragd som borde finnas i alla Rimbo IF dams (spelare , ledare och fans) hjärtan för alltid . Covid säsongen 2020 när vi till slut får reda på hur serien skall spelas . Spelarna är super taggade inför premiär mot Stensätra hemma på Mulle 14/6. De gör i ordning Mulle så den skiner som en sol inför premiären . NEEJ DÅ !! då ställer covid till det och ingen match . Luften går ur spelarna och det tar ett tag att återhämta sig. Vi kommer tillbaka efter 2 inledande förluster med 3 raka segrar. Sedan börjar nästa uppförsbacke. Skadorna trillar in så man inte tror sina ögon .  Truppen vägrar vika ner sig trots alla motgångar även när man med kniven mot strupen skall åka upp till Hälsingland för ödesmatch för hela Rimbo IF och för damfotbollen i Roslagen . Trots allt detta behärskar vi på något sätt denna börda som sätts på spelarnas axlar och VINNER MOT LJUSDAL MED 1-0 . TJEJER !!!! TJEJER !! VI SPELAR DIV.1  2021 . NI ÄR TAMEJFAAN HELT UNDERBARA !!!

06.45 samling på Arkadien för färd mot Ljusdal och den sista helt avgörande drabbningen i Div.1 N.S . Vi vet vad som krävs seger eller oavgjort och vi spelar Div.1 nästa säsong . Stämningen känns avslappnad och vi har ju Bempa som chaffis. Han håller i ratten stadigt och säkert . Han klarar av ett par omkörningar längs vägen, snyggt Bempa . Efter litet stopp på OK Uppsala för att ta upp Issa och Jass med lite frukost macka och kaffe. Blir nästa stopp i Tönnebro för en finare frukost (Ägg och bacon ) . När vi närmar oss Ljusdal har de stängt av vägen och vi får åka på en väg som kallas vägen som inte fanns. För väg vetetusan om vi kan kalla det !!! . Känslan att nervositeten och allvaret stiger ju närmare Ljusdal vi kommer . Själv är jag super nervös !!! Det viktiga är dock att spelarna kan hantera situationen . Tycker mig skönja en hyfsad avslappnad stämning bland spelarna trots att vi vet vad det är som gäller . Klart är att toaletten blir flitigt använd bland både ledare och spelare . Nää nog är det lite små pirrigt det här  !!!
Uppvärmning och line up innan match . Nu smäller det  !!
Matchen är igång och känner mig hyfsad trygg på min plats på bänken . Vi startar oxå förtroendegivande med ett bra tryck på deras försvar . Ljusdal kommer dock ur våran första press och nu börjar jag känna en obehaglig känsla krypa i kropp och hjärna !! Ljusdal är framme och hotar våran backlinje som inte blivit varma i kläderna än och känns nervösa. Olle avvärjer lugnt deras första läge. Hon känns förövrigt mycket trygg i dag . Där kallar vi det mental styrka och även mycket rutin trots sin unga ålder . Det blir mycket kamp och mera kamp om herraväldet på den gröna ytan . Skönspel får vänta till någon annan gång . Det här gäller alldeles för mycket för bägge lagen . Tycker vi kramar oss ur deras övertag och kommer mer och mer till hot mot deras backlinje. Efter dryga halvtimmen händer det som inte får hända i en sådan här drabbning . Tuva skriker ut sin smärta efter en kamp om boll . Det knakade som när du bryter spagetti säger hon till mig i omklädningsrummet . Tack snälla Ljusdals dam ledar duo som hjälper till med bår, bärhjälp och tillkallning av Ambulans . Jass är ett jättestöd för Tuva när hon behöver det i väntan på ambulans. Jag springer som en tätting fram och tillbaka (Koll av Tuva , koll på matchen ) Tycker mig höra Rimbo jubel , jo då och vi jublar  i omklädningsrummet . Tilde har med sin 19-åriga kyla smekt in ledningsmålet efter en hörna . Det är våran Tilde !!!! Yes ,yes vi leder trots att spelet hackar och de Gula kämpar som bestar . Vi håller halvleken ut och får pusta lite och tjejerna får träffa Tuva och ge henne styrka för väntande ambulansfärd till Hudiksvall . Jäävla Ambulans !! känns som den aldrig kommer . 
Andra halvlek startar och när jag tittar ut från holken ser jag de Gula i anfall hela tiden . Rapport till Tuva. Vi är i klister men fortfarande ledning . Mitt i allt ringer Tuvas mamma och är orolig så klart . Tuva är cool säger jag och talar om vad som kommer att hända. Tittar ut igen och ser återigen ett tryck från Ljusdal och vi kämpar som vildar . Ambulansen kommer . Lovar Tuva att vi hämtar henne . Cool tjej det där . Full av beundran !! Sätter mig återigen på bänken med 20 kvar . Genast känner jag en lugn när jag ser spelarnas ansikten . Vi ser bestämda ut och har precis den kroppshållningen som krävs för att hantera sista kvarten . Vet inte om Ljusdal inte orkar längre eller om vi gör det strålande. Sista kvarten blir på något sätt en lugn historia då vi har fullt grepp på dem. I alla fall den känslan jag har trots mina 300 i puls mot slutet . Domaren missar en solklar straff till oss i sista minuten . Men skit i samma för när han blott den 19-åriga rättskiparen blåser av matchen . Jaa jublet når inga gränser när di blåe skriker ut sin glädje för att efter svett, tårar , bedrövelse ha rest sig och klarat kontrakt för Div.1 2021. Glädjen och sången fortsätter i omklädningsrummet efter matchen . Kommer på mig själv mitt i all seger dans att skänka en tanke till Ljusdals IF som deppar lika mycket som vi jublar . Idrotten kan vara underbar men samtidigt så hård mot en . Men i dag Jublar vi och sjunger med hela vårat Blåa hjärta . Vi håller kontakten med Tuva som är framme i Hudiksvall och efter röntgen som visar brott på smalben (Gips sedan vidare till Norrtälje sjukhus) Ett stort tack till akuten på Hudiksvall som tagit hand om våran Tuva . Vi hämtar Tuva i Hudiksvall innan hemfärd mot RIMBO . När vi glider in i Hudiksvall blir Bempa så snyggt fotad  och Bempas reaktion . Faan det är ju 70 här och inte har han kammat till sig heller . Bempa är ju helt underbar . Våran bästa chaffis !! . Vi stoppar för mat i Tönnebro innan vi till slut rullar in med ett trött men glatt gäng in i Rimbo . Vi har även hittat mina nycklar som varit borta ett tag. 
TACK TJEJER !!! Ni har gjort denna dag till en BRAGD som vi kommer minnas länge !!
Hela laget är fantastiska i dag som klarar av att hantera situationen och en stor del i äran vill jag även ge till Tobbe och Pata som gjort allt för laget !!

