SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rimbo Idrottsförening
Ishockey
Rekreation
Rekreationsishockey
Rekreationshockey är en ganska ny företeelse i Sverige. Kommer givetvis, som allt annat som har med hockey att göra, från Canada. Där föddes Recreation Hockey för mer än 40 år sedan, och är idag en stor sak i Canada. Man har bl.a organisationen CARHA Hockey som sköter om just rekreations och oldtimers hockey i Canada. Där finns det en hel uppsjö med ligor i stort sett i varje delstat. 

I Sverige är som sagt rekreationshockey ganska nytt, men trots det finns det ligor runt om som spelas varje år. Exempel på existerande ligor förutom BHL är Aros Hockey League (AHL) som har sitt säte i Västerås. Även i Stockholm finns en eller flera rekreationsligor. För den som vill läsa lite mer om detta finns det lite matnyttigt på bl.a Svenska Hockeyförbundets sida om Rekreationsishockey.

Till oss är alla över 30år välkomna som inte längre är aktiva ishockeyspelare. Är du intresserad av att vara med? Kontakta Douglas Vestlin. 

dogge_westlin@hotmail.com
073-048 76 08
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från sektionen
Ishockeysektionen, 01/11 15:53 
Ishockeysektionen, 24/10 20:13 
Ishockeysektionen, 17/10 12:43 
Nyheter från föreningen