Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Rimbo Idrottsförening
Fotboll

Kontaktlista
2020-05-24 16:38

Hej,

 

Vi har förstått det som att det ibland är oklarheter om vart man ska vända sig med olika frågor och funderingar. Nedan kommer en uppdaterad kontaktlista.


 

Niklas Alfredsson

Sportchef Herr, junior och Ungdom

Niklas@rimboif.com

070-5324789

-        Frågar om tex träningstider, material, utbildning för ledare samt frågor om ungdomsverksamheten i övrigt.

 

Patrick Bäckman

Arrangemangsansvarig

Patrick@rimboif.com

070-5295322

-        Frågor rörande arrangemang (Domarfrågor, kiosken, Cuper, RimboCup, Rimbo marknad osv).

 

Erkii Simonen

Lagledare damerna

erkkisimonen@hotmail.com

072-7003134

-        Frågar om Rimbo IF dam.

 

Kansliet

Administrationen

kansli@rimboif.com

0175-70555

-        Frågor rörande administration, hemsida och övrig kontakt.

 

Styrelsen

Ordförande

Beatrice Lindgren

beatricelindgren@live.se

0768-898981

-        Övergripande frågor om fotbollens styrning och ekonomi.


 

Kontaktuppgifter till övriga i styrelsen finns på: http://www.rimboif.com/grupp/?ID=258235

Övriga kontaktuppgifter till ledare/tränare och huvudstyrelsen finns också på hemsidan.

 

Är ni osäkra om vem ni ska kontakta så går det alltid bra att kontakta Kansliet, som kan se till att informationen kommer vidare.

 


Med vänliga hälsningar,

Beatrice Lindgren, tillsammans med övriga i styrelsen.

Vid träning och match
2020-04-24 14:35
Svenska Fotbollförbundet har idag uppdaterat sina riktlinjer för svensk fotboll under coronaepidemin. Det förbud som finns mot deltagare vid offentliga tillställningar medger visserligen upp till 50 åskådare, men SvFF rekommenderar ändå Sveriges fotbollsföreningar att tydligt uppmana alla – förutom personer som är direkt nödvändiga för att genomföra arrangemanget – att avstå från att närvara vid de matcher som arrangeras.

Rimbo Cup Ungdom
Rimbo Cup 2020 - Inställd!
2020-04-22 08:41, Rimbo Cup Ungdom

Den pågående Corona pandemin gör att årets Rimbo Cup 12-14 juni 2020 inte kan genomföras. Efter att ha tagit del av den information som finns tillgänglig från Folkhälsomyndigheten, Riksidrottsförbundet, Svenska Fotbollförbundet samt fört en dialog med Upplands Fotbollförbund har vi kommit fram till beslutet om att ställa in årets turnering.


Vi beklagar naturligtvis detta men hoppas att ni har förståelse för beslutet, vi har undersökt alla möjligheter för att hitta alternativa sätt att genomföra turneringen men med nuvarande restriktioner och rekommendationer är det inte möjligt. Vi vet alla, spelare, ledare, domare och funktionärer att vi i dessa tider måste sätta hälsan i första hand och tillsammans minska takten på smittspridningen av coronaviruset i samhället.


Alla anmälda lag som betalt anmälningsavgiften kan välja om de vill flytta över anmälningsavgiften till nästa års Rimbo Cup och därmed redan nu säkra sin plats i turneringen 2021, eller om de vill få anmälningsavgiften återbetald. Rimbo Cup mejlar alla anmälda lag med information om hur de ska gå tillväga för att meddela sitt val. Har ni några frågor är ni välkomna att kontakta Rimbo IF:s kansli.Rimbo IF Kansli

0175-705 55

kansli@rimboif.com

Samtliga matcher ställs in från och med idag fredag 3 april!
2020-04-03 10:44
Upplands Fotbollförbund följer regeringens förbud och Folkhälsomyndighetens allmänna råd och riktlinjer. Detta innebär att Upplands Fotbollförbund har beslutat att alla tävlingsmatcher (alla åldrar) är inställda tills vidare. Rimbo IF har beslutat att även ställa in samtliga planerade träningsmatcher. 

  • Den som är sjuk, även med milda symtom, ska inte delta alls, utan stanna hemma till och med två dagar efter tillfrisknande. Insjuknar man under idrottsaktivitet ska man gå hem direkt. 
  • Om möjligt byta om hemma före och efter träning/match. 
  • Dela inte vattenflaskor, munskydd och liknande som kan överföra saliv.
  • Minska moment med närkontakt, gör andra övningar istället.
  • Ställa in samtliga möten/samlingar som inte är nödvändiga för att verksamheten ska fortgå.

Här finns Upplands FFs beslut i sin helhet: 
Svenska Fotbollförbundets riktlinjer
Riksidrottsförbundets information om corona.

Vårt förhållningssätt i rådande läge är att anpassa vår verksamhet och vidta de åtgärder som situationen kräver. Svensk fotboll har ett ansvar att bidra till att konsekvenserna blir så hanterbara som möjligt och att så få som möjligt drabbas.
Rimbo Cup Ungdom
Cupinformation
2020-03-16 10:45, Rimbo Cup Ungdom
Med anledning av spridningen av coronaviruset får vi många frågor gällande cupens genomförande samt hur vi kommer hantera anmälningar, fakturor och betalning av avgifter. I och med den stora osäkerhet som råder har vi beslutat att den 20 april kommer meddela ett beslut om cupens genomförande eller ej i år. Utgångspunkten är i dagsläget att vi genomför cupen precis som planerat, samtidigt är vi medvetna om att situationen förändras hela tiden och att vi kan behöva ompröva ställningstaganden. De beslut vi tar baserar vi på den information som finns tillgänglig, och på regeringens och ansvariga myndigheters direktiv. 

Skulle det vara så att myndigheter eller Svenska Fotbollförbundets rekommendationer avråder från att arrangera cuper och vi därmed blir tvungna att ställa in kommer vi självklart att betala tillbaka alla inbetalda avgifter.


För mer information om coronaviruset och de direktiv som föreningen förhåller sig till finns att läsa på länkarna nedan:

Rimbo Cup Ungdom
Fåtalet platser kvar till sommarens cup
2020-03-10 13:58, Rimbo Cup Ungdom
Antalet lag till sommarens cup är nu uppe i 99 stycken och det finns således inte många platser kvar. Boendealternativet nere på IP blev fulltecknat tidigt men än finns det platser kvar för övernattning i skolsal. Anmäl ert lag nu så att ni inte missar sommarens cup i Rimbo! 
Nyheter från våra lag
Rimbo Cup Ungdom, 22/04 08:41 
Fotboll Dam A, 23/03 08:09 
Rimbo Cup Ungdom, 16/03 10:45 
Nyheter från föreningen
Hem, 16/03 10:27 
Hem, 06/03 11:59 
Hem, 02/03 12:29 
Hem, 15/11 09:10 
Hem, 10/10 16:12 
Hem, 07/10 14:11