Laget : Olle , Anica(K) , Norrman , Ida, Issa , Moa.E , Kajsa , Ullis ,Tuva , Tilde, Mickis 
Avb: Frida (35) , Ebba.L , Emma.L , Jass 
Div.3 Fanna BK - Rimbo IF 2 Sön 20/9-20
2020-09-21 08:29
Tyvärr förlorar vi den otroligt viktiga matchen mot Fanna borta med 2-1 på Söndag kvällen efter underläge till vilan med 0-1. Matchen gällde mycket i kampen om plats i Div.3 nästa säsong. Fanna griper sista halmstrået i denna kamp. Vi har dock ff det i egna händer men då krävs det vinst hemma mot Månkarbo hemma på IP Arkadien i sista omgången för att säkra div.3 spel nästa säsong . 
Kan inte säga att Fannas vinst är orättvis då de skapar flera lägen än oss i matchen genom långa bollar mot ett par rappa anfallare . Dessa skapar problem för vårat försvar ett antal gånger. Vi har svårt att komma åt dem i pressen högre upp i banan och störa deras uppspel . Tycker att de är lite snabbare och stör oss i vårat spel och där kanske skillnaden är under kvällens match . Tycker dock att vi försöker ända in i kaklet. Vi ger aldrig slaget förlorat utan kämpar verkligen för den Blåa tröjan till sista blodsdroppen . Det skall vi vara stolta över . Vi har helt enkelt inte marginalerna med oss i denna match . Tilde kvitterar efter ett riktigt snyggt anfall i början av andra halvlek och då känns det som vi har ett litet övertag på Fanna. Men momentum går efter ett tag över till hemmalaget och de börjar oroa oss framför Olle i kassen . Oturligt får de till slut en straff som i mitt blåa hjärta förekoms av en rejäl knuff i en närkamp på våran ytterback . Men våra protester hjälper föga så klart när han redan pekat på straffpunkten . De gör inget misstag utan trycker dit lednings bollen utan pardon . vi gör ett otroligt tappert försök att komma i kapp men tyvärr lyckas vi inte utan vi får vända hemåt utan poäng i bagaget . Det vi skall ta med oss in till sista omgången är att vi matchen igenom verkligen kramar ut allt vi kan ur våra kroppar. Ibland räcker inte det som i kväll  men envisheten vinner och det tar vi med oss till sista omgången . 
Svårt att se någon sticka ut det där lilla extra i kväll men Jass tycker jag bär Kaptens bindeln med den äran och håller ihop försvarsspelet framför Olle. Det är väl det som fastnar på min näthinna och att laget verkligen ger allt och vägra vika ner sig fast allting inte går som på räls .
Nu gäller det att envetet knyta nävarna och lägga all fokus på träningarna i veckan inför helgens drabbningar .

