SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rimbo Idrottsförening
Fotboll
Flickor 2016/2017

Sammanfattning föräldramöte 29/4
2024-04-30 15:20

Här kommer en sammanfattning av föräldramötet för både er som var där och för er som inte kunde komma:

 

Vi kommer behöva en förälder eller anhörig som axlar rollen som "kioskansvarig". Vi kommer varje säsong få några arbetspass i kiosken samt på Rimbo cup, som alltid är helgen innan midsommar. I år kommer vårt lag med största sannolik få färre pass men räkna med att det  kommer några pass som behöver bemannas. En föräldrar/anhörig/person 

behöver vara samordnare för dessa pass, dvs sätta upp ett arbetsschema. Det rör sig om ett eller två tillfällen per säsong/förälder.  

 

Vi skulle också bli glada om någon vill axla rollen som lagledare framgent. Lagledar-rollen blir lite vad man gör den till. I huvudsak handlar det om att hålla kontakten med motståndarlagen inför och under sammandrag, förmedla information internt men kan också innehålla försäljningar inom laget för att utöka lagkassan. Om det är någon annan som vill dra igång en försäljning eller liknande går det givetvis bra. 

 

Varje år ska varje lagmedlem betala en medlem- och spelaravgift. Detta är viktigt av många anledningar bl.a. för att försäkringar ska gälla om det händer något. 

 

Om det är några som inte laddat ner Sportadmin-appen så gör det. Där kommer vi kontinuerligt att uppdatera kalendern för träningar och matcher - och även skicka ut kallelser som vi vill att alla svarar på. 

 

Vi kommer snart att ha våra första sammandrag/poolspel. Mer info om dessa kommer. Som det ser ut nu kommer det första vara hemma på Arkadien 8/6 9-15. Det skulle vara roligt och bra om några föräldrar i samband med detta vill grilla hamburgare och sälja bakverk för att samla in pengar till lagkassan.  

 

Samtliga spelare ska sälja 2 st klubbrabatten i var. Dessa kommer gå att kvittera ut på träningarna framöver med start imorgon 1/5. Antingen swishar man när man tar emot dessa eller när man har sålt häftena. Det går bra vilket som!

 

 

Vill du eller känner du någon som vill prova på att spela fotboll så är ni hjärtligt välkomna ner på träningarna! 

 

Vänliga hälsningar, 

Ledarna F 16/17


Nyhetsarkiv
2024-04-17 08:34
2024-03-26 12:47
Uppstart Flickor 20162022-04-18 11:34