SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rimbo Idrottsförening
Fotboll
Flickor 14/15

Föräldramöte Rimbo IF F14/15 2022-03-17
2022-03-21 12:37

Hej,

Tack för ett bra möte. Här kommer anteckningar från det vi pratade om:

Avgifter:

Medlemskap familj 400kr/säsong

Medlemskap enskild 200kr/säsong

Spelaravgift 500kr/spelare

Kansliet skickar fakturor på medlemskap och spelaravgift på e-post. Det går att söka bidrag för avgifterna hos Roslagsblomman. Det kan finnas möjlighet att delbetala fakturorna, då behöver man själv prata med kansliet. Har man 3 barn eller fler som är aktiva i föreningen får man rabatt.

 

Jobb som vårt lag ska hjälpa till med under säsongen:

Alla lag i föreningen behöver hjälpa till under Rimbo cupen (spelas helgen 17-19/6).

Andra saker som vi kommer hjälpa till med under säsongen: Rimbo marknad 6/10, Kiosk på Arkadien, nattvandring. Alla föräldrar kommer att under någon/några tillfällen få arbetspass att göra för föreningen under säsongen.

För att vi ska få denna säsong att fungera och klara av att bedriva detta lag, krävs det att 1-2 föräldrar hjälper till med det administrativa/lagledare. Dessa roller kommer att skötas av Per Lennerup och Martin Sjölin.

Per och Martin kommer att ha kontakten mellan vårt lag och föreningen gällande de olika jobben vårt lag ska hjälpa till med, sedan sätta ihop ett schema till alla oss föräldrar och fungera som kontaktperson i dessa frågor.

Vi kommer även få mer hjälp på tränarsidan av Emma Kempe.

 

Hur vi hejar som föräldrar:

Det är viktigt att vi som föräldrar stöttar alla barn på rätt sätt, några ledord:

-Uppmuntra barnen regelbundet, så att de vet att ni bryr er om barnen och dess idrott.

-Det är aldrig okej att bli arg om barnet förlorar. Det viktigaste är att stötta och ge beröm i att barnet deltog, kämpade, försökte och hjälpte sina lagkamrater.

-Uppträd med respekt för alla när ni är med era barn i idrotten, det gäller domare, motståndare, andra föräldrar, ledare, funktionärer och alla andra som är där.

 

 

Träningstider:

Vi har två träningar kvar inomhus, onsdag 23/3 och onsdag 30/3 18:00-19:00. Sedan är det äntligen dags att börja utomhus igen. Vi börjar träna utomhus från och med tisdag 5/4.

Träningarna utomhus kommer att vara tisdagar och torsdagar, 18:00-19:00. Vi kommer att vara på Mullevallen (hubertusvägen Rimbo) tillsdess att gräsplanerna är redo nere på Arkadien.

 

2 lag anmälda till poolspel:

Vi har anmält 2 lag till poolspel denna säsong. Vi är en storgrupp vilket är jätteroligt 😊 Poolspel är att vi spelar 2-4 matcher under några timmar, 1-2 helger i månaden och brukar börja i maj, sedan ha ett uppehåll under sommaren, för att fortsätta någon gång i augusti.

Vi håller även på att boka en träningsmatch, som kommer vara någon gång i slutet av april. Vid matcher ordnar föreningen matchkläder.

Profilkläder:

Profilkläder kan köpas från intersport på följande länk: https://team.intersport.se/rimbo-if-fotbolls-sektion/

Profilkläder är inget krav utan är bara en möjlighet om man vill. Beställer man kläderna via länken (länken finns även på www.rimboif.com) så är det till ett rabatterat pris.

 

Övrigt:

-Påminner även om att benskydd är krav på träningarna och kommande matcher, det är även viktigt att barnen har med sig egna vattenflaskor.

-Vi kommer att skicka kallelser via Sportadmin till matcher och poolspel. Det är VIKTIGT att ni svarar på kallelserna i så god tid som möjligt, så att vi vet om era barn kommer eller inte.

 

Vi ser framemot denna säsong  – Mvh Andreas, Amanda, Linus och Emma