Laget : Olle , Jass (K) , Jennie , Moa.M , Emma.L , Ebba.L , Alice (F.06) , Linn (F.06) , Riki , Tilde, Frida 
Avb: Mona , Frida.K (F.06), Meja (F.06)

Mål : Tilde 


Div.1 N.S Sätra SK - Rimbo IF Lör 19/9
2020-09-20 08:40
En svår match mot Sätra SK som framförallt hemma på deras konstgräs är en mycket svår nöt att knäcka . Det visste vi när vi anlände till Sätra BP . Ett fint välkomnande från motståndarna och en rolig överraskning väntar oss när Niklas (vi vet vem) med sambo och nyfödde Lea glider in. Ett riktigt kärt återseende och in med honom till tjejerna med barnvagn . Bra uppladdning och peppning inför matchen . 
Efter en trög start där vi inte kommer åt dem i press spelet jobbar vi oss sakta in i den och når till slut ett oavgjort resultat . 1-1 efter att vi jobbat i kapp 0-1 till vilan .

Direktiven från tränarduon är att vi i början skall ligga lägre i vårat press spel första kvarten, då de vill rulla i gång och äga boll . Vi kommer dock inte rätt i det utan Sätra hittar stora ytor mellan våra lagdelar . Känns oroligt ända från början och vi känns osäkra i vårat agerande . Sätra känns heta och vinner kamperna samt spelar runt oss så vi knappt får känna på trasan . Efter kvarten kommer oxå motiverat deras ledningsmål på ett snyggt inspel in i boxen har vi räknat fel och 1-0 i arslet . Nu känns det små jobbigt hos di blåe . Men vi knyter nävarna och med små steg börjar man skönja att vi ledda med Kajsas otroliga energi och beslutsamhet börjar få mer och mer grepp på det Orangea  hemmalaget. sista kvarten har vi jobbat oss till ett övertag på dem och nu börjar det lukta mål det känns ända ut till min plats på bänken . Vi skapar oxå 2 otroligt fina kvitteringslägen . Första genom Mickis som blir hållen i tröjan när hon sliter sig loss . Straff jaa kanske men domaren väljer att inte reagera. Ullis friställs efter en otrolig fin macka . Får dock bollen lite långt i från sig och deras utmärkte keeper läser det och haffar bollen i sista stund när Ullis skall runda denna. Ju mera vi börjar få grepp på dem ju mera hårda tag blir det i matchen . Kajsa blir ganska så bryskt behandlad och det används kanske lite konstiga ordval . Men detta triggar Kajsa ändå mera . Hon lirar ju en del Australisk fotboll där det ibland är hårda tag . Oavgjort till vilan hade känts helt ok . Då chans fördelning för heta chanser varit 2-2 . 

Halvtidssnacket ute i det vackra vädret som bjuds idag . Solen värmer som det vore finaste sommar. Känns positivt men blir lite orolig dock när jag ser ett par som ser lite molokna ut . Men vi känner att vi har momentum och hoppas innerligen att vi kan behålla det .

