SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rimbo Idrottsförening
Huvudförening

Rimbo Cup Ungdom
Inställd Rimbo Cup Ungdom 2021
2021-05-21 14:27, Rimbo Cup Ungdom

Tyvärr har vi blivit tvungna att ta det tråkiga men kanske inte helt oväntade beslutet om att ställa in årets upplaga av Rimbo Cup Ungdom. Trots de lättade restriktionerna som införs den 1 juni har vi efter dialog med Upplands FF och interna diskussioner kommit fram till att cupen skulle samla för mycket människor på en begränsad yta vilket inte går i linje med de rådande restriktionerna. Vi är naturligtvis väldigt ledsna att inte kunna genomföra någon cup i år heller men när vi nu ser ljuset i tunneln så är det med stora förhoppningar vi laddar om inför Rimbo Cup Ungdom 2022 som spelas 17 – 19 juni.

 

Rimbo IF Fotboll
cup@rimboif.com

Fotbollssektionen
Nu startar vi nya träningsgrupp/fotbollslag för de yngsta!
2021-05-19 18:11, Fotbollssektionen
Hej, 
 
Nu startar vi nya träningsgrupper/fotbollslag för de yngsta!
Alla med barn födda 2015 (flickor och pojkar) är välkomna. 
 
Arkadien (Utomhus vid dansbanan)
Lördag den 5/6, kl 14:00-15:00.
 
Vi bjuder på fika och bollek för barnen.
 
Varmt välkomna!
 
För mer info kontakta gärna oss så hjälper vi till, Kristian Nylund 070-5641121
 
Vill du också spela fotboll med ett härligt gäng? Vi välkomnar alla som vill spela fotboll och ha roligt!   
Rimbo Cup Ungdom
Uppdatering kring Rimbo Cup 2021
2021-05-18 10:41, Rimbo Cup Ungdom

I förra veckan meddelade regering och Folkhälsomyndigheten att det från den 1 juni blir lättnader för idrotten. Detta innebär bland annat att mindre cuper utomhus tillåts för barn och ungdomar. Vad som menas med mindre cuper är dock inte preciserat och ett förtydligande från Folkhälsomyndigheten och Riksidrottsförbundet kommer att ges.

 

Detta gäller från den 1 juni

  • Tävling och match samt mindre cuper utomhus och inomhus tillåts för barn och ungdomar.
  • Sommarläger och kollo tillåts för barn och ungdomar.
  • Tävling och match i mindre skala tillåts för vuxna utomhus.
  • Tävling för idrotter på väg, vatten och i skog tillåts för 150 personer.
  • 500 personer tillåts för publik med anvisad plats utomhus.
  • 100 personer tillåts för publik utan anvisad plats utomhus.
  • 8 personer tillåts fortsatt för publik utan anvisad plats inomhus.
  • 50 personer tillåts för publik med anvisad plats inomhus.

Samtidigt gäller fortfarande att alla ska ta hänsyn till allmänna råd och rekommendationer om att till exempel hålla avstånd. Förtydligande kring de olika punkterna (eventuella övernattningar, ålder för barn och ungdomar, vad som menas med mindre skala med mera) kommer att ges när Folkhälsomyndigheten gått ut med detta.

 

 

Med anledning av detta så avvaktar vi med ett besked kring hur vida det blir någon cup eller inte i år. Vi har tidigare meddelat att vi senast den 20 maj skulle komma med ett besked men vi hoppas att ni har förståelse för att vi väljer att skjuta på beslutet tills vi fått detta förtydligande och med säkerhet vet vilka förutsättningar som kommer gälla. Så snart vi har ett besked att lämna kommer vi delge er detta.

 

Riksidrottsförbundet - Lättnader för idrotten från 1 juni

Nya uppdaterade riktlinjer om matchspel
2021-04-30 14:04

Under onsdagen, den 12 maj, kom Regeringen och Folkhälsomyndigheten med uppdaterad information kring de just nu rådande restriktionerna med anledning av pandemin. De särskilda restriktionerna som gällt för Region Uppsala är också hävda nu, därmed upphör Rimbo IFs tidigare utgivna info att bara spela mot lag från Norrtälje Kommun. Nu kan vår förenings lag spela mot alla lag inom Uppland.

 

Upplands Fotbollsförbund säger nu att matcher inom "Vårspelet" kan återupptas redan fr.o.m. måndag 17/5. Det innebär att programmet med lagda seriematcher börjar att gälla, matcherna räknas som träningsmatcher. Respektive rimbolags ledare ska därför kommunicera med respektive inplanerat motståndarlag hurvida de lagda matcherna ska spelas enligt planen. Respektive spelare får spela max EN match/vecka. Ombyte ska fortsatt ske hemma. Och alla ska fortsätta hålla avstånd, använda handsprit osv. De av våra yngre lag som har Poolspel inplanerat får istället för att samla flera olika lag spela en enskild match mot ETT lag, med lite förlängd speltid i den matchen. 

 

Alla planerade hemmamatcher är inlagda i planschemat för B- & A-planen. Ni måste lämna besked om ni INTE ska spela någon av era hemmamatcher. Besked lämnas såväl till kansliet som till domar- samt kioskansvarige Patrick Bäckman. Fram till 1 juni är det fortsatt förbjudet med publik vid planerna, därmed kommer EJ heller kiosken att hållas öppen förrän efter 1 juni.

 

 

Mer information kring beslutet om att tillåta matchspel finns nedan.

 

Riksidrottsförbundet - Lättnader för idrotten från 1 juni

Svenska Fotbollförbundet - SvFF om dagens besked från regering och FHM

Upplands Fotbollförbund - Information barn- och ungdomsfotboll 210513

Rimbo Cup Ungdom
Vi avvaktar fortsatt
2021-04-23 10:07, Rimbo Cup Ungdom

Med anledning av det besked som kom igår där de nu gällande restriktioner på grund av pandemin förlängs till 17 maj så väljer vi att avvakta med att gå ut med vidare information kring det nya upplägget som informerades om i förra veckan. Tyvärr innebär restriktionerna att det fortsatt inte är tillåtet att spela matcher vilket gör att det, så som läget är just nu, inte går att genomföra någon cup överhuvudtaget. Men vi har inte gett upp hoppet än och kommer därför att avvakta innan vi tar ett definitivt beslut eller går ut med mer information. 

 

Vi hoppas att ni har förståelse för vårt agerande i denna situation, självklart vill vi genomföra cupen om så är möjligt men vi kommer inte att göra det om det medför en risk för smittspridningen. 

 

Slutgiltigt besked kommer lämnas senast den 20 maj. 

 

 

Riksidrottsförundet - Förlängda restriktioner och uppmaning att orka hela upploppet.

 

Nytt sponsoravtal med Riflex!
2021-04-01 13:22

En härlig påskpresent! Ett nytt sponsoravtal med Riflex AB är tecknat som under de kommande tre åren är med och bidrar till såväl fotbollens som ishockeyns verksamhet. Vi är glada över att få fortsätta samarbetet med!

 

Riflex AB

Nyheter från vår verksamhet
Fotboll P14, 16/06 11:43 
Fotbollssektionen, 11/06 09:18 
Fotboll F06/07, 10/06 06:33 
Fotboll P11/12, 03/06 19:45