Första 20 -25 min. är nog det bästa vi kramat ur di blåe i år. Fy f...n va bra vi är nu . Vi spelar fotboll och vinner ytor som jag och tränarduon bara bedåras av från sidan . Sätra har otroligt svårt att komma åt oss och vi utmanar deras keeper ett antal gånger , hon är dock otroligt svår att få hål på . Deras bänk börjar bli oroliga och de försöker göra förändringar för att hitta motmedel mot di blåes offensiv . Vi kvitterar efter dryga kvarten . Fint slagen hörna från Moa och en underbar nickskarv från planens gigant Kajsa och Tuva håller sig på bortre ytan precis där hon skall vara och trycker in kvitteringen i kassen . Efter målet har vi ett par gyllene tillfällen att även ta ledningen men deras keeper gör ett par strålande räddningar. Nu följer en period där spelet hårdnar till och det ligger spelare som käglor på planen och vi tappar lite vårat momentum efter de pauser som blir i spelet . Hemmalaget lyckas krama sig ur vårat tryck och tar tillbaka initiativet ett tag tills nästa skade period med liggande spelare på planen . Vi känner att domaren är på väg att tappa matchen men hon lyckas dock reda ut situationerna som blir på ett förtroende väckande sätt . Sätra åker på en skada och ingen mera ersättare . De får lira med en kort tills deras reserv keeper får tag på en  ute spelar tröja . Nu glider momentum tillbaka till oss och vi har ett gyllene läge att avgöra matchen . Ullis som har ett stort övertag på sin kant sliter sig loss men hon i kassen gäckar oss ytterligare . När 1 minut återstår av de 10 min. som domarn lagt till åker vi på en oturlig knä skada på Ebba.N . som för övrigt varit utmärkt i sitt försvarsspel . 6e skadan på kort tid. Vi håller nu tummarna för Ebba och hoppas att det inte är något allvarligt. Ska oxå sägas att övertiden känns oändlig vi har svårt att sitta still på bänken. Känns skönt när domaren blåser i pipan för fulltid. Känns som bägge lagen är nöjda med 1 pinne .
Dagens gigant på Sätras konstgräs Kajsa Sund !!!. Vill oxå framhålla Ebbas backspel resolut och härlig pondus . Amanda i kassen gör ett par riktigt fina fotparader och läser djupleds spelet fantastiskt bra . Unga Tuva som jobbar oavbrutet och  får trycka in bollen från den ytan som tränarna tjatat på !!
Nu laddar vi i veckan för årets sista utmaning på hemmaplanen mot Västerås BK 30 . En motståndare som vi haft svårt mot. Hoppas Hoppas att vi kan visa för våran trogna hemma publik och för alla fotbolls intresserade i Roslagen hur bra fotboll Rimbo Dam spelar !!!
Tagga !!!

Laget : Amanda , Anica (K) , Norrman , Ebba.N , Ida , Moa.E , Kajsa , Ullis , Tuva , Bea, Mickis 
Avb: Tilde (79) , Emma.L (97) , Frida , Ebba.L 

Mål : Tuva 
Div 3 Dam Rimbo IF 2 - Films SK Ons 16/9 -20
2020-09-17 07:53
Förlora en fotbollsmatch är ju alltid jobbigt men det de blåa krigarna igår visade gör mig sjukt stolt . Vi förlorar visserligen matchen med 0-2 mot serieledarna Film men vi står verkligen upp för klubbmärket och spelar en fotboll som berör mitt hjärta . Vi gör livet surt för motståndarna genom de 92 min som matchen pågår . Vi ligger så rätt i vårat positions spel och hjälper varandra på ett föredömligt sätt . Njuter av det jag beskådar från sidan. Sken ff som en sol när jag kom hem till min Fru igår kväll . Vill passa på och sända ett stort tack till ledarstaben i F.06 som ser till att vi får det stöd som vi verkligen behöver i den situation vi befinner oss i . Stort stort tack till ni tjejer som är så sjukt modiga som verkligen törs ta steget till spel i Div.3. Ni är inte bara där som deltagare utan vågar även ta plats . Detta skulle förstås inte fungera om inte ni tjejer skulle bli så bra omhändertagna av damlaget . Ni är fantastiska !!!
Detta är i mitt tycke en riktigt bra match i Div.3 . Där vi verkligen bjuder upp till kamp . Film är lite i förarsätet för det mesta med de riktigt rappa spelare de har framåt. Men vårat försvarsspel från Amanda i kassen till Frida uppe på topp är utmärkt (excellent ) . Vi är dock inte ofarliga utan vi hotar dem då vi kommer i våra framstötar . Lite tråkigt när serieledarna får en lite lättvindig straff efter ca 30 min. Vi sliter som djur för kung och fosterland för den blåa tröjan då är det extra tråkigt när han med pipan visslar och pekar på straffpunkten . Amanda är sjukt nära att ta straffen men den slinter in under henne .  Klart att vi inte skapar några jättelägen till kvittering men känslan finns där att vi kommer att få chansen och det känner även motståndarna . Film skapar inte heller så mycket i första halvlek . De gånger som de kommer till lägen har vi ju Super Amanda längst bak . Som för övrigt fick mycket beröm från Films tränare Wahla efter matchen . 
Vi fortsätter att envetet slita som djur för varandra i andra halvlek dock kommer vi till perioder då Film hotar oss lite mer än i första halvlek . Det är helt klart förståeligt efter det slit som alla Blåa krigare gör matchen igenom . Tröttheten måste ju slå till på den tunga matta som Arkadien bjuder på i kväll . Vi gör tappra försök att komma  i kapp och kvittera. Vi får våra bästa tillfällen vid de hörnor som vi skakar fram . Tror verkligen att vi skall göra det men Film reder ut det på ett imponerande sätt. Måste oxå imponeras av Film som visar upp ett sjukt disciplinerat  spel matchen igenom . De tappar inte huvudet trots att det känns som vi har momentum stora delar av matchen . Ett väl drillat lag som förtjänar sin plats i serien . Avgörandet kommer med ca 5 min. kvar . Vi halkar olyckligt i en situation i vårat straffområde och Film spelaren får det övertag hon behöver för att lyfta bollen över utmärkte Amanda i kassen . Vi försöker ändå oförtrutet att försöka ända tills domarens pipa för fulltid ljuder. Han kanske hade kunnat gjort en lite bättre match. Lite synd när det va 2 lag därute som gick All in . Berömde dock den unga tjej talangen som gick Ad på våran sida . 

I dag får ni allihopa 5 stjärnor utav 5  Från tränare Pata till alla 13 spelare som gjorde denna trista Onsdags kväll till en underbar afton !!!
Vill dock hylla Amanda i kassen som med tydlighet styr spelet från kassen . Kapten Idas första halvlek fastnar oxå på min näthinna som något alldeles extra . Alice (F.06) som matchen igenom sliter som ett djur på mitten ,springer kopiöst och vägra ge sig . Frida .K på topp med sin power är hon ett ständigt hot mot deras försvarslinje . Moa. M är inte lätt att tas med för de rappa Film spelarna . Listan kan ju göras såå lång . Ni berörde mitt hjärta allihopa !!!

Laget : Amanda , Ida (K) , Jass, Jennie , Emma.L , Moa.M , Alice (F.06) ,Mona, Frida.K (F.06) , Linn (F.06) , Frida.K , 
Avb: Agnes , Meja (F.06)
Div. 1 N.S Rimbo IF - Valbo FF Lör 12/9-2020
2020-09-13 09:22
I går tog vi emot Valbo FF hemma på ett regnigt IP Arkadien . En match som vi ledare våndas lite för hela veckan . En måste match i kampen om Div.1 plats nästa år . Vi gör dock processen kort då spelarna visar från start vart skåpet skall stå . Vi rivstartar och har 3-0 i protokollet redan efter dryga 10 min. Vi vinner matchen till slut med 6-2 efter att i andra halvlek slarvat i perioder och lite onödigt släppt in ett par kassar . Dock är vi huvudet högre än våra motståndare genom nästan hela matchen, så segern är aldrig i fara . Skulle dock vara fantastiskt kul att se di blåe göra en fulländad match i 90 min. Hoppet lever fortfarande för det är ju 3 omgångar kvar . Skulle vara så fantastiskt kul att få göra bokslut för året med den goa känslan innanför västen !!!

Vi vinner avsparken och Kajsa skickar i väg en härlig lyra där Ullis jobbar till sig bollen och Tilde offrar sig och trycker in bollen från snäv vinkel . 1-0 efter ca 15 sek . Har varit med om detta för många år sedan då Linda Thorström gjorde ett liknande mål . Kul att se när det lyckas . Klart tungt för Valbo att få denna start . Vi vet ju för vi hade liknande mot oss förra helgen . Vi vilar inte på hanen utan trummar vidare . Kajsa slår en smör macka till Ullis och hon får det att se ut så enkelt när hon rundar sin back och bredsidar in Ullis special. Bortre nedre hörn . En klassiker 2-0 efter 6 min . Vi nöjer oss inte med detta utan efter dryga 10 min. trycker Mickis in en retur efter ett snyggt anfall med boll in i boxen . Vi går ner i tempo efter ca 20 min. Valbo kommer då in i det hela när vi blir otydliga i vårat agerande och drar ner tempot i  bollbehandling med och utan boll . De har ett jätteläge till reducering då vi halkar på den regn tunga mattan . Men med tur ser vi bollen slinka förbi Olles stolpe . Vi höjer oss igen sista 10 och skapar några jättefina lägen att utöka och 4 an kommer så småningom . Kul att se det tränarna nött på med tidiga inspel in i boxen ger resultat . Tuvas boll perfekt och Tildes och Mickis löpning perfekt tajmade  . Återigen är illern Mickis framme och snappar åt sig returen och vandrar in med bollen i kassen . Vi går till vilan med en 4-0 ledning som vi skall försöka förvalta. Vi är dock inte riktigt 100 nöjda med att vi bjuder in våra motståndare lite onödigt tycker vi ledare . Dock väldigt bra halvlek när vi är riktigt påkopplade 

Halvtidssnacket blir oxå det . Försök och håll upp koncentrationen med en bra rörelse tydlighet och högt bolltempo .Tycker att Pata förklarar bra för tjejerna när han talar om vad vi har för krav på gruppen efter den kunskapen de besitter i fotbollens ädla konst .

Vi börjar återigen otroligt bra då vi ganska så enkelt sågar oss igenom deras mittfält och försvar . Tuva som bytt skor i pausen då de Gröna är som sommar däck på hala vintriga vägar , får äntligen utdelning på sitt slit för laget och vara nästan där i målskyttet . Ett fint spel in på höger kanten och med en bestämd vrist får hon nätet att rassla bakom motståndar keepern . Ser glädjen och lättnaden i henne när hon vrålar ut målglädjen över det regnvåta IP Arkadien . Efter detta slår vi av på takten igen och låter motståndarna göra det oroligt för oss ,framförallt på bänken . Där börjar vi bli lite obekväma då vi ser att tjejerna tar det lite för piano. Vi tillåter även Valbo att göra ett par kassar . Den första lite väl enkelt i straffområdet . Den andra är ju otroligt oturlig när Bea får bollen på handen. 5-2 och lite oro när 10 min. återstår. Vi tar dock död på det ganska så snart . Vi höjer upp fokusen och Mickis skruvar upp sig lite och slinker mellan motståndarna och de blir tvungna att fälla henne . Dagens utmärkta domare pekar resolut på straffpunkten . Kajsa visar nu sin storhet när hon ger bollen till Mickis som får chansen att fullända sitt hattrick . Mickis gör inget misstag utan Valbo får vittja nätet för 6:e gången och vi får äntligen vråla ut ett fyrfaldigt från våra strupar . En otrolig skööön seger trots att vi vet att vi bara skall vinna denna match . Det skall göras oxå . Som sagt en match som vi ledare våndas för hela veckan . Gruppen bevisar dock för oss att Rimbo Dam är gjort av stål . Hoppas dock få den ultimata matchen innan vi gör bokslut för detta ÅR !!!

Kajsa och Moa.E förtjänar högsta betyg i matchen . De gör sig ständigt spelbara och vrider och vänder på motståndarna samt levererar bollar som vi kan utnyttja med våra springare på topp . Mickis är återigen stekhet och gör det obekvämt för motståndarförsvaret . Ullis glimtar till med sin snabbhet och otroligt fina inspel . När Tuva får i ordning på materialet är det här en toppspelare för framtiden .

Laget : Olle , Anica (K) , Norrman , Ebba.L , Ebba.N , Kajsa , Moa.E , Tuva, Ullis ,Tilde , Mickis 
Avb: Bea (55) , Ida.D (55) , Emma.L (74) , Frida (74) , Amanda .

Målen : Mickis 3 , Tilde , Ullis , Tuva 
Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 27/2 12:00
Lör 3/10 14:00
0 - 1  
Sön 27/9 13:00
0 - 6  
Lör 26/9 14:00
2 - 6  
Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen
Fotbollssektionen, 30/04 16:11 
Fotbollssektionen, 28/04 18:36 
Fotbollssektionen, 25/04 19:50 
Fotbollssektionen, 19/04 20:28 
Fotbollssektionen, 16/04 22:31 
Fotbollssektionen, 25/03 13:38 
Nyheter från föreningen